Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilgili olmanmı ::)yaklaşık 1 aydır konuştuğum çocukla bugün konuşmayı bitirme kararı aldık ona karşı aşırı ilgiliydim fazla alıngan biriyim ve en ufak birsey dediğinde çok alınıyor trip atıyordum kavgalar olduğunda fazla abartiyodum herşeyi bir sürü mesajlar atıyordum sinirimi çıkarmaya çalışıyordum bugün bunlardan sıkıldığını belirtti senin çocukça triplerinden herşeye laf yapmandan çok fazla bunaldım yoğun biriyim işim gücüm var teyzem hasta arabam perte çıktı napcagimi şaşırdım birde üstüne sen kavga çıkarıyorsun trip atıyorsun önüme taş koyuyorsun konuşmayi bitirelim daha fazla uzamasın böylesi daha hayırlı dedi ve konuşmayı bitirdik bana çok fazla ümitler veren saygılı çok iyi yaklaşan biriydi beni umursuyordu da ama anlaşılan bu kadar ilgili olmam onu bunaltti ne yapmam lazım sizce pişman olup tekrar konuşmaya devam etmek ister mi
ilgiliden ziyade trigilli olmussun kendin soyluyorsun fzla alinga biriyim en ufak seyde cok trip atiyodum kavgalari cok abartiyordum diye gelecek olan iliskilerin icin bu huylarini torpulemeni tavsiye ederim zira hepsinin sonu ayni bitecektir.. cocukcagiz onca seyle bogusurken destek olmak yerine kostek olmussun ama yasin da daha kucuk olgunlasacaksin zamana birak herseyi :)yaklaşık 1 aydır konuştuğum çocukla bugün konuşmayı bitirme kararı aldık ona karşı aşırı ilgiliydim fazla alıngan biriyim ve en ufak birsey dediğinde çok alınıyor trip atıyordum kavgalar olduğunda fazla abartiyodum herşeyi bir sürü mesajlar atıyordum sinirimi çıkarmaya çalışıyordum bugün bunlardan sıkıldığını belirtti senin çocukça triplerinden herşeye laf yapmandan çok fazla bunaldım yoğun biriyim işim gücüm var teyzem hasta arabam perte çıktı napcagimi şaşırdım birde üstüne sen kavga çıkarıyorsun trip atıyorsun önüme taş koyuyorsun konuşmayi bitirelim daha fazla uzamasın böylesi daha hayırlı dedi ve konuşmayı bitirdik bana çok fazla ümitler veren saygılı çok iyi yaklaşan biriydi beni umursuyordu da ama anlaşılan bu kadar ilgili olmam onu bunaltti ne yapmam lazım sizce pişman olup tekrar konuşmaya devam etmek ister mi
Erkeklerin hepsi asiri tripten dolayi ilişkiden soğur. Basinda bir takim sikintilar varsa sizden destek gormek istemiştir görmediği ve ustune trip yediği icin bitirmis ilişkiyi. Seviyorsa geri doner derler ya aynen sizin konuya tam denk doz. Bekleyin bence dönecektir. Dondukten sonra da trip olayini birakin derimyaklaşık 1 aydır konuştuğum çocukla bugün konuşmayı bitirme kararı aldık ona karşı aşırı ilgiliydim fazla alıngan biriyim ve en ufak birsey dediğinde çok alınıyor trip atıyordum kavgalar olduğunda fazla abartiyodum herşeyi bir sürü mesajlar atıyordum sinirimi çıkarmaya çalışıyordum bugün bunlardan sıkıldığını belirtti senin çocukça triplerinden herşeye laf yapmandan çok fazla bunaldım yoğun biriyim işim gücüm var teyzem hasta arabam perte çıktı napcagimi şaşırdım birde üstüne sen kavga çıkarıyorsun trip atıyorsun önüme taş koyuyorsun konuşmayi bitirelim daha fazla uzamasın böylesi daha hayırlı dedi ve konuşmayı bitirdik bana çok fazla ümitler veren saygılı çok iyi yaklaşan biriydi beni umursuyordu da ama anlaşılan bu kadar ilgili olmam onu bunaltti ne yapmam lazım sizce pişman olup tekrar konuşmaya devam etmek ister mi
Bütün erkekler tipten bunalır. Tartışmaları uzatmayan biri olduğun zaman ciddi bir ilişki yaşayabilirsin. Ama bu durumda çok zor.Ümit verdiği doğru evet ama o ne kadar ümit verdiyse ben daha fazlasını verdim benden sıkıldığını ve bunaldigini söyleyen biri ne kadar haklı durumda olabilir ki
Çok teşekkür ederim gayet güzel herşeyi açıklamassiniz bazı arkadaşlar ne yazık ki sizin kadar ılımlı ve kibar yaklasmadi ben bugün mesaj atıp tekrar konuşmaya çalışmak istiyorum sizce ne yazabilirim nasıl mesaj atmam doğru olurBütün erkekler tipten bunalır. Tartışmaları uzatmayan biri olduğun zaman ciddi bir ilişki yaşayabilirsin. Ama bu durumda çok zor.
Çocukta hiç bir sorun yok normal bir erkek gibi davranmış. Kocamız bile tripler alinganliklar yaptığımız zaman bizden bunalıyor. 1 ay çok kısa bir süre ümitlenmek icin. Acikcasi ayni durum benim basima gelse ben de konusmayi sonlandirirdim.
Ayrıca pişman olmaz tam aksine oh be rahatladim der. Senin özür dilemen ve hatalarına dikkat etmen gerek