- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi -Thanatos-
Siz benim yazdıklarımı anlayabildiniz mi? Diyorum ki önce emin olamadım, sonra takip ettim. Bana olduğundan kesin olarak emin olduğumda zaten adımı paylaşmıştı, ben görünce sildi ve mesaj attı. Bende nişanlı olduğumu, hoş olmadığını söyledim. Kendisi defalarca özür diledi. Konuyu kapattığımızı düşünmüştüm, anlaşıldığımı düşünmüştüm. Hani hayır hayır demektir ya. Ama tamda bugün benim evimin önünden video alttı. Herşeyini kayıt altına aldım, numarasını silip engellemedim sona aldım eğer devam ederse (ki edecektir) , şikayet etmek gibi bir düşüncem var.Çemkirmenin "havlamak" anlamına geldiğini bilmediğinizi zannediyorum.
Biliyorsanız ve dümdüz hakaret ediyorsanız kötü içerik bildireceğim.
Evet numarasını kaydetmemeli, durumuna bakmamalıydınız.
Bunun şort giyinmemizle zerre ilgisi yok. Bu konudaki şanssızlığımız cinsel açlığın Afrikasında yaşıyor olmamız.
Siz ise tanımadığınız birinin paylaştığı bir şeyi fark etmiş ve şüphelenmişsiniz, devamını izlemek yerine engelleyip önlem alabilirdiniz. Aradaki farkı anlıyor musunuz? Sanmıyorum ama şansımı denemek istedim.
Siz bunları kavrayabildiniz mi?
Siz işinize gelen yorumları okuyup işinize gelmediğini yok saydığınız için söyleyeyim, zilimiz çalışmıyor. Sürekli yapılıp takıldığından beri yaptırmamayo tercih ediyoruz. Ayrıca yabancı numaraları da açmıyorum. Eve sürekli kargo geldiği için kargoların bütün numaraları bende kayıtlı.
Hepsinin durumlarına bakıyorum, bakmam ona cesaret verdiğim anlamına mı geliyor? Yapmayın allah aşkına, kadınsınız illa farklı olacağım diye saçmalığı savunmanın anlamı yok.
Ayrıca kibleyebilirsiniz, çemkirmenin iki anlamı var, ilki sizin söylediğiniz gibi diğeri de kendinden büyüklere arsızca karşılık vermek. Ben yazdığı "kendinden büyüklere" kıdmı hariç arsızca karşılık verme anlamıyla kullandım, keşke diğer anlamlarına bakmaya zahmet etseydiniz.
Bende size kendimi anlatmak için uzun uzun yazdım ama siz yorumları cımbızla çektiğiniz için ne yazık ki sizinde pek anlayacağınızı düşünmüyorum.