Meraba x, öncelikle seni çok özledim. Ve hata ettiğimin de farkına vardım. Gereksiz alınganlıklar ettim biraz hassastım, uzak kalınca bolca düşünme fırsatım oldu. Eğer kabul edersen bundan sonra tum sıkıntılarında yaninda olmak elinden tutmak istiyorum. Kendimi duzelttigimi göstermem için bana bir şans daha verebilir misin? Seni çok seviyorum
Aden98
Böyle bir mesaj olabilir. Sen kendine göre ayarlarsın. Ama önemli olan senin kendini değiştirmen. Mesela bir şeye alınabilirsin bu doğal. Ama böyle soylemenden hoşlanmadım hayatım diyip konuyu kapatmalısın. Uzun uzadıya tartışma. Sana saçmalıyorsun bile dese içten kendini duzeltecektir. Bazen öyle gelir ki bir kulağından girip birinden çıkıyordur. Bu da seni çok konuşmaya itmiştir. Peki sen çok konuşunca düzelecek mi? Hiç sanmam. Sana Öyle bile görünse dikkat ediyorlar. Sadece yavaş öğreniyorlar. Ayrıca çok sinirlenince neyse hayatım uzatmayalim ben gidip yemek yapayım, dus alayım, evi toplayayım vs vs bahaneler ile hemen konusmadan uzaklaş. Kafanı dağıtacak bir şeyler yap. Tekrar yazarken, bebeğim ben geldim de ve o konuyu hiç açma.
Evlilik unutkanlık işidir. Ilişki de öyle. Bazı şeyleri unutmak zorundasın. Sürekli üzerine gidersen senden kaçarlar. Ama sen kızsan bile sakın davranıp kendini geri cekersen bu sefer zamanla o sana yazmaya başlar.
Şimdi sen üzrine gittikçe sana yazacaksa bile yazmiyor. Çünkü off şimdi yine kavga çıkaracak diye düşünüyor. Bana özelden falan veya konuyu kapattirmazsan burdan her zaman sorabilirsin. Iyi şanslar
❤