- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MERHABA ARKADAŞLAR BENİ GERÇEKDEN ÜZEN BİR DERDİM VAR..KİME ANLATSAM BENİ TESELLİ EDİYOR BÖLE BİŞEY OLMAZ DİYOR..NE YAPACAĞIMI İNANIN Kİ ŞAŞIRDIM..NEYSE ANLATMAYA BAŞLICAM..BEN 8 YILLIK EVLİYİM..MADDİ DURUMUMUZ GAYET İYİ..İKİ TANE ÇOCUĞIM VAR..KIZIM 8 YAŞINDA OĞLUM 3 YAŞINDA KAYINVALİDEMLE BİRLİKTE YAŞIYORUZ..BU BİRİNCİ PROBLEMİM NEYSE ARAMIZDA SORUNLAR OLSADA BUNCA ZAMANDIR İDARE ETTİK.. ŞİMDİ Kİ SORUNUM BENİ ÇOK ÜZDÜ..ARKADAŞLAR EŞİMİN YEĞENİ GEÇEN AY EVLENDİ..DÜĞÜN İÇİN BİR ÇOK MİSAFİR GELDİ..EŞİM ASLEN ZONGULDAKLI AMA HİÇ ZONGULDAK DA YAŞAMAMIŞ..DÜĞÜN İÇİN EŞİMİN ZONGULDAKDAN DA AKARABALARI GELDİ..EŞİMİN UZAKDAN AKRABASI AMA İLK DEFA KARŞILAŞDILAR..GELENLER BİR BABASI VE 2 TANE KIZI ..KIZLARIN BİRİ ÜNİVERSİTEB OKUYOR..KÜÇÜĞÜDE LİSEDE NEYSE BUNLARLA BİRLİKTE B DA GİDECEKLERMİŞ..İZ DÜĞÜNE GİTTİK..AMA ABARTISIZ BEN ÇOK ŞIKDIM..2 TANE ÇOCUĞUM OLMASINA RAĞMEN OLDUKÇA ZAYIFIM....KUAFÖRDEN GELDİK DÜĞÜNE GİDİCEZ ÜNV OKUYAN KIZ BENİ GÖRDÜ ASTI SURATINI..DÜĞÜNDEDE EŞİM BENİMLŞE PEK İLGİLENMEDİ..BİR KERE DANSA KALDIRDI..NEYSE SAAT ON GİBİ BEN SİZİ EVE BIRAKAYIM..ÇOCUK HUYSUZLAŞDI DEDİ.ÇOCUKLARIM DA GAYET NORMLDİ.KENDİSİ TEKRAR DÜĞÜN SALONUNA GİTTİ MİSAFİRLERİ VE ANNESİNİ ALMAK İÇİN..SONRADAN CD SEYRTTİM EŞİM SALONA GİRER GİRMEZ BU KIZ AUYAĞA KALKMIŞ EŞİMİN YANINA GİDİP BAYAĞI BİR MUHABBET ETMİŞLER DAHA SONRADA İKİSİ BAŞBAŞA MASADA OTURMUŞLAR..BEN BUNLARI DAHA SONRA ÖĞRENDİM ...DÜĞÜNÜN ERTESİ GÜNÜDE BEN ANNEME GİTMİŞDİM..SAAT CUMARTESİ GÜNÜYDÜ..BEN EŞİMİ ARIYORUM VE NE YAPIYOSUN DİYORUM..BENİMLE KISIK BİR SESLE KONUŞUYOR..MİSAFİRLERE BİLET ALIYORUZ DİYOR..NEYSE BEN AKŞAM EWE GELDİM KIZLAR VE BABASI SAAT DOKUZDA GİDECEKLERMİŞ BEN YİNE EŞİME SORDUM BUGÜN NE YAPDIN DİYE ODA BANA BİLET ALDIK DEDİ BENDE KIZLARA SORAYIM DEDİM KIZLARDA BANA İŞTE YEMEK YEDİK TELEFERİĞE BİNDİK MADOYA GİTTİK DİYE NİSPET YAPARCASINA ANLLATTILAR..EŞİME ABİ FALANDA DEMİYOLAR BU ARADA..BEN TABBİKİ UYUZ OLDUM ...NEYSE BUNLAR GİTTİLER BENDE EŞİME TAVIR ALDIM..KAYINVALİDEME ANLLATIM..BEN ONUN KARISIYIM DİYE ODA BENİ KISKANÇLIKLA SUÇLAdı..EŞİM BENİ ÇOK SEVER BANA NİYE BÖYLE YAPDI ÇOK SOĞUDUM KONUŞMAK BİLE İÇİMDEN GELMİYOR..LÜTFEN BİŞEYLEER YAZIN..KIZ BİRDE BENİ FACE DE EKLEMEK İSTEMİŞ
Kafam çok karışdı teşekkür ederim arkadaşım yorumların i,çin inan ki bunaltdı bu sorun beni..eşime dedim bir daha bu eve gelemezler dedim..Bana gelirler diyor..sinir edior beni bende onlar gelirse ben giderim dedim ben onun karısıyım yaa kaç senedir her şeyi yuttum bunu sindiremedim
Sorun şu ki eşimin beni çocuklar huysuzlaşdı diyerek ewe postalaması..oysaki çocuklarım gayet iyi bir durumda eğleniyorlardı..eşim bana çok ilgiliydi..düğün boyunca eşim demek bile sıkıyor beni benden uzak durdu..eşim tekrar düğüne döndü ve bu bayan inanın ki üstünü başını düzelterek eşimin yanına zıplamış..ve düğün boyunca benden uzak duran bu koca kızla tek başına masada oturarak konuşuyor..kızın babası kardeşi yada kayınvalidem falan kimse yok etrafda..ertesi günde eşimi arıyorum..nerdesin diyorum...kısık bir sesle bilet alıcaz diyor..sanki başbakan var yanında..kesinlikle ne beni ne çocukları sordu..ewe gidincede ben akşam kızlar beni zıvanadan çıkartılar..karşınızdaki bu adamın karısı..abi bizi gezdirdi vs.sen niye gelmedin abla deselerdi inanın normal der geçerdeim..ama bu olay benim kolayca sindiremediğim bir durum..