Ne yapmalıyım

Eşimle severek evlendik. Bugün bir olay oldu onu anlatmak istiyorum eşim işten geldi elinde telefon bende odadayım yüzüme bakmadı geldiğinde mesaj yazıyordu bende bir şey demedim hoşgeldşn canım benim falan dedim tatlış tatlış o da bekle bi ya falan dedi ters ters bende iyi naparsan yap dedim sonra elinde sigara vardı onu fırlattı bi bekle diyoruz demi mesaj yazıyorum falan gibi saçma sapan çıkıştı ben hiç cevap vermedim sonra bi iki dakika içinde Napcaz oturcaz mi tv falan izliycez mi dedi ters ters bende yok gerek yok dedim sonra çıktı odadan çıkarken de iyi S*** G (Defol) o zaman dedi hiç bir şey söylemedim. Sonra o odaya geldi ben de durdum biraz mutfağa geçtim orda ağladım baya sessizce eşimi de o ara arkadaşı aradı telefonda konuştular gülüştüler vs sonra mutfağa geldi noldu ağlıyon mu dedi bende yok bir şey dedim odaya gittim odaya geldi mutfakta birşeyler yiyip bende bu sefer baya ağladım ben bunları haketmiyorum diye ben sana küfür ediypr muyuö falan dedim o da et naparsan yap falm dedi sonra birden bağırdı ayrılacaksak ayrılalım yeter amına kpyayım falan dedi sende evden S*** G (Defol) bende dedi sonra çıktı gitti evden ben ne yapmalıyım çok yoruldum artık
Ne yapacaksın adam seni kovmus, topla pilini pirtıni git babanın evine aç davanı, yapacak başka bişey yok ki.

Eşimle severek evlendik. Bugün bir olay oldu onu anlatmak istiyorum eşim işten geldi elinde telefon bende odadayım yüzüme bakmadı geldiğinde mesaj yazıyordu bende bir şey demedim hoşgeldşn canım benim falan dedim tatlış tatlış o da bekle bi ya falan dedi ters ters bende iyi naparsan yap dedim sonra elinde sigara vardı onu fırlattı bi bekle diyoruz demi mesaj yazıyorum falan gibi saçma sapan çıkıştı ben hiç cevap vermedim sonra bi iki dakika içinde Napcaz oturcaz mi tv falan izliycez mi dedi ters ters bende yok gerek yok dedim sonra çıktı odadan çıkarken de iyi S*** G (Defol) o zaman dedi hiç bir şey söylemedim. Sonra o odaya geldi ben de durdum biraz mutfağa geçtim orda ağladım baya sessizce eşimi de o ara arkadaşı aradı telefonda konuştular gülüştüler vs sonra mutfağa geldi noldu ağlıyon mu dedi bende yok bir şey dedim odaya gittim odaya geldi mutfakta birşeyler yiyip bende bu sefer baya ağladım ben bunları haketmiyorum diye ben sana küfür ediypr muyuö falan dedim o da et naparsan yap falm dedi sonra birden bağırdı ayrılacaksak ayrılalım yeter amına kpyayım falan dedi sende evden S*** G (Defol) bende dedi sonra çıktı gitti evden ben ne yapmalıyım çok yoruldum artık
Ne yapmalısın böyle bir hödüğü daha fazla beslememelisin

Eşin bu davranışları ilk kez yapıyorsa neden yapıyor ilk kez yapmıyorsa neden şaşırıyorsun. Yani güllük gülistanlıkken adamın içinden bir anda gulyabani çıkmadıysa ben de s.. eden adamı boşa diyenlerdenim

Yine beyni mazotla çalışan bir koca .
Çok yoruldum dediğinize göre de ilk kavga değil anlaşılan
Ben ilk kavga olarak değilde, ilk kovulma değil şeklinde düşünüyorum. Sürekli kovuyor adam belli ki. İnsanın aidiyet duygusunu yok eder bu durum. Hergün acaba bugün kovulacakmıyım hissi çok zor.
Git babanın evine, sessizce aç davanı al haklarını. Eşek s.ki gibi kalsın ortada.

Be

Ben ilk kavga olarak değilde, ilk kovulma değil şeklinde düşünüyorum. Sürekli kovuyor adam belli ki. İnsanın aidiyet duygusunu yok eder bu durum. Hergün acaba bugün kovulacakmıyım hissi çok zor.
Git babanın evine, sessizce aç davanı al haklarını. Eşek s.ki gibi kalsın ortada.
ben hep gayret etmişimdir kendıne kufreden erkekle aynı sofra da yemek yemeye devam eden kadınlara

Severek evlenmiş çift nerede acaba?
Eşin senden soğumuş gayet de belli ediyor da sen anlamıyorsun galiba?
Olayların detayı yok bir yorum yapmak yanlış olur her hakaret edip insan yerine koymadığında çocuk gibi bir odaya gidip ağlıyor musun? Normalde tası tarağı toplayıp boşanma davası açman ya da onu evden atıp açman lazım.
Ne gibi bir yardım edelim küfürle evden karısını koymayı normalleştiren çift için anlamadım yani

Ağzı bozuk , duygusuz umursamaz herif. Sen orda ağlıyorsun dalga geçer gibi ağlıyor musun diyor. Arkadaşıyla telefonda konuşup gülüşüyor falan 🧿 öfke kontrolü yok. Sen eşine hoş geldin diyorsun karşılığı: "bir bekle ya "demek oluyor. Elindeki sigarayı da fırlatıyor falan. Değişik kafalar bunlar. Kaç yıllık evlisiniz? Umarım çocuk yoktur. Boşan başka da bir şey diyemiyorum. Çalışıyor musun, ailenin yanına gitme imkanın var mı?

Mantıklı bir açıklaması yok ama sonunu söyle bir sorun olmuş o yüzden eve girince böyle davranmış diye bekledim ama koca küfür ettikçe etti bunun sonucunda nasıl bir tavsiye istiyorsunuz ki hani adam ilk davranışı ve ilk küfründen sonra pişman olup özür dilese, siz de gelip konu açsanız barışmalı mıyım diye anlarım ama adam pişman değil geçerli sebebi yok sonuç çok belli çıkın gidin dava açın ya da dava açın eş kişisine uzaklaştırma alın

ben hep gayret etmişimdir kendıne kufreden erkekle aynı sofra da yemek yemeye devam eden kadınlara
İnsan bazen mecbur kalıyor, bazen gitmek için o gücü kendinde bulamıyor. Benim ex te küfür etmezdi ama öyle kendimi kötü hissettiriyordu ki aşağılık biriymişim gibi. Boğazıma dizilmeden lokma yiyemezdim.
Boşanmaya karar verince anladım ki aşağılık olan oydu.. ş.refsizin tekiydi.

Böyle birinin yanında 1 dk bile durma derim. Seni ezmeye çalışan sen yokmuş gibi davranan birinin yanında hiç durma kaç..Minnet etme üzlür pişman olursun zamanına yazık...

Kac senelik evlisiniz? Severek evlendik demissiniz ama bir anda bu kufur ve evden kovma olayi olmamistir. Bunun oncesinde de bu adam bu laflari etmistir. Kaybetmekten korkan kisi boyle konusmaz. Saygi zaten bitmis. 1 gunde olacak sey degil. Madem kovdu, ben olsam evden gitmem sabah cilingir cagirip evin kilidini degistiririm. Esyalarini da bir bavula toplar kapinin onune birakirim.

Kac senelik evlisiniz? Severek evlendik demissiniz ama bir anda bu kufur ve evden kovma olayi olmamistir. Bunun oncesinde de bu adam bu laflari etmistir. Kaybetmekten korkan kisi boyle konusmaz. Saygi zaten bitmis. 1 gunde olacak sey degil. Madem kovdu, ben olsam evden gitmem sabah cilingir cagirip evin kilidini degistiririm. Esyalarini da bir bavula toplar kapinin onune birakirim

3 yıldır evliyim öyle bir şey yapamam çünkü eşyaları eşimin ailesi aldı benim hakkım yok fazla ev de kira çalışmıyorum

Back
X