• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zilin calismamasiyla kargo sirketinin numarasini kaydetme geregi duymaniz arasinda bi baglanti kuramadim hadi kaydettin niye durumlarini takip ediyorsun elin adaminin! Kusura bakmayin o herif hatali ama sizde en az onun kadar hatalisiniz

Hoş geldin Nihat Doğan.

Durumlarına neden baktınız diye sormuş bir üye ancak

Bu şekilde cevap vermişsiniz. Tabii ki kargo görevlisinin yaptığı rahatsız edici ancak sizin bu yaklaşımınız da bana göre bir davranış değil örneğin. Yani hakikaten kargo görevlisinin ne paylaştığını ne yapacaksınız mesela?
İşin özünde de uyarmışsınız, bir daha kalkıp hikayesine falan bakmayın belli ki her şeyden yüz bulacak potansiyelde. Teoride kanun hak adalet ama durumumuz malum, bu sebeple öncelik sizin psikolojik ve beden sağlığınız olduğundan hiçbir şekilde temasa girmeyin
Sonradan dikkat ettiğimi söylemiştim.
Teşekkür ederim yine de evet dikkatsizlik ettim.

Açıkladım, aynı şeyleri sormak yerine bakabilirsiniz.
Okudum, bence çok gerekli değil diyorum işte, herkesinkine bakıyorum ona da baktım ne var ki gibi argümanlar rutin hayatta işlemiyor diyorum. Gündem konuları malum, hemcinsim olarak sizi uyarmak adına ben ne yaptım ki demek yerine bence fazla alakadar olmayın -hikayelerine bakmayın- demek istedim.

Bir kaç arkadaş da demiş, durumu sona al deyin ve bakmayın.Trendyol un teslimat noktaları oluyor bir süre kargoları oraya teslim seçin en azından irtibat kopmuş olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back