Ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olur musunuz

Üzülme kendine de üzülme sen yapıyorsun. 1 aylık adama ne yaşadın da uzun mesaj attın. mesajı git notlar kısmına yaz, oku oku dur. niye atıyorsun ? Hayatına birini almadan önce defalarca kez düşün ya da duygularına hakim ol. kendine gel ya dünyada başka adam mı yok ? Sen sevmeye ve sevilmeye layıksın bunu kendine hatırlat ve degersizlestirme okurken gına geldi.
Çok seviyorum da bilmem ne de nasıl çok sevebilirsin ya ? İnsan doğurduğuna ilk bir ay ne oluyo diye affallama yasiyor.

1 hafta mesajla ilgi vermiş. "ama beni çok mutlu etti" diyorsun. ne etti de mutlu etti 1 haftada. Günde 8-9 saat uyusa 1-2 saat tuvalet yeme içme desek e bu hoduk 27 yaşında 8 saat de çalışsa kaldı 6 saat e 1-2 saat de illa başka şeyler olsa kaldı 4 saat 7*4 = 28 saat de ne vazgecilmezlik yapabilir büyü yapsa bu kadar hızlı etki etmez.
Haklisin kendi değerimi yitiriyorum sadece

Merhaba benim 1 aylık bir ilişkim var kendisiyle arkadaş ortamında tanıştık ve benle olmak İÇin çabaladı bende kabul ettim ilk hafta herşey çok güzeldi ilgiliydi 5 dakika olsa bile arardı fakat sonradan ilgisi azaldı whatsappa girip mesajlarıma bakmamaya başladı cevap vericek misin diyodum onlara da bakmıyodu arıyodum meşgule atıyodu bana geri dönmüyordu en önemlisi instagramda beni takip etmiyor ve sebebini bi türlü söylemiyordu neyse ben buna artık kaparsan yap ben yokum artık dedim görüldü attı sonra mesaj attı konuşmak İçin konuşacak mıyız dedim ona da görüldü attı en son dayanamadım uzun bir ayrılık mesajı attım ve ona da günaydın diye cevap atmış sizce napmalıyım
Dengesiz biri bence, uzak durmak en güzeli.

Ya böyle adamlara yüz veriyorsunuz. Sonra orda burda… kızlar peşimde koşuyor dedirtiyorsunuz.
Demekki bu adamları şımartan sizlersiniz

Adam yüz vermiyor,sallamıyor.. onca yazı yazıyorsun sadece günaydın diyor. Oyuncak mısın onun elinde? Sil engelle gitsin yaa …

Ya böyle adamlara yüz veriyorsunuz. Sonra orda burda… kızlar peşimde koşuyor dedirtiyorsunuz.
Demekki bu adamları şımartan sizlersiniz

Adam yüz vermiyor,sallamıyor.. onca yazı yazıyorsun sadece günaydın diyor. Oyuncak mısın onun elinde? Sil engelle gitsin yaa …
Görüldü attım hic bişey yazmadim

Merhaba benim 1 aylık bir ilişkim var kendisiyle arkadaş ortamında tanıştık ve benle olmak İÇin çabaladı bende kabul ettim ilk hafta herşey çok güzeldi ilgiliydi 5 dakika olsa bile arardı fakat sonradan ilgisi azaldı whatsappa girip mesajlarıma bakmamaya başladı cevap vericek misin diyodum onlara da bakmıyodu arıyodum meşgule atıyodu bana geri dönmüyordu en önemlisi instagramda beni takip etmiyor ve sebebini bi türlü söylemiyordu neyse ben buna artık kaparsan yap ben yokum artık dedim görüldü attı sonra mesaj attı konuşmak İçin konuşacak mıyız dedim ona da görüldü attı en son dayanamadım uzun bir ayrılık mesajı attım ve ona da günaydın diye cevap atmış sizce napmalıyım
İlişkiye böyle dolu dizgin başlayan,sonra ölü moduna geçen erkekler bariz maymun iştahlıdır.Ne çabuk gönlünüzü kaptırıp hayatınızın merkezine koyuyorsunuz?
Adamın ısrarıyla ilişkiye başlamış biraz hoşlanmişsiniz size geri donmemeye başladığında kestirip atmak yerine sürekli mesaj atmalar birde ayrılık msj atıp üstüne tüy dikmişsiniz.Bu size ders olsun ilişkiyi az ağırdan alın karşıdaki gerçekten seviyor mu,yoksa ilk an heyecanıylamı davranıyor sakince bir bakın,sizi kaale almayan adamlara destan gibi msj atmayın gerekirse silin engelleyin,hayatın merkezine kendinizi koyun ( tüm arkadaşlarıyla tanustirmasi sizde heyecan yaratmasin biz burda evli adamın tüm arkadaşlarına metresini tanıttığı hikayeler okuduk)

İlişkiye böyle dolu dizgin başlayan,sonra ölü moduna geçen erkekler bariz maymun iştahlıdır.Ne çabuk gönlünüzü kaptırıp hayatınızın merkezine koyuyorsunuz?
Adamın ısrarıyla ilişkiye başlamış biraz hoşlanmişsiniz size geri donmemeye başladığında kestirip atmak yerine sürekli mesaj atmalar birde ayrılık msj atıp üstüne tüy dikmişsiniz.Bu size ders olsun ilişkiyi az ağırdan alın karşıdaki gerçekten seviyor mu,yoksa ilk an heyecanıylamı davranıyor sakince bir bakın,sizi kaale almayan adamlara destan gibi msj atmayın gerekirse silin engelleyin,hayatın merkezine kendinizi koyun ( tüm arkadaşlarıyla tanustirmasi sizde heyecan yaratmasin biz burda evli adamın tüm arkadaşlarına metresini tanıttığı hikayeler okuduk)
Tam istediğim gibi biriydi görüstügümüzde falan beni çok mutlu ediyordu o yüzden anın heyecanına kapılıp hemen baglandim sanirim bide haklisiniz bende bi kaç konuya baktim evli adamlar ailesiyle bile tanistirmis sevgililerini peki ben bu simdi mesajina goruldu attim yazmayı da düşünmüyorum ama hala ona ilgim var o bana bir geri dönüş yapar mı sizce

Bir ayda böyleyse ilerisini düşünemiyorum.
Kasma bukadar. Ben olsam artık cevap yazmam görüşmem.

Tam istediğim gibi biriydi görüstügümüzde falan beni çok mutlu ediyordu o yüzden anın heyecanına kapılıp hemen baglandim sanirim bide haklisiniz bende bi kaç konuya baktim evli adamlar ailesiyle bile tanistirmis sevgililerini peki ben bu simdi mesajina goruldu attim yazmayı da düşünmüyorum ama hala ona ilgim var o bana bir geri dönüş yapar mı sizce
Başka birini bulmazsa,azıcık oyalanayim diye düşünürse msj atar. Sizin onu beklediginizden emin,sizi geri tavlamasi bir kaç lafına bakar bu hissi ona siz verdiniz Hayatta dik duruşu olan gerektiğinde kestirip atabilen , ayakları yere sağlam basan,arkasından asla kosmayacaginızdan emin bir kadın oldugunuzu düşünseydi bu kadar kolay git gel oyunları yapamazdı,yemezdi yani......

Başka birini bulmazsa,azıcık oyalanayim diye düşünürse msj atar. Sizin onu beklediginizden emin,sizi geri tavlamasi bir kaç lafına bakar bu hissi ona siz verdiniz Hayatta dik duruşu olan gerektiğinde kestirip atabilen , ayakları yere sağlam basan,arkasından asla kosmayacaginızdan emin bir kadın oldugunuzu düşünseydi bu kadar kolay git gel oyunları yapamazdı,yemezdi yani......
Aynen ama ben onu kaybetmemek icin böyle yaptım maalwsef

Tekrar ararsa yazarsa tavrim nasil olmali bu düşünceden cıkmasi için

Aynen ama ben onu kaybetmemek icin böyle yaptım maalwsef
Birilerini kaybetmemek için sürekli kendinizden feragat ederseniz ilk gözden çıkarılacak kişi siz olursunuz .Kimsenin onemsemedigi ilk harcanak insan olmak istiyorsanız buyrun böyle davranmaya devam edin Ama unutmayın elinde telefon hep geride bırakılan siz, hayatı doya doya yaşayan başkaları olur

Başkası olduğunu pek düşünmüyorum çünkü beni tüm arkadaşlarıyla tanıştırdı ortaklarıyla falan fake hesabımdan onu takip ediyorum takip ettiklerinde hiç kız yok ama bilmiyorum 🙁
Seni de takip etmiyor. Yani kızları takip etmiyor. Hiç dolaşma peşinde. Direkt engelle geç, çok istiyorsan sana ulaşır zaten.

hayatında başkası var. seni de cepte tutuyor işte . Diğeri buna tekmeyi atınca yine ilgilenmeye başlayacak seninle ..
farzedelim ki hayatında kimse yok (ki düşük bir ihtimal)
Ozaman sende aradığını bulamadı , can sıkıntısından arada yazıyor sana .
Her iki türlü de engelle geç yahu ..

Çok iyi anlaşıyoduk ve bana çok yoğun hisleri olduğunu sürekli söylüyordu ayrılmak mı istiyosun diye sormuştum ona görüldü atmadan bakmamıştı mesajıma, gece de uyudun mu diye mesaj atmisti bende sabah döndüm uyumuştum diye sonra günaydın yazdı , yazdıklarımı okumuyor musun dedim okudum yazarım dedi bu saatten sonra ne yazmayı düşünüyosun ortada ilişkiye dair bişey mi kaldı dedim görüldü attı iki gün sonra napıyosun dedi cevap verdim öylesine mi yazdın dedim alakası yok dedi anladım konuşacak mıyız? Dedim tüm gün görüldü de kaldi işte dün gece de dayanamadim uzun bir ayrılık mesajı attim bu sabahta günaydın yazmış cevap vermeli miyim

Tabi ki cevap vermemelisiniz. Size karşı ilgisi yok, yoksa bu şekilde davranmazdı. Bu saatten sonra zorlamayın, kendinizi küçük düşürürsünüz.

Durum gayet açık. Asla görüşme

X