• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biriyle tanıştım ama ne yapmalıyım çok kararsızım?

Zaten ben ona her şeyi belli ederek konuşuyorum hiç bir zaman duygularımdan emin olmadan umut vererek konuşmamda o da bunu farkında zaten bence mesafemiz hep ayarlı yani bugün çıkıp ben aynı duyguları paylaşamıyorum desem ona sürpriz olmaz ama ben hemen böyle bitirmek istemedim bu güzel duyguları besleyen birine karşı o yüzden sordum

Ne olmasını bekliyosun?
Birine o duygu vardır yada yoktur.
Sen her nekadar kendince mesafe ayarlıyorum desende karşı taraf ister istemez umutlanacak.
Sen gerçekten ondan hoşlansan istesen böyle gel git olmaz. Sanki sen daha çok, çok iyi biri vs diye karışıyo aklın.

6,7 ay önce arkadaşlar tavsiyesi üzerine biriyle tanıştım o zamanlar hiç istemiyordum direkt ama herkes çok ısrar edince bir kere görüşüp konuştum sonrasında karşı taraf uğraştı ama benden karşılık görmeyince sıkmadı bıraktı aylar sonra karşı tarafa başka birini ayarlamak istemişler o da bana bir şeyler hissettiği için red etmiş bunu duyunca kendime bir kere daha konuş bu sefer kestirip atmadan dedim şimdi konuşuyoruz düzgün güzel bir insan edepli terbiyeli namazında işinde gücünde benim gözümün içine bakıyor gerçekten tek bir lafımı ikiletmiyor bi kaç aydır konuşuyoruz ben yinede uzak konuştum o yüzden açılamadı bana ama hissediyorum yakın bir zamanda güzel bir şeyler ayarlayıp açılacak bana ben ona karşı bir şeyler hissediyorum mu bilmiyorum bazen kalbimde sıcaklık oluyor ama bazende hiç buluşmak ya da mesaja cevap vermek istemiyorum kendime diyorum ki acaba sev diye onu çok mu kendimi sıkıyorum biraz çünkü gerçekten bir şeyler hissetmeyi çok istiyorum ona karşı sizce ne yapmalıyım yani bir ilişki içine girersek severmiyim yoksa başta sevmeyen sonra da mı sevmez çünkü gerçekten onun kalbini kırmak istemiyorum hiç kötü niyeti olmadı bana karşı
Evlilik zor sevmeden olmaz sevmeden sevişmek ruhsuzca olur herşeyi batar sana iyi düşün

Bu adamla olur. Deli gibi yukseldigimiz adamlarin neler yaptigini gorduk. Bence kendinize sans verin, ona degil. Kendinize

😂😂Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah sağlıkla bebeğinizi almayı nasip etsin kucağınıza❤️ Biz genelde hep mesajlaştık yüz yüze vakit geçirmedik o çok teklif etti şunu yapalım şuraya gidelim benim hep ailevi işlerim çıktı hepsinde de sağolsun anlayışla karşıladı belki biraz oturup yüz yüze sohbet etmek bir şeyler yapmak lazımdır Hamilelerin duası kabul olur benim içinde dua eder misiniz 🤭
Bizde hep dersane ortamında konuştuk eşim meslek sahibi olmasına rağmen aynı zamanda da benim için kpss'ye kayıt yaptırmıştı sırf benimle vakit geçirmek için. Dersane sahibi eşimin kuzeniydi o bakımdan rahattı.

Yani pek dışarı da buluşma şansımız yoktu çünkü çok küçük bir ilçedeyiz tanıdıklar görecek diye korkardım çünkü eşimle ciddi bişeyler gerçekten düşünmüyordum ve bunu da ona söylemiştim o da ben sana kendimi sevdircem zaman ver şans ver diyordu. Çok duygusal biri eşim merhametli ve bir gün sohbet ederken gülümsedi her zaman ki gibi güldü ama nedense benim içim bi tuhaf oldu sanırım o an aşık oldum 🙈 sonrasında bende kendimi bıraktım.

Bizde şöyle bir durum vardı eşimin ailesi çok zengindi ve eşimin yeğeni benim liseden sınıf arkadaşımdı çok olaylı bir şekilde kavga etmiştik onunla yıllar sonra da amcası yani eşim çıktı karşıma ben oyuzden de istemedim sanırım. Ve en yakın arkadaşım o kavgalı olduğumuz kızdan intikam alalım diyordu amcası sana aşık onu kullanarak kızı sinir edelim diyordu. Ben istemiyordum bu yüzden çok geri çektim kendimi. Çok vicdan azabı çektim. Hatta arkadaşım parasını yiyelim dedi ben vicdan azabından parasını yemek yerine adama paramı yedirdim hep 😂😂😂😂 bütün sigara paralarını ben verirdim dersaneye yemek söylerdik parasını eşime ödetmezdim vicdan azabından. Evleneceğimi bilseydim öyle yapmazdım ama 😂😂

Vakit geçirmelisin bol bol bizde hep msjlaşırdık kolay kolay telden konuşmazdık. Ama siz konuşun buluşun olacağı varsa oluyor.

Dua ederim tabiki hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun ama illede o olsun diye de zorlamayın. İçinizden geldiği gibi davranın

6,7 ay önce arkadaşlar tavsiyesi üzerine biriyle tanıştım o zamanlar hiç istemiyordum direkt ama herkes çok ısrar edince bir kere görüşüp konuştum sonrasında karşı taraf uğraştı ama benden karşılık görmeyince sıkmadı bıraktı aylar sonra karşı tarafa başka birini ayarlamak istemişler o da bana bir şeyler hissettiği için red etmiş bunu duyunca kendime bir kere daha konuş bu sefer kestirip atmadan dedim şimdi konuşuyoruz düzgün güzel bir insan edepli terbiyeli namazında işinde gücünde benim gözümün içine bakıyor gerçekten tek bir lafımı ikiletmiyor bi kaç aydır konuşuyoruz ben yinede uzak konuştum o yüzden açılamadı bana ama hissediyorum yakın bir zamanda güzel bir şeyler ayarlayıp açılacak bana ben ona karşı bir şeyler hissediyorum mu bilmiyorum bazen kalbimde sıcaklık oluyor ama bazende hiç buluşmak ya da mesaja cevap vermek istemiyorum kendime diyorum ki acaba sev diye onu çok mu kendimi sıkıyorum biraz çünkü gerçekten bir şeyler hissetmeyi çok istiyorum ona karşı sizce ne yapmalıyım yani bir ilişki içine girersek severmiyim yoksa başta sevmeyen sonra da mı sevmez çünkü gerçekten onun kalbini kırmak istemiyorum hiç kötü niyeti olmadı bana karşı
Acaba son 20 yılda ilkokullarda "nokta" kullanmayı öğretmemeye mi başladılar diye düşünüyorum ben.
Ciddi ciddi düşünüyorum bunu.

Konuya gelince, adamı istemiyorsanız görüşmeyin.. Sırf kalbi kırılmasın diye evlenecek misiniz?

😂😂Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah sağlıkla bebeğinizi almayı nasip etsin kucağınıza❤️ Biz genelde hep mesajlaştık yüz yüze vakit geçirmedik o çok teklif etti şunu yapalım şuraya gidelim benim hep ailevi işlerim çıktı hepsinde de sağolsun anlayışla karşıladı belki biraz oturup yüz yüze sohbet etmek bir şeyler yapmak lazımdır Hamilelerin duası kabul olur benim içinde dua eder misiniz 🤭
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

Son düzenleme:
Back