Ne yapmalıyım

Aslında çok hazırcevap bir insanım da şoka girdim kız anlattı durdu ben dinledim ne kadar saf bir kadın demişdir..kafamçokkarıştı

ay sinir oldummm:umursamaz:
moralini bozma ama bu isin pesinide birakma cnm, ne olur ne olmaz

Bencede dikkatli olmakta fayda var.Bende sevmedim bu kızı.
Ama eşininde üzerine aleni gidip aklında bişe yoksa bile aklına sokma.
Ne derler eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokma:2:
Hiç bişekildede taviz verme gelemezler dedim bitti de.Hiç uzatıp tartışmasını yapma.

böyle kızlara deli oluyorum var ya..
bu ne rahatlık ya..
eşinin yalan söylemesi garip geldi bana..
durup dururken söylemedi heralde o yalanı.
madem onlar çocuk çocukları gezdirdim biraz deseydi niye saklıyo ki?
kızı faceten kabul etmeyin bence.
bugün sizi ekler yarın eşinizi..Allah korusun evliliğnizi..

bende bu işin peşini bırakma diyenlerdenim ama bu durumdan işgillenipte annenize neden gittiniz anlamadım ben olsam hiç bir kuvvet beni anneme götüremezdi siz hem durumdan gıcık kapmışınız hemde kenardan izlemiş gibisiniz madem öyle bir durum var ben eşime daha çok yanaşırdım o kaçsa bile lütfen onlar gelirse ben giderim diye söylemeyin artık erkekler bu laflara inanmıyor ve komik oluyor olayı kapatmış görünüp aynı zamanda eşinize haddini bildirip tetikte olun inş. kötü bişey olmaz

bence de cok yanlis seyler...
hic tanimadigi gorusmedigi akrabasiyla yemeklere gidiliyor geziliyor ama sen davet edilmiyorsun...ki goturen kisi de esin...
esin cok ayip etmis...
arti, neden cocuklar huysuzlanmadigi halde seni eve erken goturuyor sonra da dugune kendisi geri donuyor ve yeni tanisitigi kizla ayni masada oturuyor?
baska akrabasi yokmuymus?
sozde bunlari yeni taniyor haaa...
nasil is anlamadim...
eger eve donulmesi gerekiyorsa esininde seninle evde kalmasi gerekirdi ya da seni durduk yere eve birakmamasi gerekirdi...

ben de esini takibe al diyenlerdenim canim :hulya:

Elimden geldiğince sakin olmaya çalışaıcam unutmam zor ama denicem..Birde ünv okuyor önce ahlaklı nasıl olmalıyım davaranışını öğrenmeli ..samsunda mısınız siz ben atakentdeyim..

Genç biri tarafından beğenilmek ilgi görmek
Her erkeğin istediği şeylerden galiba
O da bu fırsatı kaçırmadan evdeki huzuruda bozulsun istememiş
Bu yüzden yalan söylemiştir

Genç biri tarafından beğenilmek ilgi görmek
Her erkeğin istediği şeylerden galiba
O da bu fırsatı kaçırmadan evdeki huzuruda bozulsun istememiş
Bu yüzden yalan söylemiştir

büyük ihtimalle öyle..
Allah şaşırtmasın kimseyi.. :Saruboceq:

Açıklaması da çok komik düğünde kimse kalmamış da ondan kızın yanındaymış yuuhh bayağı millet var cd izledim ..Hem bu kızın babası kardeşi başka masada benim kayınvalidem görümcem falan başka masada bu saplar yanyana oturuyor..CD BANA ABİSİNİN KIZI VERDİ YENGE İZLE DEDİ..KIZ BİLE ANLAMIŞDA BANA GÖSTERİYOR..GÜNLERDİR KAFAYI YEDİM..BİR AÇIKLARINI KEŞKE YAKALASAMDA REZİL ETSEM ONLARI..SANIRIM EŞİMDE ETK,İLENDİKİ BENİ ÇAĞIRMADI BENCE

bozulmakta haklisin cnm ben olsam bende bozulurdum...
ama bence esinde bunu bildigi icin sen bozulma diye
anlatmamistir art niyet oldugunu sanmiyorum..

ben olsam şüphelenir ve paralardım onları.

altında bir sürü şey arardım.

ne demek bu gördüklerim ne derdim?
ikinci gün buluşulunca niye beni almıyorsun?
neden gizleniyor. konuşmalar çarpıtılıyor?
sen mi hoşlanıyordun,onlar mı?
evli bir adamla bu kadar samimi olmak gezmek tozmak akrabanıza yakışıyorda sorgulamak bana mı yakışmıyor derdim.
hemen bir akraba bulup senin yaptıklarını yapıcam derdim
ben bu tür durumlarda kendime hakim olamam. bir bayan varsa ortamda eşim ya dibimde duracak yada ortamda olmayacak.

faceme de o kızı ekler. eşimle güzel resimlerimi paylaşırdım.
üstü kapalı lafta sokardım.

Son düzenleme:
Eşime diyecek kelime bulamıyorum artık gözümde sıfır..ben çok kıskançmışım bu davranışalrı kabul eden bayanın aklından zoru vardır millet ewlendi giiti benim sinirlerim bozuldu kaç gündür..bana uzatma kulaklarına gider diyor..giderse gitsin benim ayıbım değil..çocuklarımı sewip ewimde yattı..biraz daha açıklarını yakalasamda babasına okuluna tel açsam çookkkk sinirliyim arkadaşlar

valla alkisliyorum. aynini yapardim.

demek akrabaymis. dune kadar tanimiyordun da, kac senelik karini dun tanidigin akrabalara degistin derim.

hani sadece bilet almistiniz, bu gezmeler nedir? beni neden almiyorsun, neden yalan soyluyorsun derim/

bu arad face falan da eklemem ben. gayet acik da soylerim,
kusura bakma cocuk degilsin artik, esimle bensiz sohbetlerinden ben yokmusum gibi davranmalarindan hic hoslanmadim.
face de ekleyecek kadar samimi ol(A)madik derim.

canim bence kiz ne yaparsa yapsin esin suclu.
kac yillik karisini dun tanidigi akrabasina degismeyecekti.
degisirse de sonuclarina katlanacak.
ayrica dugune geri donmek de neyin nesi? bensiz. ne isi var?
bence telefon falan acip da hic kendini dusurme.
kadin manyak, kocasindan kiskandi beni der. havaya bile girer.

bence de hiçbişey yapma artık..
bi daha gelilrerse ya da kız herhangi bişey yaparsa o zaman tepki gösterirsin.

cnm valla sinirlenmekte haklisin ben olsam kafayi yerdim
ama sakin olmaya calis

sen haklısın ama beklemekten başka çaren yok

kocanın burnunu iyice sürt

bu erkek milleti fikirsizmi desem çokmu zeki desem bilemedim insan bilet almaya giderken olsun birlikte gidelim der çok kızdım eşinize akraba diye hiç alttan alma benim halamın kızı kardeşime yıllarca abi dedi sonrada seni seviyom benimle çıkmassan intihar ederim falan yani ne olur bilinmez gözünü dört aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…