Ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olur musunuz

Başkası olduğunu pek düşünmüyorum çünkü beni tüm arkadaşlarıyla tanıştırdı ortaklarıyla falan fake hesabımdan onu takip ediyorum takip ettiklerinde hiç kız yok ama bilmiyorum 🙁
Yahu hadi tamam aldatmiyor olsun. Peki şu anlattiklariniz normal mi şimdi?

Adam sizi elinde oyuncak etmiş. Bırakın şunu. Size değer veren biri mutlaka girecektir hayatınıza işte ozaman anlayacaksınız bu saçma adamın size değer vermediğini.

Ha önce siz kendinizi sevin değer verin ki böyle birini çıkarın hayatınızdan

Yahu hadi tamam aldatmiyor olsun. Peki şu anlattiklariniz normal mi şimdi?

Adam sizi elinde oyuncak etmiş. Bırakın şunu. Size değer veren biri mutlaka girecektir hayatınıza işte ozaman anlayacaksınız bu saçma adamın size değer vermediğini.

Ha önce siz kendinizi sevin değer verin ki böyle birini çıkarın hayatınızdan
Sanirim konduramiyorum ona bu davranışları yanında cok mutluydum huzurluydum beni çok mutlu etmişti ama sadece bir gecede böyle değişmedi beni çok yordu

Sanirim konduramiyorum ona bu davranışları yanında cok mutluydum huzurluydum beni çok mutlu etmişti ama sadece bir gecede böyle değişmedi beni çok yordu
Bak senin her mesajı okudukça beni afaganlar basıyor ? Kız bir ayda sadece 1 hafta ilgi vermiş hala diyorsun ki yok beni çok mutlu etti arkadaşım olsan kollarından tutar sarsardim seni !!! Bu kadar çabuk baglanma ya

iğrenç biri. zamanında böyle biri olmuştu hayatımda ve unutmadığı bir adet eski sevgilisi vardı. herifler aslında gözümüze sokuyo neyin ne olduğunu da biz anlamıyoruz. o yüzden üzülmeyin yazmayın.

Kusura bakma ama ayrılık mesajı atmışsın arama gereği bile duymamış günaydın yazıp geçiştirmiş.
Tek sen seviyorsun karşındaki sevmiyor nasıl ilişki olacak bu
Hemde iki kere ayrılık mesajı attım ikisinde de böyle yapti umursamadan günaydın napıyorsun falan dedi konuşacak miyiz dedim görüldü attı sonra da iste en son Kİ ayrilik mesajimi attim ona da görüldü atti ilk beni seven de oydu neden böyle oluyor anlamiyorum 27 yaşında yani olgun biri de ama anlayamadim

iğrenç biri. zamanında böyle biri olmuştu hayatımda ve unutmadığı bir adet eski sevgilisi vardı. herifler aslında gözümüze sokuyo neyin ne olduğunu da biz anlamıyoruz. o yüzden üzülmeyin yazmayın.
Görüldü biraktim mesajina çok istese konuşmak için arardı zaten :KK43:

Merhaba benim 1 aylık bir ilişkim var kendisiyle arkadaş ortamında tanıştık ve benle olmak İÇin çabaladı bende kabul ettim ilk hafta herşey çok güzeldi ilgiliydi 5 dakika olsa bile arardı fakat sonradan ilgisi azaldı whatsappa girip mesajlarıma bakmamaya başladı cevap vericek misin diyodum onlara da bakmıyodu arıyodum meşgule atıyodu bana geri dönmüyordu en önemlisi instagramda beni takip etmiyor ve sebebini bi türlü söylemiyordu neyse ben buna artık kaparsan yap ben yokum artık dedim görüldü attı sonra mesaj attı konuşmak İçin konuşacak mıyız dedim ona da görüldü attı en son dayanamadım uzun bir ayrılık mesajı attım ve ona da günaydın diye cevap atmış sizce napmalıyım
Tabi ki engelleyeceksin. seni elde edene kadar köprüyü gecti. Bi daha isteyecek o onun amaci o yani. Senle ciddi falan düsünmüyor sonucta insan bunu bi bakista anlar

X