• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

ya sizce kızın kısa süreli geldiğindeki kaşarlıkları vs ile mi sınırlı yoksa ilişkileri olduğundan mı şüpheleniyorsunuz. kız uzaktaymış eşiniz de öyle şehir dışına falan çıkmıyorsa nerden görüşecekler ki? günahını almak istemem ama kızın maddi durumu iyi değilse eşinizden para falan mı kopartmaya çalışıyor acaba.üniversite masraflarını mı gördürmeye çalışıyor.ben de çok sinirlendim kusura bakmayın kimsenin günahını da almak istemem..[/QUO 2 gün gelip ewin tozunu attırdı bu kız ne bilim telde falan konuşuyolar mı bilemiyorum..Ama içimden bir ses de kurcala diyor kokusu çıkar yakında

eğer o kız için gitmemi istiyorsan 1 dk. durmama ama bu durumu da cümle aleme anlatırım. gerekirse tlefon kayıtlarına kadar çıkarttırırm de. gözünü korkut.

şu saatten sonra konu da sen de kapandın. bir adımını göreyim o zman görüşürüz de.

bakalım korkup geri adım atacak mı?

bir anlık heyecana mı kapıldı ne akla hizmet böyle davranıyor anlamıyorum.

sizde misafir varken ne diye annenize bırakıp eşinizi gittiniz. off!

Son düzenleme:
işi baştan sıkı tut konuşma dökümanını çıkarsana,yada eşinin teli ortadayken çağrı at kıza,kız mutlaka geri dönüş yapar,ordan anlarsın ne olup bittiğini hesap sorarsın,ararsa teli tesadüfen sen görüp açmışsın gibi düşünsün kız,noldu niye arıyosun de kıza,sonra kocana hesap sor,dawranışları ele verir,mesaj atarsa daha iyi olur ama senin için,kız ''eşin çağrı attı'' dersede kızı yalancı durumuna düşür ''aramak msj atmak için bahane arıyo resmen,ne geçti bu kadar aranızda'' diye kavga çıkar.

şimdi sesini çıkarki sessizliğinden cesaret alıp ileri gitmesinler

Son düzenleyen: Moderatör:
size gaz vermek gibi algılamayın ama bence bu durum normal değil..kız resmen iş atmış derler ya aynen öyle..eşinle telde görüştüklerini düşünüyorum yani ben öyle yorumluyorum..siz paranoyak değilsiniz kim olsa bu olayda şüphelenir..var bi şey ama eşiniz de meydan vermiş bu duruma..bu olayı çözmek için az sabır ve takip cnm bunun için önce sakin olup konuyu kapatman gerek..eşin senin unuttuğunu düşünmeli..sen gizliden takipte ol tel fatura ayrıntılarını incele..face ini kontrol et..şehirdışına çıkıp çıkmadığını nerelere gittiğini öğren..varsa bişey verecek bir açık eninde sonunda..

ya canim arkadasim artik bu isi cok fazla desip habire temcit pilavi gibi esinin onune koyup durma.
tamam kendi kendine dusun aklindan ama bu konuyu artik kapat yoksa sen zararli cikacaksin bence cunku konu uzayip gidecek ve esinin aklinda o kizla gorusmek yoksa bile adamin aklina sokacaksin.
tamam esinin hatalari olmus onceki mesajimda yazdim ben de canim hatirla ama o kendini bilmez kiz yuzunden surekli esini suclamaya devam edersen hata yaparsin.
ka$arin teki yuzunden huzurunu bozma canim.
sakin ol biraz lutfen ve daha sogukkanli davran.

esin senden hic ozur dilemedi mi seni cagirmadigi icin?
hic esine ''neden yemege oraya buraya gittiniz de bana sadece bilet aldigini soyledin, neden bana yalan soyledin?'' diye sormadin mi?
yani olay nasil ilerledi ben merak tam olarak anlayamadim. arada bir seyleri mi kacirdim acep :delphin:

Faceden mesaj attım bu bayana içimden kız demek bile gelmiyor kendilerine hareketlerin çok yanlış gözüme gözükme dedim cvp yazmıyor..dün akşam yazmışdım..biri bana durup dururken böle yapsa ne alaka ne saçmalıyosun derim..sindi sanırım ...biraz önce eşimle telde konuşduk..sesi bir garip geldi..haberi oldumu acaba paronayak oldum yaa

cnm msj mi attin :1shok:
yerden göge kadar haklisin ama keske msj atmasaydin :bbo:
yakalican biseyler varsa eger, daha dikkatli davranmalarini saglicaktir o msj :1ninca:

ya sizce kızın kısa süreli geldiğindeki kaşarlıkları vs ile mi sınırlı yoksa ilişkileri olduğundan mı şüpheleniyorsunuz. kız uzaktaymış eşiniz de öyle şehir dışına falan çıkmıyorsa nerden görüşecekler ki? günahını almak istemem ama kızın maddi durumu iyi değilse eşinizden para falan mı kopartmaya çalışıyor acaba.üniversite masraflarını mı gördürmeye çalışıyor.ben de çok sinirlendim kusura bakmayın kimsenin günahını da almak istemem..

bak bu hic aklima gelmemisti ama olabilir aslinda..

faceden msj atman yanlış hamle olmuş, bence
kız kendini şimdi ne sanmıştır allah bilir
keşke önce eşinin telefonu kontrol etseydin bikaç gün
yanlış anlamazsan bişey sormak istiyorum
eşinin daha önce hiç bu tip olayları oldumu?
yani senin bukadar şüphelenmen için sebeblerin varmı
yoksa bu ilkmi?
ne bilim ama evine gelen,hata akrabası olan birinede hemen yan göz ile bakacağını düşünecek kadar azmı güveniyorsun eşine

faceden msj atman yanlış hamle olmuş, bence
kız kendini şimdi ne sanmıştır allah bilir
keşke önce eşinin telefonu kontrol etseydin bikaç gün
yanlış anlamazsan bişey sormak istiyorum
eşinin daha önce hiç bu tip olayları oldumu?
yani senin bukadar şüphelenmen için sebeblerin varmı
yoksa bu ilkmi?
ne bilim ama evine gelen,hata akrabası olan birinede hemen yan göz ile bakacağını düşünecek kadar azmı güveniyorsun eşine

içimi boşaltım bu hanıma mesaj atarak beni es geçerek sen benim arkamdan üstünü başını düzelterek kocamın yanına dikil ki çok zoruma gitti..kocam dan şüphem hiç olmamıştır..yani bu tarz bir olay başıma hiç gelmedi..Kendimi çok ezik hissettim..taşra kızlarını yanına yakıştırdı ya..bayan olarak ilk defa içimden bir ses bu kızın eşimi tlf aradığı yönünde ama çok zor anlamam eşimin paçası tutuşdu..benim sakinleşmem için pilatese yazdırmış nike spor ayakkabısı almış ne yapacağımı şaşırdım..zilli beni hasta etti gitti ya..

tamam sende sakin ol
boyle davranarak hicbir yere varamazsin
esin bile en agir seyleri soyler
kesinlikle telefonunu ve face hesabini kurcala
ve esinin senden ozur dilemesini sagla
ne demek kendini annenin evinde bulursun
iki cocuklu kadina nasil der bunu?

tamam sende sakin ol
boyle davranarak hicbir yere varamazsin
esin bile en agir seyleri soyler
kesinlikle telefonunu ve face hesabini kurcala
ve esinin senden ozur dilemesini sagla
ne demek kendini annenin evinde bulursun
iki cocuklu kadina nasil der bunu?
bana dediği lafa bakın daha fazla uzatırsan kendini annenin ewinde bulursun..ben de ona aynen şunları söyledim..2 tane ewlat yetiştirdim..huysuz ananın kahrını çekdim..gidicek biri varsa sens,n dedim..evlerini kızımın okul taksitlerini, nafakamı verirsin bende giderim..beni bir kalemde atamazsın hayatından sende o..getir ne yaparsan yap dedim..cvp bile veremedi o.. Lafıma kız hanım hanımcık bir kız olsaydı eşim bana neler derdi..sen benim ünv.okuyan hanım hanımcık akrabama ne dedin derdi..ama savunamadı bile oda farkında kızın ne mal olduğunun..

bencede farkinda.. ama canim diyorum ya sakin olmalisin
biz kadinlar icimizden ne geliyorsa soyleriz heleki sinirlenince
bunun yerine biraz nasil derler politik olmalisin
simdi esin param icin duruyor diye dusunmesin?
ve sanki onun evleri parasiymis gibi davranmasaydin
sonucta seninde sayilir karisi olan sensin..

Allahım nerelere gidiyoruz bu erkekler yüzünden Yarabbim.Her kuyruk sallayana gidecekler mi yani bunlarakannehir

bencede farkinda.. Ama canim diyorum ya sakin olmalisin
biz kadinlar icimizden ne geliyorsa soyleriz heleki sinirlenince
bunun yerine biraz nasil derler politik olmalisin
simdi esin param icin duruyor diye dusunmesin?
Ve sanki onun evleri parasiymis gibi davranmasaydin
sonucta seninde sayilir karisi olan sensin..

çok üzdü beni çok sindiremedim o kızla geldiler hayatımızı kıskandılar benimle yarışa girdi zilli ünv okuyan taşra kızı paraya ihtiyacı var belli geldi benim eşime iş attı..beni annene git diyerek salıyabilir ama çocuklarımın rızkınla oynayamaz bu yüzden sarfettim bu cümleyi..

bana dediği lafa bakın daha fazla uzatırsan kendini annenin ewinde bulursun..ben de ona aynen şunları söyledim..2 tane ewlat yetiştirdim..huysuz ananın kahrını çekdim..gidicek biri varsa sens,n dedim..evlerini kızımın okul taksitlerini, nafakamı verirsin bende giderim..beni bir kalemde atamazsın hayatından sende o..getir ne yaparsan yap dedim..cvp bile veremedi o.. Lafıma kız hanım hanımcık bir kız olsaydı eşim bana neler derdi..sen benim ünv.okuyan hanım hanımcık akrabama ne dedin derdi..ama savunamadı bile oda farkında kızın ne mal olduğunun..

bana başta abartıyosun gibi gelmişti ama sana haksızlık etmişim ben.

allahım şu samsundan gitmek istiyorum yaaaa.tamam kız zonguldaktaymış ama burası da beni paranoyak edecek yakındaaa

arkadaşım tamam haklı olabilirsin ama bu konuyu daha fazla uzatırsan sen zararlı çıkacaksın kız da memleketine gitmiş zaten huzurunu daha fazla bozma derim elin zillisi için sen yuvandan olucaksın sonunda

tü yazdıklarını okudum .bence öfkeyle kalkan zararla oturur bak şu an çok sinirlisin seni anlıyorum ama ama elinde kesin bi kanıt olmadan bu kadar tepki gösterme..bişi değil adam kendini bi halt sanacak ...bence akıllıca taktikler uygulamalısın...
sana tavsiyem bu konuyu kapat hatta eşine ona çok güvendiğini..yaptığın kıskançlıkların sadece ona olan sevginden olduğunu falan filan söle ne bileyim artık ondna şüphelenmediğini anlasın... emin olsun
sonra pusuya yat sessizce açığını yakalamaya çalış...ama kesinlikle onu suçlamadan önce elinde önemli bi koz olsun yoksa haklıyken haksız duruma düşer sadece kendi kendini sinir edersin.

tü yazdıklarını okudum .bence öfkeyle kalkan zararla oturur bak şu an çok sinirlisin seni anlıyorum ama ama elinde kesin bi kanıt olmadan bu kadar tepki gösterme..bişi değil adam kendini bi halt sanacak ...bence akıllıca taktikler uygulamalısın...
sana tavsiyem bu konuyu kapat hatta eşine ona çok güvendiğini..yaptığın kıskançlıkların sadece ona olan sevginden olduğunu falan filan söle ne bileyim artık ondna şüphelenmediğini anlasın... emin olsun
sonra pusuya yat sessizce açığını yakalamaya çalış...ama kesinlikle onu suçlamadan önce elinde önemli bi koz olsun yoksa haklıyken haksız duruma düşer sadece kendi kendini sinir edersin.

arkadaşa aynen katılıyorumvereliniortak
zaten elinde kesin bir delil yoksa sen eşine ne dersen de adam seni ciddiye almaz
öfkeyle hareket etme soğukkanlı ol.eşinle tartışma aksine iyi ol ve eşini takibe al
kız gitmiş evinden zaten bence bu konuyu artık konuşma eşinle

k-e*öleeen
arkadaşa aynen katılıyorumvereliniortak
zaten elinde kesin bir delil yoksa sen eşine ne dersen de adam seni ciddiye almaz
öfkeyle hareket etme soğukkanlı ol.eşinle tartışma aksine iyi ol ve eşini takibe al
kız gitmiş evinden zaten bence bu konuyu artık konuşma eşinle

Ewet arkadaşlar doğru söylüyosunuz..Havasını aldı gitti diyorum..Ama eşimle konuşuyoruz küs değiliz çocukar var zaten küs kalınmıyor ki,ama kalbimi paramparça etti ki bu gerçek.Bu kadar basit taşra kızına nasıl böle bir davranış da bulundu anlıyabilmiş değilim..Bana ii davranınca iyice batıyo gözüme..Erkekler -..Çıkıp dese ki ewet kız bana asılıyodu sinirlenme diye seni uzak tutdum yada tam aksi bende bir elektrik aldım takıldım dese belki daha az kızarım..Çocuk kandırır gibi cvp delirtti beni..Hep derler ya kadın kendinew bakmaz erkek dışarıya kaçar bu lafda doğru değil..Hiç bir zaman bakımsız olmadım ..Her ortam da dikkat çeken birisiyim..Umarım en ufak bir açıklarını yakalamam..

içimi boşaltım bu hanıma mesaj atarak beni es geçerek sen benim arkamdan üstünü başını düzelterek kocamın yanına dikil ki çok zoruma gitti..kocam dan şüphem hiç olmamıştır..yani bu tarz bir olay başıma hiç gelmedi..Kendimi çok ezik hissettim..taşra kızlarını yanına yakıştırdı ya..bayan olarak ilk defa içimden bir ses bu kızın eşimi tlf aradığı yönünde ama çok zor anlamam eşimin paçası tutuşdu..benim sakinleşmem için pilatese yazdırmış nike spor ayakkabısı almış ne yapacağımı şaşırdım..zilli beni hasta etti gitti ya..

canım herşey yoluna giriyor bak.

bence eşinde o kızları basit buldu. küçük bir heyecan macera tutkusuyla yada acıma duygusuyla öyle yaklaştı.
ama eşin anlamış hatasını ve geri adım atmış.
sende sakinleş artık.
eşine sarıl...ve sen beni anladığına göre bende seni anladım unutalım artık. bir daha da evimize almayalım de...
bayanssulusmile
eseas olan belli sizsiniz.. zemuszemus

Son düzenleme:
Back