Cocuk olmamasina cok sevindim cunku o cocuga yazik o hastalikli ortamda. Bazi kadinlar bekliyor ki ne yaparsa yapsin bu adam beni birgun anlar insafa gelir falan diye ama insan neyse o degismiyor.. degisim icin bambaska etkenler lazim ve siz esiniz icin o etken degilsiniz. Sizi sevmiyor, sevgi boyle bir sey degil en fazla arada bir ihtiyac meselesi olarak arzuluyordur. Gerceklerle yuzlesin. Insan gozu karartinca her seyi yapar. Bir laf vardir; her seyi goze almis 5 yasindaki bir cocuk dusun, o cocuk dunyanin en tehlikeli insani olur. Yani bu yasta daha gencecik sifirdan baslama sansi varken bahaneler aramayin, su adamida hayattaki tek yol gibi gormeyin. Bes para etmez, zeka yoksunu vahşinin teki belli ki. Su anlattiklarinizdan bizlere bile tiksinti geldi nasil dayaniyorsunuz. Gidecek hicbir yer yoksa bir kadin siginma evide olur kosulu, sarti nedir bilemem ama. Yani gercekten siddet falan gormeyi mi bekliyorsunuz. Cunku bi o kalmis. Hey Allah im ya. Lutfen kendine kiyma. Hayat 1 tane. Yas ilerledikce bu şeyle harcanan günlerinize yanarsiniz, keske farkli bir yol secseydim dersiniz.