- Emoji Skoru
- 46.516
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi -Thanatos-
Bende o samimiyrte dayanarak kaydediyorum numaraları ama işte başıma gelene bak. Ders oldu bana bir daha uzak dururum böyle insanlardan.Daimi müşterisi olunan yerlerin numarasının olması tuhaf gelmiyor bana, misal 10 yıldır aynı su bayisinden içme suyu siparişi veriyorum, eşim senin numaranı verdim aboneliği senin tel üzerinden yaptılar demişti, arar su isterim geldiklerinde teşekkür edip hayırlı işler dilerim, kargocumuz keza öyle, çoğunlukla benim tel no kayıtlı oralarda, kendi ellerimizle verdiğimiz no'yu arayıp sapıklık yapabilirler ama işte tam da bu noktada müşteriye edep adap karakterleri giriyor devreye, adamlar ekmeğinin derdinde bu kadın bize teşekkür edip hayırlı işler dileyerek sinyal veriyor demiyorlar, ki yakınıma açılan bir manava sürekli alışveriş yaptığım pazarcıya çok benzediği için girip siz X'in akrabası mısınız diye sormuşluğum var, akrabası çıktı o ayrı ama bu kadın hayırdır diye düşünmediler, evet abla kuzeniz dediler hayırlı olsun bundan sonra X'ten alışveriş yapamadığımda size geliyorum o zaman dedim, abla bu numaramız meyve siparişlerinde soğuk olsunlar istersen önceden arar sipariş verirsin soğuturuz taşıyamam dersen eve servis de yaparız dediler, amaçları taciz değil, benim de amacım kimseye göz kırpmak değil, onlar çevrede müşteri edinme derdinde ben tanıdık birinden taze meyve sebze alma derdindeyim, tacize niyeti olan kafasına gözüne siperlik alsın elimden kurtulamaz, tanıdık esnaftan alışveriş yapacağım diye kurduğum diyalog da yanlış anlaşılamaz suçlanamaz.
Ne yaptı da taciz edildi fikrinden sıyrılalım, kaç gündür kaç kadın öldürüldü, daha 3-5 gün önce de 16 yaşında kız çocuğu 53 yaşında bir adam tarafından öldürüldü, 53 yaşındaki kart pisliğin 16 yaşındaki bir çocuğa bakacak kadar çürümüş pis bir zihniyeti var.
Kanıma dokunan burada bile remsen suçlu ilan edilmem, sizden de yanlış yapmadığımı duymak rahatlattı teşekkür ederim.
Umarım bu cinayetler, kadın tacizleri son bulur. Tek temennim bu.