• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne alakasi varya sizi biri taciz etse onu engellemek yerine kargo getirio die hala numarayi tutup durumlarina mi bakarsiniz sacmalik
Ayyy içim şişti, adam beni anladı sandım, mesajları görsen özürler diledi. E kargo getiriyor napiyim şimdi? Okuduğunu anlamıyorsun ya.

Yav benim evimdede zil yok ben kaydetmiyorm ama numaralarini her kargo geldiginde ariyolar zaten kargo getirdik die allah askina kendinizi aklamaya calismayin sizde.Evet halden anlamiyor adam ama sizde bu adami engelleyip önunu kesebilirdiniz yada bukadr kibar olmiycaksinz demekki valla ben haddimi bilirim kime nerde ne yazacagimi soyliyecegimi.siz haddini bildirceginiz kisiyi yanlis sectiniz oyuzden konu acmissiniz
Bence pek hadd bilmiyorsunuz ama yinede siz bilirsiniz :işsiz: Kendinizi aklamak ne alaka görende kız kargocunun dudaklarına yapışmış allasen afhjj

Valla hic de oyle degil burda birbirinizi gazlayacaginiza gercekleri soyleseniz🤦‍♀️Hic mi hatasi yok bu bayanin gercekten durumlarina bakmasi bile bence yeterince sacma
Baştan bayan deseydin en baştan hiç laf anlatmakla uğraşılmazdı bence
Tüh 😂

Kargocu diyorum kargocu, onu kaydettim.
Yabancı no açmıyorum genel olarak, çünkü satış için arıyorlar, internet bağlatmak için arıyorlar zırt pırt rahatsız edilmek istemiyorum. Anlama probleminiz mi var?
Benim hatam ona beni taciz etme hakkı verir mi? Anlamıyor musun sen?
Niye kendini yoruyorsun. Akıl verenleri oku geç. Anlamak isteyen anladı seni zaten.

Evinizin görüntüsünü paylaşması tacizdir ve bu bir suçtur. Bence direkt ona da böyle yazın ve şikayet edeceğinizi de söyleyin, pısar.
Sevgilim gelsin onunla da konuşup ne yapacağımıza öyle karar vericem. Yanlış hareket etmek istemiyorum. Yorum için teşekkürler 🙏

İster kaydedersiniz, ister paylaşımlarına bakarsınız. Adamı reddetmişsiniz. Hayır hayır demektir. Bunun insanımız tarafından anlaşılması lazım. Sizin evinizin önünde paylaşım yapıp size gönderme yapamaz. Şikayet edin bence de.
Beni rahatsız eden de bu.
Evet hoşlanabilir ama şansını dener geçersin.
Kadın hayır dedikten sonra senin ısrarla terbiyesizlik yapmana ne gerek var ki?
Şikayet edeceğim bir şekilde. Sevgilim gelsin önce onunla konuşmak istiyorum.

hata diye söylenenlere şu açıdan katılıyorum
ülkemizde çok psikopat var, allah korusun başınıza/başımıza bir şey gelmemesi için maalesef biz çok dikkatli olmalıyız.
baksanıza işi mesleği olan kocaman adam gidip gencecik kızı katletti daha bugün.
İşsiz güçsüz serseri bir tip bile değil. İnanın artık kimin ne olduğu belli değil memlekette.
ruh hastası dolu etraf çok ama çok dikkatli olmak lazım.
hemen engelleyin hemen hemen

Aynen öyle. Konusmuşlar konu sahibi istemedigini soylemiş orada bitti gitti mevzu kapanmaliydi.
İstemedigini soyledikten sonra devam eden insan ruh hastasidir ki ruh hastasi bol bol var zaten. Alti ustu tokalaştigin adam bile kafasindan turlu şeyler kurabiliyor yaşadim gordum ve benim için zirveydi. 🙄
Mumkun oldugu kadar dikkat edip bunlardan birini başima sarmamaya calisirim ben.
Bir seyleri ogretmek icin de fazla buyukler malesef. Ciddi cezalar almalari gerekiyor.

Beni rahatsız eden de bu.
Evet hoşlanabilir ama şansını dener geçersin.
Kadın hayır dedikten sonra senin ısrarla terbiyesizlik yapmana ne gerek var ki?
Şikayet edeceğim bir şekilde. Sevgilim gelsin önce onunla konuşmak istiyorum.
Maalesef halkımızda naza çekmek diye bir algı var. Doğru ifade edebildim mi bilmiyorum ama kaba davranıp engeli basmassanız gönüllü oluyorsunuz. Oysaki insanlar imalar ile değil konuşarak anlaşır. Nişanlıyım, ilgilenmiyorum demişsiniz. Gerisi adamın namussuzluğu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back