Ne yapmalıyım

Bu normal bişi değil bence rahatsız olabilir elbette sevgiyle yaklaşıcaksın ama biyere kadar biraz sınır koymalısın oturduğunuz yerden taşının herkes istediği zaman gelemesin

Bu normal bişi değil bence rahatsız olabilir elbette sevgiyle yaklaşıcaksın ama biyere kadar biraz sınır koymalısın oturduğunuz yerden taşının herkes istediği zaman gelemesin
Eşime sadece ablan bize geldiği için burdan taşınalım diyemem yeni bir ev satıp almak kolay değil bu devirde

Eşime sadece ablan bize geldiği için burdan taşınalım diyemem yeni bir ev satıp almak kolay değil bu devirde
Kolay olmadığını biliyorum ama böyle yakında oturmak sürekli rahatsız edilmekte kolay değil mental sağlık kalmaz. Yarın birgün ailecek zaman geçirelim diyeceksiniz ve eşiniz cekirdek aile olarak algılamıcak anne kadeş/abla dahil olarak algılayacak hep gelmek isteyen bir bireyi ben istemezdim şahsen. Şimdiden bebeğe bakma olayına girmiş bu normal bir durum değil. Çok herşeye evet diyosunuz galiba fazla yumuşak olmanın zararı kendimden bilirim herşeye gülümsemekten geliyor bunlar .. taşınamıyosanız ozaman çizgi cekeceksiniz o çizgiden öteye adım atmaya cesaret edemicek kimse o duvarı siz öreceksiniz.. eşinizden hiç beklentiniz olmasın erkekler ailesine laf getirtmiyo malesed

Eşim ablasının durumunun az çok farkında bize gelmek için çok ısrarcı olduğunu biliyor ve banada sağolsun baskı yapmıyor ben kimseyi kırmayı sevmem ama ablasının ağırlamam konusunda bana baskı yapacak olursa bunun cevabını verecek karakterde bir insanım şimdiye kadar ablan sürekli bana yazıyor hep gelmek istiyor gibi şikayette bulunmama sebebim hem kalbini kırmamak hemde ablasına zaten gerekince hayır diyorum ee şimdi böyle şikayetlensem zaten ablama hayır demişsin daha ne yapayım demez mi

Çalışıyor musunuz?

Çalışmıyorsanız haftada1, 2 haftada 1 çağırabilirsiniz aslında.

Her gün her gün yazıyor sandım ben.

Arkadaşı yoktur, çıkıp gezemez, onun açısından da bakın, çok zor.

İş eşinde bitiyor rahatsız olduğunu dile getirmezsen devam eder şikayet etmeyip iyi eş rolü de biyere kadar ama

Senin kardeşlerin sık boğaz etse gelemez bence sıkıntıya ne diyeyim canm allah ağzınızın tadını bozmasın iyi insansın belli ki ama fazlası zarar
Evet doğru kimse evinde rahat etmez o kadar çok gidip gelinme olsa benim görümceme engel olan kişi sağolsun kayınvalidem o kızını uyarıp bizi her gün rahatsız etmemesi gerektiğinin farkında ben dediğim gibi şuan için yine bir şekilde baş ederim en kötü çocuk olduktan sonra mesajlara bakma hatta eşime açık açık ben bu kadar işimin arasında ablanla ilgilenemem bile diyebilirim benim en çok endişem ilerisi için uzak bir yere gitmek istememe sebebim bu biz uzağa gidersek eşim ilerde aklı hep kardeşinde kalacak bizim yanımıza yerleşmesini çare olarak görebilir ama bu şekilde sadece evlerin yakın olmasıyla ona göz kulak olarak da idare edebiliriz diye düşünüyorum

ilerde taşınırsanız eşin gidip görebilir zaman geçirebilir bu engel değil ki bakış acısı böyle demek ki eşinin senin adına üzüldüm ama herkes ayrı bir birey yetişkin herkesin farklı hayatı var bunu herkes kabullenmeli gelde erkeklere anlat .. hakkında hayırlısı olsun olmayan şeyler için en iyiis kafa yorma belkide boşuna evham yapyorsundur yani henüz gerçekleşmeyen şey için şimdiden stresslenme demek istedim

Anladım sizi teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Tam olarak nasıl bi engeli var. Yani msj falan atabildiğine göre çok ağır değil sanırım. Kızcağıza çok üzüldüm tek aktivitesi size gelmek belli ki. Sizin için de tabi ki kaygılarınızı anlıyorum. Bence şu an hiçbi şey yapmayın böyle idare edin. Çocuk doğunca da msjlara bakmayın. Bebek çok yoruyor telefonu elime alamıyorum dersiniz. Sonrası zaten sonra. Kimin önce öleceğini Allah bilir.

Ya o kadar kötü oluyorum ki bunları konuşurken bile ama ben bazen çok geniş bir sabıra sahip olup tıpkı sizin gibi evden çıkma gibi bir durumu yok bunu anlayışla karşılasam 10 günde bir 1 2 saat kahve içip kalksa bir zararı yok diyorum ama bazen öyle bir ruh halinde oluyorum ki asla kaldıramıh işte o zamanlar gelmemesi için müsait değilim vs diyorum

Anlıyorum sizi. Normal biri olsa oturup muhabbet edersiniz vakit geçer. Yoruyo mu çok. Bilmiyorum ya ben de tam sizin gibi biriyim yani bi yandan kıyamam bi yandan da insan dayanamayabilir. Ben seni çağıracağım söz deyin. Sen gelmek istediğinde müsait olamıyorum hayır deyince üzülüyorum sen yazma ben sana haber veririm deyin ara ara çağırın. Sonra arayı uzatırsınız. Kv ile birlikte gelsin o zamanlar da. Aranız iyiymiş vakit geçer.

Benim biraz da temizlik takıntım var aslında biri evimde tuvalete girince mutlaka sonrasında yıkıyorum mesela bir sefer gelmişti annesiyle bir baktım banyodayken dolabı açmış kulak çöpü almış orda mesela böyle izinsiz dolapları açtığını anladım

Evinize çok sevdiğiniz bi arkadaşınız küçük çocuğuyla gelmiş gibi düşünün. O da isteyerek yapmıyodur bazı şeyleri. Eşiniz ve kayınvalide de iyiymiş. Tatlılıkla çözün bence. Kimseyi gücendirmeden güzelce halletmeye çalışın. Kolaylıklar diliyorum

Telefonlarına mesajlarına geç cevap verin.Çalsa da açmayın.İyi ki kayınvalideniz anlayışlı en azından bu yönden şamslısınız.Şimdiden eşinize ilerde ablana kim bakar gibi soruları bence sormayın.Eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürürsünüz.Ne gerek var adamın kafasını bulamdırmaya.Şimdilik görmezden gelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…