LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN NE YAPMALIYIM

1 aylık ilişkide bu kadar baskı herkesi kaçırır heleki sıkıntıları olduğunu dile getirdiği halde bunları yapmış olmaniz doğru değil... Üzgünüm ama ben olsam bende dönmem... :KK69:

Çocuk onca şeyle uğraşırken işlerini kolaylaştırmanızı beklerken siz onu yormuşsunuz. Doğrusunu yapmış uzamadan gerçekleri söyleyerek ayrılmış. Yapacak birşey yok.

Zor zamanlar destek yerine köstek olup aşırı ilgi beklediğinizi ve küçük meseleleri büyütüp atıp sorun haline getirdiğinizi düşündüm ben ilk mesajınızda,Dolayısıyla karşı tarafi haklı buldum

Ve ilk ay için çok sıkıntıli geldi ilişkiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun geri gelirse de aynı hataları yapmayın derim

Ben farklı bakıyorum. Yazdıklarından bu trip dediğin şeylerin senin ilgine karşı onun ilgisizliğine üzülmenden dolayı ortaya çıktığını düşünüyorum.sen yumuşatıp farklı lanse ediyor gibisin. çocuğu onun seni sevdiğinden daha fazla sevdiğin için çocuk bu ilgiden daralıyor ve bu seni incitiyor ama incinmende bile onu haklı çıkarmak istiyorsun.

Hayır kesinlikle sevgilik sürecinden durduk yere trip, insanı darlama ,yaşamına müdahale etme karşıtı biriyim ama seven bir insanın aşırı ilgine şükrettiğini, triplerini nasıl alttan aldığı, ilişkiyi kesip atmadığını bilecek kadar sevildik
Çok şükür her an yanımda olanı bir an ayrı kaldğımda özleyecek kadar (ki karşıtıydım çok bunaltıcı bulurdum saçmaydıvs.) sevdim. Yoğun duygular varken 1 ayda yol veren adamın peşini bırak bence.

Ilgili olmanizdan mi yoksa, cocugu bunaltmaniizdan dolayi mi bitmis ?

Daha sizi sevmesine firsat vermeden ustune cok gitmissiniz sanirim.
Döncegini sanmam ben.
Gecmis olsun, her hata bir tecrubedir..

yaklaşık 1 aydır konuştuğum çocukla bugün konuşmayı bitirme kararı aldık ona karşı aşırı ilgiliydim fazla alıngan biriyim ve en ufak birsey dediğinde çok alınıyor trip atıyordum kavgalar olduğunda fazla abartiyodum herşeyi bir sürü mesajlar atıyordum sinirimi çıkarmaya çalışıyordum bugün bunlardan sıkıldığını belirtti senin çocukça triplerinden herşeye laf yapmandan çok fazla bunaldım yoğun biriyim işim gücüm var teyzem hasta arabam perte çıktı napcagimi şaşırdım birde üstüne sen kavga çıkarıyorsun trip atıyorsun önüme taş koyuyorsun konuşmayi bitirelim daha fazla uzamasın böylesi daha hayırlı dedi ve konuşmayı bitirdik bana çok fazla ümitler veren saygılı çok iyi yaklaşan biriydi beni umursuyordu da ama anlaşılan bu kadar ilgili olmam onu bunaltti ne yapmam lazım sizce pişman olup tekrar konuşmaya devam etmek ister mi
ilgili olmanmı ::)

Öncelikle ilgi nedir bunu bir öğrenmenizi tavsiye ederim.
İlgi göstermek huzur vermektir kötü günde yanında olmaktır iyi günde keyif almak eğlenmektir.
Sizin attığınız tripler, kavgaları büyütüp uzatmalar, adamı boğmalar bu tanımın neresinde? Sizinki ilgi değil.
Ayrıca sizin bu davranışlarınızdan sıkılması ve bunalması kadar doğal bişey olamaz. Gayette haklı.
Şunu çok kişide görüyorum, hatta buradada çok konu açılıyor;
""seviyorsa katlanır"".
Hayır efendim, neden katlansın. İlk önce insan kendisine ""ben neden sevdiğime eziyet ediyorum? Ben neden çekilecek bir insan pozisyonuna düşüyorum?"" şeklinde sormalıdır.

Neden en ufak bi şey de trip atıyordun mesela, kavga çıkarıyordun uzatıyordun. Mesele neydi ki? Daha bir aylık ilişki cicim ayları olması gerekmiyor mu ? Adam ilgisiz miydi sana karşı

yaklaşık 1 aydır konuştuğum çocukla bugün konuşmayı bitirme kararı aldık ona karşı aşırı ilgiliydim fazla alıngan biriyim ve en ufak birsey dediğinde çok alınıyor trip atıyordum kavgalar olduğunda fazla abartiyodum herşeyi bir sürü mesajlar atıyordum sinirimi çıkarmaya çalışıyordum bugün bunlardan sıkıldığını belirtti senin çocukça triplerinden herşeye laf yapmandan çok fazla bunaldım yoğun biriyim işim gücüm var teyzem hasta arabam perte çıktı napcagimi şaşırdım birde üstüne sen kavga çıkarıyorsun trip atıyorsun önüme taş koyuyorsun konuşmayi bitirelim daha fazla uzamasın böylesi daha hayırlı dedi ve konuşmayı bitirdik bana çok fazla ümitler veren saygılı çok iyi yaklaşan biriydi beni umursuyordu da ama anlaşılan bu kadar ilgili olmam onu bunaltti ne yapmam lazım sizce pişman olup tekrar konuşmaya devam etmek ister mi
ilgiliden ziyade trigilli olmussun kendin soyluyorsun fzla alinga biriyim en ufak seyde cok trip atiyodum kavgalari cok abartiyordum diye gelecek olan iliskilerin icin bu huylarini torpulemeni tavsiye ederim zira hepsinin sonu ayni bitecektir.. cocukcagiz onca seyle bogusurken destek olmak yerine kostek olmussun ama yasin da daha kucuk olgunlasacaksin zamana birak herseyi :)

cocuk pisman olmus zaten... ya azicik kendinize ozguveniniz olsun ne bu sacma sapan tripler... bence cocuk icin iyi olmus

İlgi sandığınız bir ayda tanıdığınız insanın üzerine fazla düşme artı trip huyunuz bunaltmış çocuğu ve o da çok güzel saygılı bir biçimde bitirmiş.
Umut verici yaklaştı diye bütün tribinizi çekmek zorunda mı nedir?

Pişman olacağı bir yan göremiyorum ama siz trip huyunuzu azaltırsanız daha uzun süreli ilişkiler yaşayabilirsiniz.

Erkeklerin hepsi asiri tripten dolayi ilişkiden soğur. Basinda bir takim sikintilar varsa sizden destek gormek istemiştir görmediği ve ustune trip yediği icin bitirmis ilişkiyi. Seviyorsa geri doner derler ya aynen sizin konuya tam denk doz. Bekleyin bence dönecektir. Dondukten sonra da trip olayini birakin derim

Ümit verdiği doğru evet ama o ne kadar ümit verdiyse ben daha fazlasını verdim benden sıkıldığını ve bunaldigini söyleyen biri ne kadar haklı durumda olabilir ki
Bütün erkekler tipten bunalır. Tartışmaları uzatmayan biri olduğun zaman ciddi bir ilişki yaşayabilirsin. Ama bu durumda çok zor.

Çocukta hiç bir sorun yok normal bir erkek gibi davranmış. Kocamız bile tripler alinganliklar yaptığımız zaman bizden bunalıyor. 1 ay çok kısa bir süre ümitlenmek icin. Acikcasi ayni durum benim basima gelse ben de konusmayi sonlandirirdim.

Ayrıca pişman olmaz tam aksine oh be rahatladim der. Senin özür dilemen ve hatalarına dikkat etmen gerek

Bütün erkekler tipten bunalır. Tartışmaları uzatmayan biri olduğun zaman ciddi bir ilişki yaşayabilirsin. Ama bu durumda çok zor.

Çocukta hiç bir sorun yok normal bir erkek gibi davranmış. Kocamız bile tripler alinganliklar yaptığımız zaman bizden bunalıyor. 1 ay çok kısa bir süre ümitlenmek icin. Acikcasi ayni durum benim basima gelse ben de konusmayi sonlandirirdim.

Ayrıca pişman olmaz tam aksine oh be rahatladim der. Senin özür dilemen ve hatalarına dikkat etmen gerek
Çok teşekkür ederim gayet güzel herşeyi açıklamassiniz bazı arkadaşlar ne yazık ki sizin kadar ılımlı ve kibar yaklasmadi ben bugün mesaj atıp tekrar konuşmaya çalışmak istiyorum sizce ne yazabilirim nasıl mesaj atmam doğru olur

X