Evet 3 yıldır evliyimYaşın profildeki gibi 22 mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 3 yıldır evliyimYaşın profildeki gibi 22 mi?
3 yıldır evliyim çoçuğumuz yok böyle kargalar ettiğimiz için hiç çocuk düşünmedim eşime güvenmiyorum açıkçası git gel kafası olduğu için iki gün sonra ortada kalırım diye korkuyorum 22 yaşındayım çok pişmanım her şey için çok üzülüyorum çalışmıyorum da mesleğim de yokAğzı bozuk , duygusuz umursamaz herif. Sen orda ağlıyorsun dalga geçer gibi ağlıyor musun diyor. Arkadaşıyla telefonda konuşup gülüşüyor falanöfke kontrolü yok. Sen eşine hoş geldin diyorsun karşılığı: "bir bekle ya "demek oluyor. Elindeki sigarayı da fırlatıyor falan. Değişik kafalar bunlar. Kaç yıllık evlisiniz? Umarım çocuk yoktur. Boşan başka da bir şey diyemiyorum. Çalışıyor musun, ailenin yanına gitme imkanın var mı?
E tamam daha güzel işte, geride bırakıp uzulecegin , borcunu ödediğin bir ev, bir eşya, mobilya vs yok, en güzeli de çocuk yok, mis gibi ... Topla bavulunu , çek kapıyı git, boşan, bekâr gibi devam et hayatına...3 yıldır evliyim öyle bir şey yapamam çünkü eşyaları eşimin ailesi aldı benim hakkım yok fazla ev de kira çalışmıyorum
Nereye Gitcem cesaret edemiyorum ailemle yaşamak istemiyorum işimde yok ya ayaklarımın üstünde duramazsam ne olck ailem kabul etmezse arkamda durmazsa hiç arkadaşım danyok kendime güvenmiyorum cesaretim yok böyle değildim eskiden eşim beni küçümsedikçe aşağaldıkça kendime olan saygım güvenim hiç bir şeyim kalmadı 22 yaşındayım kendimi 40 yaşında hissediyorum çok pişmanım hayatımdanE tamam daha güzel işte, geride bırakıp uzulecegin , borcunu ödediğin bir ev, bir eşya, mobilya vs yok, en güzeli de çocuk yok, mis gibi ... Topla bavulunu , çek kapıyı git, boşan, bekâr gibi devam et hayatına...
Ortada kalmışsın zaten, sürekli küfür edip evden kovan bir adamın eline bakmak ortada kalmak demek değil mi sence ? 22 yaşındasın, tek başına baba evine gideceksin , sığarsin herhalde, bir işe gir, çöpsüz üzüm gibi devam et, kendi hayatına sahip çık.3 yıldır evliyim çoçuğumuz yok böyle kargalar ettiğimiz için hiç çocuk düşünmedim eşime güvenmiyorum açıkçası git gel kafası olduğu için iki gün sonra ortada kalırım diye korkuyorum 22 yaşındayım çok pişmanım her şey için çok üzülüyorum çalışmıyorum da mesleğim de yok
Nereye Gitcem cesaret edemiyorum ailemle yaşamak istemiyorum işimde yok ya ayaklarımın üstünde duramazsam ne olck ailem kabul etmezse arkamda durmazsa hiç arkadaşım danyok kendime güvenmiyorum cesaretim yok böyle değildim eskiden eşim beni küçümsedikçe aşağaldıkça kendime olan saygım güvenim hiç bir şeyim kalmadı 22 yaşındayım kendimi 40 yaşında hissediyorum çok pişmanım hayatımdan
İşim olsaydı eğer bi evim olsaydı tutabilecek geçinebilecek birşeyim olsaydı beklemezdim hiçE tamam daha güzel işte, geride bırakıp uzulecegin , borcunu ödediğin bir ev, bir eşya, mobilya vs yok, en güzeli de çocuk yok, mis gibi ... Topla bavulunu , çek kapıyı git, boşan, bekâr gibi devam et hayatına...
Nereye Gitcem cesaret edemiyorum ailemle yaşamak istemiyorum işimde yok ya ayaklarımın üstünde duramazsam ne olck ailem kabul etmezse arkamda durmazsa hiç arkadaşım danyok kendime güvenmiyorum cesaretim yok böyle değildim eskiden eşim beni küçümsedikçe aşağaldıkça kendime olan saygım güvenim hiç bir şeyim kalmadı 22 yaşındayım kendimi 40 yaşında hissediyorum çok pişmanım hayatımdan
Teşekkür ederimNe diyelim şimdi. Bi saattir yapman gerekeni dil döküyoruz. Otur evinde madem. Daha 22 yaşındasın. Millet 5 çocukla 30 seneden sonra boşanıp hayata yeniden başlıyor. Hayret bişey ya.
İşim olsaydı eğer bi evim olsaydı tutabilecek geçinebilecek birşeyim olsaydı beklemezdim hiç
19 yaşında evlenmişsin. Çok erken bir evlilik olmuş. Çocuğunun olmaması çok iyi olmuş. Bence ailenin yanına dön ve boşanma davası aç3 yıldır evliyim çoçuğumuz yok böyle kargalar ettiğimiz için hiç çocuk düşünmedim eşime güvenmiyorum açıkçası git gel kafası olduğu için iki gün sonra ortada kalırım diye korkuyorum 22 yaşındayım çok pişmanım her şey için çok üzülüyorum çalışmıyorum da mesleğim de yok
Valla tatlım bu ülkede hatta dünyada herkes bunları istiyor zaten, babadan zengin degilsek hepimiz kimseye muhtaç olmadan başımızı sokacak bir ev ve geçim sağlayabilmek için 20-30 yıl haftada 6 gün sabah altıda kalkıp it gibi çalışıyoruz . Evde ağlaya ağlaya oturup bekleyince hiç kimseye kendiliğinden gelmiyor yani bu "basit istekler"...İşim olsaydı eğer bi evim olsaydı tutabilecek geçinebilecek birşeyim olsaydı beklemezdim hiç
Tebrik ederim kendınızı kurtarmışsınızİnsan bazen mecbur kalıyor, bazen gitmek için o gücü kendinde bulamıyor. Benim ex te küfür etmezdi ama öyle kendimi kötü hissettiriyordu ki aşağılık biriymişim gibi. Boğazıma dizilmeden lokma yiyemezdim.
Boşanmaya karar verince anladım ki aşağılık olan oydu.. ş.refsizin tekiydi.
Konu sahibi başka konuda eşinin ara sıra uyuşturucu içip eve geldiğini yazmış. Yine öyle yapmış olabilir. Bu tepkileri normal değil çünkü. Karısı eve gelince hoşgeldin deyip kendisini insanca karşıladı diye küfürlü tepkiler vermesi kafası güzel izlenimi verdi bana
Bak çocuk yapmamana sevindim, daha çok küçüksün. Topla pılını pırtını git o evden, kocan olacak pislik tam bir ş.. siz, bu heriften asla hayır gelmez sana. Önünde kocaman bir hayat var, hiçbir şey için geç kalmış değilsin.3 yıldır evliyim çoçuğumuz yok böyle kargalar ettiğimiz için hiç çocuk düşünmedim eşime güvenmiyorum açıkçası git gel kafası olduğu için iki gün sonra ortada kalırım diye korkuyorum 22 yaşındayım çok pişmanım her şey için çok üzülüyorum çalışmıyorum da mesleğim de yok
HayırSiz çalışıyormusunuz ?
Ailem bana bırakmıştı ama saygı yok aileme de kendi ailesine de öyle saygısız bir insan babam hastalandığında da aramaz sormaz benim ailem burda yaşıyorlar ben kendim gidiyorum o gelmiyor benimle onun ailesi ise şehir dışında yaşıyor onlara sene bi gidiyoruz ben de gidiyorum o kadar şeye rağmen eşiömiçin iyiliğşne iyi insan ama saygı yok nasıl gelecek olur bilmiyorumAilen sanırım bu evliliği istemedi dimi? Ailenin evine giderken bile eşin sana laf ediyormuş. Saygısı, sevgisi yok belliki. Seven insan eşine böyle hakaretler etmez. Ailenin evine geri dönüp iş bulmalısın başka çare yok.
İşin olsaydı evin olsaydı zaten bu adamla evlenmezdin. Bir de bu yaşta evli olmazdın. Üstüne üstlük 3 yıllık evlisin. Hayata bir sünger çek. Ailenin yanına dön. Hayatının dersini almış olarak dön. İsmek kursları gibi meslek edinme kursları var. Açıktan okuma şansın var. Mesleğini almadan ayaklarının üzerinde durmadan asla tekrar evlenme. Aynı hataya düşme. Eve gelip sana küfürler edilmesi ekstra ekstra anormal bir durum. Bunun adı evlilik kesinlikle değil. İlerde çok daha iyi anlarsınİşim olsaydı eğer bi evim olsaydı tutabilecek geçinebilecek birşeyim olsaydı beklemezdim hiç