anliyorum
diyorum ya bende kiskancim
esim bana bunu yapsa cok zoruma gider.
cocuklar huysuzluk yapmiyor diyerek dugunde kalsaydiniz keske..
yasanmayinca bilinmiyor ben hala iyi niyetli bakmaya calisiyorum olaya
ama esinizin onunla uzun uzun konusmasi tek basina ve gezdigini soylememesi
az ilgi gostermesi hic iyi olmamis..
peki face olayi nasil oldu?
dun arkadaslik davetiyesi gonderdi kabul etmemissin
bugunde ne mesaji yazdin?
ya babasina soylerse yada sen kotu olursan?
hani derlerseki "misafirlige gittik karisi kiskanclik yapip bana bu mesaji gonderdi" diye eyvahedigeldismile
anliyorum
diyorum ya bende kiskancim
esim bana bunu yapsa cok zoruma gider.
Cocuklar huysuzluk yapmiyor diyerek dugunde kalsaydiniz keske..
Yasanmayinca bilinmiyor ben hala iyi niyetli bakmaya calisiyorum olaya
ama esinizin onunla uzun uzun konusmasi tek basina ve gezdigini soylememesi
az ilgi gostermesi hic iyi olmamis..
Peki face olayi nasil oldu?
Dun arkadaslik davetiyesi gonderdi kabul etmemissin
bugunde ne mesaji yazdin?
Ya babasina soylerse yada sen kotu olursan?
Hani derlerseki "misafirlige gittik karisi kiskanclik yapip bana bu mesaji gonderdi" diye eyvahedigeldismile
son durumlar sinirli bağıran bir eş oldu eşim o melek gibi adam gitti..suratsız asabi bir insan geldi..çocukları her ne kadar uzak tutsamda bu durumfdan algılıyorlar küçücük beyinlerinde..ohh cefasını sen sefasını kız çeksin olduuu...varmı öyle bi dünya..son durumlar ne canım
son durumlar sinirli bağıran bir eş oldu eşim o melek gibi adam gitti..suratsız asabi bir insan geldi..çocukları her ne kadar uzak tutsamda bu durumfdan algılıyorlar küçücük beyinlerinde..
Eşim kamuda mühendis çewresinde çok saygın biri..maddi durumumuz gayet yerinde..bahçeli müstakil ewde oturuyoruz..bu taşra kızıda geldi ve bunlardan etkilendi diye düşünüyorum..ne sandı acaba beni postalayıp burayamı yerleşicekdi..o biraz zor olur..ben 8 senedir kayınvalidemle yaşayıp 2 tane pırlanta gibi ewlat yetiştiriyorum..ama asla kendimi salmadım..çok bakımlıyım..bunlar herkezin görüşü kendimi övmüyorum..ama bir açıklarını yakalarsam ki hiç bir şey gizli kalmaz o zaman yurtdışına kaçsın pislik anca kurtulur benden..
eşinle sakin sakin konuşmayı denedin mi canım?
bu yaptığının ona hiç yakışmadığını ve çeremizde kimseye göstermediğin gereksiz yakınlığı onlara gösterdiğin için rahatsız oldum diye güzelce açıkla.
bu kız nerede oturuyor.size uzak mı
canım üzüldüm yaşadığın duruma..bu kızla görüşmediğine eminmisin eşinin, telefonunu felan vermiş olabilir kız...
Huzursuzluk bıraktı gitti evinize sende düşüne düşüne farkına varmadan sinirli yansıyorsundur evıne eşine..tabi bu ortamda eşini dahada sinir ediyordur..uyanık eş istemez erkekler..düzenleri devam etsin evdeki kadın onu beklesin oda gezsin dolassın..zor bir süreç yaşadığın sinirlenerek hareket etme..eski düzeninle devam et ama takip ederek caktırmadan eşine illa acık verir konuşuyorsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?