Ne yapmalıyım

canim sogukkanli olmaya calis ve asla ne o kizi ne de babasini arama cok buyuk hata edersin!!!

ayyyyyyyyyy çok sinir bi durum...sakin olmaya çalış,seviyeni koru ama eşine mesafe koy mutlaka,hem de uzun bir süre...kaç yaşında bilmiyorum ama orta yaş bunalımı bu,belli...

yaaaaa bazı kadınlar cidden şeytan gibi yaaaa. elin evli barklı adamını bırak git...adam da genç kız diye işte bi heyecan...
benim tavsiyem face.te falan eklemeyin, kocanıza da tavrınızı koyun. Hatta CD de izledim, insanlar bile anlamış da bana CD verdiler deyin. Bir baba olarak utanmıyor musun adını çıkarmaya gibisinden, yavrularınızı gözüne sokun. Bu çocuklar yarın evlenecek, doğru düzgün bi anne-baba olarak yaşayalım deyin. Belki biraz kafası dank eder.
Kayınvalideden de bişey beklemeyin, insan gelini böyle söylüyorsa biraz teskin edici yaklaşır...

sadakatsizlik güvensizlikten doğar derler, çok doğru laftır.
bu meseleyi ikide bir köpürtüp eşinizin aklında meşrulaştırmayın.
ama bu mevzuyu tamamen gündeminizden düşürmeyin de... bence bir süre titiz davransanız iyi edersiniz, çok paranoyaklaşmadan ve eşinize takipte olduğunuzu hissettirmeden.
kimse kendisine 2 çocuk vermiş 8 yıllık karısını yeni gördüğü ve bir daha kimbilir ne zaman göreceği biri için riske etmez. eşiniz muhtemelen masumdur ama hatunu bilemeyeceğim. bişey çıkmaz ama bence,rahat olun.

çok üzüldüm bu kız ewimi eşimi gördü eşimin aklının karışdırıp şutlamaya kalkdı..serinkanlı olmaya çalışıyorum.."facede eklemedim gerizekalıyı ama profilime eşimle resmimizi ekledim..

begumcum bence hep kiza yuklenme. kiz evet cok hatali ama genc sonucta.
Esinde en buyuk hata. evli barkli ve cocuklu olan kendisi. Asil O'nun dikkatli olmasi lazim.
kiz belki bri macera aramis ya da esini yakin gormus sohbetinden hoslanmis olabilir. ya ben mesru gostermiyorum davranisini ama ben bu olayi suna benzettim.

hani adam karisini aldatir ama kadin diger kadina yuklenir kocami ayartmasaydi diye.
ne alaka canim. ayarmasaydi kocan.

yani diyecegim o ki bence asil ders verilmesi gereken kisi esin. bence ona incelikli guzel bir ders vermelisin. oyle konusarak vs degil. dusun bakalim ne yapilabilir?

mesela face da akrabalarini ekle bol bol. erkek olabilirler mesela. yazissan kizar degil mi?
yangina korukle gitmek olacak benikmki ama ben olsam kendim ayni durumda olsam yapardim.

gözünüz eşinizin üstünde olsun,öyle yalnız bırakıp baskalarıyla kendnız baska yerede gtmeyin derim.eğer allah korusun ama böyle bişey yapıyorsa ona fırsat vermiş olmayın.

faceye başka bir hesap aç. o kızı da ekle. fotolarına süper yorumlar yap. onu burada görmüşsün de eklemişsin gibi yap. biraz konuşturmaya çalış bakalım.

ben üniversiteye gidiyor olupta,evli hiç görüşmediği akrabasını ilkgörüşte bukadar yapışanını pek de normal bulmuyorum.
kaynanızla samimiyet kursun görümcenizle sizinle.. eşinize kadar çok kişi var.

eşinize de açıkça net sorular sorun.
daha önceden hiç bir görüşme yaşanmadığına eminmiymiş.
eşiniz de en azından 30 yaiında vardır heralde. 20 yaşında kızın abi dememesi de bir tipik.

normal karşılanacak bi durum değil kız da az oynaklık bi kocanı ayar durumu hafif ortada göz açtırma kocana utanmıyo demi o kız seni huzursuz etmeye kocana daha ilgili ol ikinci bi duruma müsade etme CADIARZU

böyle bir durum benim de hoşuma gitmezdi.düğünde eşim neden hayatında ilk defa gördüğü bir genç kızla başbaşa otursunaklinialirimsmile
onlara bilet almaya gittiğinde niye yemeğe gezmeye götürsün ki.eğer böyle bir niyeti varsa niye beni yanına almıyor kiCADIARZUbunların hepsi aklımı kurcalardı açıkcasıCADIARZU
bence eşini bir takipe al.soğukkanlı ol ama eşin bu duruma kızdığınıda bilsin

ay canım benim ne arkadaşlığı ya ünivdeki kız bence direkt iş atıyo eşine. bence ekle face e eşinle de mutlu fotolarını koy.kızın kendisine de böyle böyle bişi var diye böyle eşimle ilgilenen bi kız vardı apartmanda bariz ilgileniyodu kızla konuştum bi daha olursa annene söylerim kız ciddiye almayıp devam etti bende annesine söyledim şimdi dışarı çıkarmıyolar vs gibi aba altından sopa göster.kızlar çok fenaa çok çok kızıyorum sanki bekar erkek kıtlığı var:1no2::1no2:.
kızlar bi erkeği elde etmek istiyolarsa herşeyi yapıyolar ya çok yazık bu halde olan evli kadınlara.çok

eşinde seni kıskandırmayı genç bi kızın kendisini beğenmesini seviyodur.bence biraz şeytanlık yap bu kıza karşı diyorum ya aba altından sopa göster korksun biraz haspa

ben hala buyutecek bir sey bulamadim
tamam benden kiskancim ama akraba diyorsunuz sonucta
ve evinizde kalmis cocuklarinizi sevmis
40 yilin basinda gelmis, esiniz gezdirmis
bence buyutmeyin kendinize guvenin..
tamam esinizin size soylemesi gerekti kuru kuru bilet aldim diyecegine
biraz gezdirdim falan demeliydi.. bunun haricinde bosverin kizlar sizi kiskanmistir yada
havali gozukmek istemistir.. zaten her hafta gelecek degiller

Faceden mesaj attım bu bayana içimden kız demek bile gelmiyor kendilerine hareketlerin çok yanlış gözüme gözükme dedim cvp yazmıyor..dün akşam yazmışdım..biri bana durup dururken böle yapsa ne alaka ne saçmalıyosun derim..sindi sanırım ...biraz önce eşimle telde konuşduk..sesi bir garip geldi..haberi oldumu acaba paronayak oldum yaa

Begumm
valla bastan okuyacam tekrardan konuyu
kacirdigim bir seymi var ?
ben isin ciddiyetini anlayamadim daha
senin kizdigin nedir simdi?
kuaför dönüsü suratini asmasimi?
dugunde sen yokken esini ayakta karsilayip onunla yalniz bir masada konusmasimi?
ve esine ismiyle hitap etmesimi sadece?
yoksa baska seylermi var?

Sorun şu ki eşimin beni çocuklar huysuzlaşdı diyerek ewe postalaması..oysaki çocuklarım gayet iyi bir durumda eğleniyorlardı..eşim bana çok ilgiliydi..düğün boyunca eşim demek bile sıkıyor beni benden uzak durdu..eşim tekrar düğüne döndü ve bu bayan inanın ki üstünü başını düzelterek eşimin yanına zıplamış..ve düğün boyunca benden uzak duran bu koca kızla tek başına masada oturarak konuşuyor..kızın babası kardeşi yada kayınvalidem falan kimse yok etrafda..ertesi günde eşimi arıyorum..nerdesin diyorum...kısık bir sesle bilet alıcaz diyor..sanki başbakan var yanında..kesinlikle ne beni ne çocukları sordu..ewe gidincede ben akşam kızlar beni zıvanadan çıkartılar..karşınızdaki bu adamın karısı..abi bizi gezdirdi vs.sen niye gelmedin abla deselerdi inanın normal der geçerdeim..ama bu olay benim kolayca sindiremediğim bir durum..

anliyorum
diyorum ya bende kiskancim
esim bana bunu yapsa cok zoruma gider.
cocuklar huysuzluk yapmiyor diyerek dugunde kalsaydiniz keske..
yasanmayinca bilinmiyor ben hala iyi niyetli bakmaya calisiyorum olaya
ama esinizin onunla uzun uzun konusmasi tek basina ve gezdigini soylememesi
az ilgi gostermesi hic iyi olmamis..
peki face olayi nasil oldu?
dun arkadaslik davetiyesi gonderdi kabul etmemissin
bugunde ne mesaji yazdin?
ya babasina soylerse yada sen kotu olursan?
hani derlerseki "misafirlige gittik karisi kiskanclik yapip bana bu mesaji gonderdi" diye eyvahedigeldismile

canım sen inan ki haklısın. çok sabırlı bile davranmışsın.
ben olsam daha orada bozardım.
bu yaşlarda evli erkeklere plotonik takılmak moda dimi derdim o kız öyle ukalaştığında.
ama keşke msj atmasaydın. muhakkak haberi olmuş gibi geliyor.
eşinin telefonunu kurcala. onlar birbilerinin nolarını almışta olabilirler.klava:

8 senelik bir evliliginiz var kocanizi taniyorsunuzdur
ne yapar ne yapmaz az cok biliyosunuzdur
simdi aaa hic hos birsey degil bu kesin birsey var demek dogru olmaz
allin karsiniza konusun en mantiklisi bu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…