Ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olur musunuz

:KK43: Ne yazık ki çoook sevyiorum bu kişinin bana tekrar yazma ihtimali var mı sence
1 aydır tanıdığın sana zerre değer vermeyen hatta dalga geçen birini seviyor musun cidden. Kaç yaşındasın 17 mi?
Aklını başına al böyle itlere prim verme. Yazma bişi. O da zaten yazmaz yazsa da iki kelam bişi yazar. Ha boşta kalınca gene yoklama çeker seni elinin altında tutmak için.
Onun için önrmsizsin, umrunda değilsin. Az gurur.

1 aydır tanıdığın sana zerre değer vermeyen hatta dalga geçen birini seviyor musun cidden. Kaç yaşındasın 17 mi?
Aklını başına al böyle itlere prim verme. Yazma bişi. O da zaten yazmaz yazsa da iki kelam bişi yazar. Ha boşta kalınca gene yoklama çeker seni elinin altında tutmak için.
Onun için önrmsizsin, umrunda değilsin. Az gurur.
Görüldü attım o da yazmadı aramadı hiç ben 22 yaşındayım o 27

Deger verene verilir deger. İnsan keske bunlari yasamadan , uzulmeden ogrenebilse.
Ugrasmayin , cevapta yazmayin. Bakalim o yazmaya devam edicekmi
Ama hiiç hoş degil boyle cevaplamamasi, kabul edin.

Deger verene verilir deger. İnsan keske bunlari yasamadan , uzulmeden ogrenebilse.
Ugrasmayin , cevapta yazmayin. Bakalim o yazmaya devam edicekmi
Ama hiiç hoş degil boyle cevaplamamasi, kabul edin.
Görüldü attim yazmadi hic aramadi evet hiç hoş değil çok kırıldım hislerimi anlatan bir mesaj atmıştım halbuki

Ama mesaj attı konuşmak için ben ilk ayrildigimda Buda benim kafamı karıştırıyor ondan komple gidemiyorum bu yüzden çok seviyorum bide
Ee sonuç ??
Mesaj atmışta ne olmuş ?
Arayıp konuşabildiniz mi yok bir sürü mesaj görüldü şu bu adam akıllı bir konuşma bile yok bu mu ilişki ?
Ayrıca akıl var mantık var Instagramda sizi takip etmeyen adam diğer manitalari da takip etmiyordur bu kadar basit.
Yoksa niye takip etmesin sizi.
Şöyle tiplerin poposunu kaldırmayin allasen uğraşmayın ya vaktinize yazık.

Ee sonuç ??
Mesaj atmışta ne olmuş ?
Arayıp konuşabildiniz mi yok bir sürü mesaj görüldü şu bu adam akıllı bir konuşma bile yok bu mu ilişki ?
Ayrıca akıl var mantık var Instagramda sizi takip etmeyen adam diğer manitalari da takip etmiyordur bu kadar basit.
Yoksa niye takip etmesin sizi.
Şöyle tiplerin poposunu kaldırmayin allasen uğraşmayın ya vaktinize yazık.

Uzulmeyin artik lutfen. Baska seylere odaklanin, bitirin kafanizda.
Şoyle düşünün, simdi bu kadar ilgisiz olan sonrasinda degisirmi .
Haklisiniz

Ama mesaj attı konuşmak için ben ilk ayrildigimda Buda benim kafamı karıştırıyor ondan komple gidemiyorum bu yüzden çok seviyorum bide

Kimseyi kendinizden kendinizden daha çok sevmeyin. Gerektiği zaman yol vermesini öğrenin. Başka birinin sevgi kırıntısı için asla umursamaz tavırlarını çekmeyin.

X