LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN NE YAPMALIYIM

İlk olarak Bu kadar ilgili davrandığıniz için çok teşekkür ederim dedikleriniz bana o kadar mantıklı ve doğru geldiki ona böyle davrandığım için şuan kendimden utandım çocukluk yaptığımın farkındayım ona bu akşam mesaj.aticam dediğiniz şekilde ılımlı yaklaşacagim size mutlaka haber vericem beni çok ama çok rahatlattiniz ben kıymetini bilemedgimi farkettim kendisi inanılmaz dürüst biriydi gözü dışarı da olan biri değildi benimle konuşurken eski sevgilisi mesaj attı ve o kızı tersleyip bu durumdan beni haberdar etti bana eski sevgilm mesaj attı başkasından duyma diye ben demek istedim diyip ne yazdığına kadar herşeyi bana attı ben hemen sevgiilli olmamaliyiz daha zamanı var 4 5 ay gibi dediğimde bana hep hayır ben o kadar uzamasını istemiyorum diyordu beni merak ediyordu bir sürü güzel sözler ediyordu ama şuan onu biktirdigimin o kadar farkındayım ki bu yüzden uzaklaştıgini hissediyorum

Zararın neresinden dönersen kârdır 😊 rica ederim ne demek ❤ umarım çok mutlu olursunuz 😍😍

Artık erkekler de dayanamıyor triplere küsmeyelere bikiyor lar bence biraz daha anlayış li olmak lazım ergen lik ten çıkmak lazım

Ben de sevgilime böyle alinganligimi belli ederek tuhaf konusmalar yaptigimda bana direk kaç yaşındasın der, bazen de senin böyle konuşman hala olgun düşünmediğini gosteriyor der. Yani bu ilgi değil ki senin yaptığın ilgilenmek değil ki. Böyle davranan birini kimse sevmez. Ama ben şanslıyım şu an için sevgilimin beni bırakmaya niyeti yok. Ama ben senin kadar da abartmadim. Çok fazla trip atmam sadece üzgün olduğum zamanlarda olur.

yaklaşık 1 aydır konuştuğum çocukla bugün konuşmayı bitirme kararı aldık ona karşı aşırı ilgiliydim fazla alıngan biriyim ve en ufak birsey dediğinde çok alınıyor trip atıyordum kavgalar olduğunda fazla abartiyodum herşeyi bir sürü mesajlar atıyordum sinirimi çıkarmaya çalışıyordum bugün bunlardan sıkıldığını belirtti senin çocukça triplerinden herşeye laf yapmandan çok fazla bunaldım yoğun biriyim işim gücüm var teyzem hasta arabam perte çıktı napcagimi şaşırdım birde üstüne sen kavga çıkarıyorsun trip atıyorsun önüme taş koyuyorsun konuşmayi bitirelim daha fazla uzamasın böylesi daha hayırlı dedi ve konuşmayı bitirdik bana çok fazla ümitler veren saygılı çok iyi yaklaşan biriydi beni umursuyordu da ama anlaşılan bu kadar ilgili olmam onu bunaltti ne yapmam lazım sizce pişman olup tekrar konuşmaya devam etmek ister mi

''bana çok fazla ümitler veren saygılı çok iyi yaklaşan biriydi beni umursuyordu ''
''fazla alıngan biriyim ve en ufak birsey dediğinde çok alınıyor trip atıyordum kavgalar olduğunda fazla abartiyodum herşeyi bir sürü mesajlar atıyordum sinirimi çıkarmaya çalışıyordum''

Sen bence konuyu yanlış anlamışsın. Çocuk baya baya şuan şükür ediyordur bıraktığına ne pişman olması :KK70: Büyük ihtimal karşısına çıkan ilk ağır başlı, fazla sorun çıkarmayan, herşeye trip atmayan kıza da evlenme teklif edecek sayende :KK70:

Öncelikle ilgi nedir bunu bir öğrenmenizi tavsiye ederim.
İlgi göstermek huzur vermektir kötü günde yanında olmaktır iyi günde keyif almak eğlenmektir.
Sizin attığınız tripler, kavgaları büyütüp uzatmalar, adamı boğmalar bu tanımın neresinde? Sizinki ilgi değil.
Ayrıca sizin bu davranışlarınızdan sıkılması ve bunalması kadar doğal bişey olamaz. Gayette haklı.
Şunu çok kişide görüyorum, hatta buradada çok konu açılıyor;
""seviyorsa katlanır"".
Hayır efendim, neden katlansın. İlk önce insan kendisine ""ben neden sevdiğime eziyet ediyorum? Ben neden çekilecek bir insan pozisyonuna düşüyorum?"" şeklinde sormalıdır.
çocuğa mesaj attım ve bana cevabı şu oldu,, bir süre yanlız kalsam iyi olucak seninle kesinlikle bir alakası seni üzmektende çok korkuyorum ama ben şuan psikolojik olarak bitik durumdayım sen ailem arkadaşlarım herkesten uzak durmak istiyorum çünkü bu şekilde devam ederse kendi hayatım açısından geri dönüşü olmayan yollara giricem dedi bende pekala seni anlıyorum bana bekle mi demek istiyosun yani dedim evet bekle Ama şu zamana kadar bekle diyemem bunu benden isteme dedi bende peki ozaman dedim ve Instagram dan beni neden çıkardın biz düşmanmiyiz diye sordu hayır sadece seni görmek bana kötü gelicek diye düşündüm sonuçta konuşmayı bitirmistik dedim anladim dediğim gibi kafamı toparlamaya ihtiyacım var dedi bende 2 hafta sonra mesaj atıp yoklarim seni lütfen kendine gelmiş ol dedim iyi geceler Allah rahatlık versin dedi

ilgiliden ziyade trigilli olmussun kendin soyluyorsun fzla alinga biriyim en ufak seyde cok trip atiyodum kavgalari cok abartiyordum diye gelecek olan iliskilerin icin bu huylarini torpulemeni tavsiye ederim zira hepsinin sonu ayni bitecektir.. cocukcagiz onca seyle bogusurken destek olmak yerine kostek olmussun ama yasin da daha kucuk olgunlasacaksin zamana birak herseyi :)
çocuğa mesaj attım ve bana cevabı şu oldu,, bir süre yanlız kalsam iyi olucak seninle kesinlikle bir alakası seni üzmektende çok korkuyorum ama ben şuan psikolojik olarak bitik durumdayım sen ailem arkadaşlarım herkesten uzak durmak istiyorum çünkü bu şekilde devam ederse kendi hayatım açısından geri dönüşü olmayan yollara giricem dedi bende pekala seni anlıyorum bana bekle mi demek istiyosun yani dedim evet bekle Ama şu zamana kadar bekle diyemem bunu benden isteme dedi bende peki ozaman dedim ve Instagram dan beni neden çıkardın biz düşmanmiyiz diye sordu hayır sadece seni görmek bana kötü gelicek diye düşündüm sonuçta konuşmayı bitirmistik dedim anladim dediğim gibi kafamı toparlamaya ihtiyacım var dedi bende 2 hafta sonra mesaj atıp yoklarim seni lütfen kendine gelmiş ol dedim iyi geceler Allah rahatlık versin dedi

Bütün erkekler tipten bunalır. Tartışmaları uzatmayan biri olduğun zaman ciddi bir ilişki yaşayabilirsin. Ama bu durumda çok zor.

Çocukta hiç bir sorun yok normal bir erkek gibi davranmış. Kocamız bile tripler alinganliklar yaptığımız zaman bizden bunalıyor. 1 ay çok kısa bir süre ümitlenmek icin. Acikcasi ayni durum benim basima gelse ben de konusmayi sonlandirirdim.

Ayrıca pişman olmaz tam aksine oh be rahatladim der. Senin özür dilemen ve hatalarına dikkat etmen gerek

Haklısınız hatalarımin farkına vardım sanırım böyle şeyler yapmam
sakin darlama uzerine gittikce seni kacilacak biri gibi gorecek bilincalti seni kirmizi alarm olarak yakacaktir :KK70: biraz kafasini toplayip yazmasini bekle...

yaklaşık 1 aydır konuştuğum çocukla bugün konuşmayı bitirme kararı aldık ona karşı aşırı ilgiliydim fazla alıngan biriyim ve en ufak birsey dediğinde çok alınıyor trip atıyordum kavgalar olduğunda fazla abartiyodum herşeyi bir sürü mesajlar atıyordum sinirimi çıkarmaya çalışıyordum bugün bunlardan sıkıldığını belirtti senin çocukça triplerinden herşeye laf yapmandan çok fazla bunaldım yoğun biriyim işim gücüm var teyzem hasta arabam perte çıktı napcagimi şaşırdım birde üstüne sen kavga çıkarıyorsun trip atıyorsun önüme taş koyuyorsun konuşmayi bitirelim daha fazla uzamasın böylesi daha hayırlı dedi ve konuşmayı bitirdik bana çok fazla ümitler veren saygılı çok iyi yaklaşan biriydi beni umursuyordu da ama anlaşılan bu kadar ilgili olmam onu bunaltti ne yapmam lazım sizce pişman olup tekrar konuşmaya devam etmek ister mi

Merhaba kızlar çocuğa mesaj attım ve bana cevabı şu oldu,, bir süre yanlız kalsam iyi olucak seninle kesinlikle bir alakası seni üzmektende çok korkuyorum ama ben şuan psikolojik olarak bitik durumdayım sen ailem arkadaşlarım herkesten uzak durmak istiyorum çünkü bu şekilde devam ederse kendi hayatım açısından geri dönüşü olmayan yollara giricem dedi bende pekala seni anlıyorum bana bekle mi demek istiyosun yani dedim evet bekle Ama şu zamana kadar bekle diyemem bunu benden isteme dedi bende peki ozaman dedim ve Instagram dan beni neden çıkardın biz düşmanmiyiz diye sordu hayır sadece seni görmek bana kötü gelicek diye düşündüm sonuçta konuşmayı bitirmistik dedim anladim dediğim gibi kafamı toparlamaya ihtiyacım var dedi
Seni gormek ona iyi gelecegine kotu geliyorsa. Kb ama seni sevmiyor.. ve senden sanki birseyler sakliyor gibime geldi.. baska biri olabilir hayatinda..

ülkemin aydınlık geleceği olan kadınları;
çıkın artık şu prenses sendromundan!çıkın.. siz vırttan zırttan trip atıp kavga edince,hesap sorunca adam peşinizden gelmeyecek, hayır daha kıymetli olmayacaksınız.
enerji emen değil enerji veren, yaşama sevinci dolduran insanlar olun..
empati kurdum, enerji emen insanları hayatımdan direk atıyorum ben de aynen böyle.

Iyi yapmışsın, istersen geri ekle instadan. Ve hiç bir platformdan atarlı giderli durum atma. Istersen bu gece o uyumadan iyi geceler mesajı atabilirsin veya sabah günaydın diyebilirsin. Kendini hatırlatmış olursun. Ama başka hiç bir şey yazma. Sadece;

bu gece sen uyurken gelip omzundan yüklerini alip gidecegim iyi gecer

diyebilirsin mesela. Ama ters de tepebilir çocuğu çok tanımıyorum. Ben eşimi tanidigim için iyi geceler günaydın yazardım. Yumuşardı biraz daha

Iyi yapmışsın, istersen geri ekle instadan. Ve hiç bir platformdan atarlı giderli durum atma. Istersen bu gece o uyumadan iyi geceler mesajı atabilirsin veya sabah günaydın diyebilirsin. Kendini hatırlatmış olursun. Ama başka hiç bir şey yazma. Sadece;

bu gece sen uyurken gelip omzundan yüklerini alip gidecegim iyi gecer

diyebilirsin mesela. Ama ters de tepebilir çocuğu çok tanımıyorum. Ben eşimi tanidigim için iyi geceler günaydın yazardım. Yumuşardı biraz daha
Ya evet aslında hoş şeyler diyorsunuz ama fazla sık boğaz etmek istemiyorum 2 hafta sonra felan nasılsın diye ufak bir mesaj atmak istiyorum

Ya evet aslında hoş şeyler diyorsunuz ama fazla sık boğaz etmek istemiyorum 2 hafta sonra felan nasılsın diye ufak bir mesaj atmak istiyorum
Doğru. 😊 ben de napayım heyecanlıyım biraz. Hemen düzelsin istiyorum. Sen en doğrusunu düşünüyorsun. Gelişme olursa haber et 😊😊😊😊

o aramadan aramayın, o yazmadan yazmayın, hiçbir yerden de eklemeyin. darlamışsınız kaçmış gitmiş.
o iletişime geçmeden iletişime geçmeyin, daha da üzülürsünüz.
zor zamanlarda sevdiklerine sıkı sarılır insan, kaçıyorsa bide sizinle uğraşmamak içindir. empati yapın sıkıntınız varken, daha da bunaltandan herkes soğur.
bence önünüze bakın, kafasında bitirmiş, siz üzerine düştüğünüz için kırmadan gitmeye uğraşıyor.

Doğru. 😊 ben de napayım heyecanlıyım biraz. Hemen düzelsin istiyorum. Sen en doğrusunu düşünüyorsun. Gelişme olursa haber et 😊😊😊😊
Selam dün gece bahsettiğim çocukla konuştuk ve bana sorunun bende olmadığını benden sıkılmadığını farklı konular olduğunu söyledi bende iyice sıkıştırdım ve konuyu öğrenmeye çalıştım beni tam 1 ay boyunca aptal yerine koymuş kendisi kimseyle cinsel ilişkiye girmediğini söylemişti bu konuda cok hassas olduğumu belirttiğim içinde bana yalan söylediğini aslında bir kızla cinsel ilişkiye girdiğini söyledi sen çok temiz çok güzel bir kızsın artık benden sogumani istiyorum biz olamayız senin yaşantınla benim yaşantım çok farklı diyerek hepten konuşmayı bitirdik

X