Ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olur musunuz

Görüldü biraktim mesajina çok istese konuşmak için arardı zaten :KK43:
çok istese sana o şekilde davranmazdı.
ya seven ilgilenen seni isteyen adam illaki belli eder. lütfen bunu kendine yapma. zamanla geçicek ve diceksinki oha resmen ebu cehilmiş bu herif. görüldü bırak hatta gene yazsın gene görüldü bırak açma mesajını falan. o defteri kapat derim çünkü hiç hoşuma gitmedi davranışları eskiden yaşadığım şeye benzer şeyler çünkü.

Hemde iki kere ayrılık mesajı attım ikisinde de böyle yapti umursamadan günaydın napıyorsun falan dedi konuşacak miyiz dedim görüldü attı sonra da iste en son Kİ ayrilik mesajimi attim ona da görüldü atti ilk beni seven de oydu neden böyle oluyor anlamiyorum 27 yaşında yani olgun biri de ama anlayamadim
Sevmiyor. 1 ayda her şeyden nasıl bu kadar emin oldunuz.
Neyse siz bu adama nasıl olsa cevap verirsiniz iyice sürünmeye devam edersiniz. Artık 1 2 ya da 3 yıl sürer bu mevzu.

çok istese sana o şekilde davranmazdı.
ya seven ilgilenen seni isteyen adam illaki belli eder. lütfen bunu kendine yapma. zamanla geçicek ve diceksinki oha resmen ebu cehilmiş bu herif. görüldü bırak hatta gene yazsın gene görüldü bırak açma mesajını falan. o defteri kapat derim çünkü hiç hoşuma gitmedi davranışları eskiden yaşadığım şeye benzer şeyler çünkü.
Haklısın hevesmiş demekki sadece yazarsa dönüş yapmıycam gene

Onu bilmiyorum da sen yazacaksın gibi geliyorsun ya 🤷🏼‍♀️
Sen sakın yazma, bak isteyen insan arar koşar sorar, ki zaten bu yaptıklarını yapmaz. Sen bir adım daha atma
Haklısın kendimi ifade ettgim uzunca bir mesaji attim zaten daha da yazmam yazamam yüzüm yok

Merhaba benim 1 aylık bir ilişkim var kendisiyle arkadaş ortamında tanıştık ve benle olmak İÇin çabaladı bende kabul ettim ilk hafta herşey çok güzeldi ilgiliydi 5 dakika olsa bile arardı fakat sonradan ilgisi azaldı whatsappa girip mesajlarıma bakmamaya başladı cevap vericek misin diyodum onlara da bakmıyodu arıyodum meşgule atıyodu bana geri dönmüyordu en önemlisi instagramda beni takip etmiyor ve sebebini bi türlü söylemiyordu neyse ben buna artık kaparsan yap ben yokum artık dedim görüldü attı sonra mesaj attı konuşmak İçin konuşacak mıyız dedim ona da görüldü attı en son dayanamadım uzun bir ayrılık mesajı attım ve ona da günaydın diye cevap atmış sizce napmalıyım
cevap verme bak erkekler biz gibi bakmıyorlar eylemlerle duygularını belli ediyorlar benimm anladığım bu, senden hoşlanmadım başkaları daha var onlar olmazsa sana yine yazarım umduğunu sende bulamamış zayıf olma sende görüldü at egosunu yerle bir et

cevap verme bak erkeklerin eylemlerindeki karşılık şu senden hoşlanmadım bir başkaları daha var onlar olmazsa sana yine yazarım umduğunu sende bulamamış zayıf olma sende görüldü at egosunu yerle bir et
Görüldü attim ama arkadaş ortamında tanıştığımızda işte ilk numaramı alan benden hoşlanan oydu yani neye karşı sınırlarım var neler kırmızı çizgilerim biliyodum umduğunu bulamadi desem aklima da bu geliyor :KK43:

Görüldü attim ama arkadaş ortamında tanıştığımızda işte ilk numaramı alan benden hoşlanan oydu yani neye karşı sınırlarım var neler kırmızı çizgilerim biliyodum umduğunu bulamadi desem aklima da bu geliyor :KK43:
hoşlansın bu sürekli devam edecek diye bir kaide yok ki aradığını bulamamış demekki.

hoşlansın bu sürekli devam edecek diye bir kaide yok ki aradığını bulamamış demekki.
Haklısın :KK43: :110:ama 1 ay içinde her hafta iki kere buluşuyorduk yani öyle visey olsa neden bulussun ki kafam çok karisik gerçi erkeklerin sağı solu belli olmuyor

Merhaba benim 1 aylık bir ilişkim var kendisiyle arkadaş ortamında tanıştık ve benle olmak İÇin çabaladı bende kabul ettim ilk hafta herşey çok güzeldi ilgiliydi 5 dakika olsa bile arardı fakat sonradan ilgisi azaldı whatsappa girip mesajlarıma bakmamaya başladı cevap vericek misin diyodum onlara da bakmıyodu arıyodum meşgule atıyodu bana geri dönmüyordu en önemlisi instagramda beni takip etmiyor ve sebebini bi türlü söylemiyordu neyse ben buna artık kaparsan yap ben yokum artık dedim görüldü attı sonra mesaj attı konuşmak İçin konuşacak mıyız dedim ona da görüldü attı en son dayanamadım uzun bir ayrılık mesajı attım ve ona da günaydın diye cevap atmış sizce napmalıyım
Ya sevgilisi var ya taktik uyguluyor o uzun mesajdan sonra da düştüğünüzü muhtemelen anladı sizi instada takip etmediği ilk an yallah diyecektiniz

Maalesef cok cabuk baglaniyorum kendime çok kiziyorum bu yuzden ve heppp uzuluyorum bu huyumdan dolayi
Üzülme kendine de üzülme sen yapıyorsun. 1 aylık adama ne yaşadın da uzun mesaj attın. mesajı git notlar kısmına yaz, oku oku dur. niye atıyorsun ? Hayatına birini almadan önce defalarca kez düşün ya da duygularına hakim ol. kendine gel ya dünyada başka adam mı yok ? Sen sevmeye ve sevilmeye layıksın bunu kendine hatırlat ve degersizlestirme okurken gına geldi.
Çok seviyorum da bilmem ne de nasıl çok sevebilirsin ya ? İnsan doğurduğuna ilk bir ay ne oluyo diye affallama yasiyor.

1 hafta mesajla ilgi vermiş. "ama beni çok mutlu etti" diyorsun. ne etti de mutlu etti 1 haftada. Günde 8-9 saat uyusa 1-2 saat tuvalet yeme içme desek e bu hoduk 27 yaşında 8 saat de çalışsa kaldı 6 saat e 1-2 saat de illa başka şeyler olsa kaldı 4 saat 7*4 = 28 saat de ne vazgecilmezlik yapabilir büyü yapsa bu kadar hızlı etki etmez.

Çok masumane gördüm sizi. Biz burada neler okuduk. Evli barklı adam sevgilisini tüm arkadaşları ve ailesiyle tanıştırmıştı.
Sevgilisi yoksa da arayışta sizinki tek siz değilsiniz. Birini tavlamaya çalışıyor olabilir.
Birkac gun once sosyal bir ortamda daha once grup icerisinde tanistigim bir adamla karsilastim. Sevgilisiyle tanisiyorum, ortamlara sevgilisiyle geliyordu.

Gecen gun karsilastigimizda yaninda baska bir kadin vardi. Ayrildilar herhalde dedim. Selamlastik, agzimi acmadan atladi "eşim" diye tanistirdi yanindaki kadini. Ben tabii şok :KK70:

Sanirim konduramiyorum ona bu davranışları yanında cok mutluydum huzurluydum beni çok mutlu etmişti ama sadece bir gecede böyle değişmedi beni çok yordu
1 aylık berabersiniz ve sizi sadece 1 hafta çok mutlu ve huzurlu etmişti. Eeee geri kalan 3 hafta?

Bakın siz güzel sevmişsiniz belli ama o sevmeyi becerememiş. Sizin peşinizden koştuğu gibi şuan bir başkasının peşinden koşuyor olabilir. Hatta bence kesin öyle...

Birkac gun once sosyal bir ortamda daha once grup icerisinde tanistigim bir adamla karsilastim. Sevgilisiyle tanisiyorum, ortamlara sevgilisiyle geliyordu.

Gecen gun karsilastigimizda yaninda baska bir kadin vardi. Ayrildilar herhalde dedim. Selamlastik, agzimi acmadan atladi "eşim" diye tanistirdi yanindaki kadini. Ben tabii şok :KK70:
Al işte bak. Sevgiliniz nerede diyeceksin izle kaosu ashajja

X