Ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olur musunuz

papatyalicicek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2022
92
28
Merhaba benim 1 aylık bir ilişkim var kendisiyle arkadaş ortamında tanıştık ve benle olmak İÇin çabaladı bende kabul ettim ilk hafta herşey çok güzeldi ilgiliydi 5 dakika olsa bile arardı fakat sonradan ilgisi azaldı whatsappa girip mesajlarıma bakmamaya başladı cevap vericek misin diyodum onlara da bakmıyodu arıyodum meşgule atıyodu bana geri dönmüyordu en önemlisi instagramda beni takip etmiyor ve sebebini bi türlü söylemiyordu neyse ben buna artık kaparsan yap ben yokum artık dedim görüldü attı sonra mesaj attı konuşmak İçin konuşacak mıyız dedim ona da görüldü attı en son dayanamadım uzun bir ayrılık mesajı attım ve ona da günaydın diye cevap atmış sizce napmalıyım

Su adamin yaptigini ailenizden biri ya da arkadasiniz yapsa bin kere silersiniz
Napayim diye sormaniz komik geliyor cidden
Adam apacik tinlamiyor arada zahmet edip okuyor geciyor
Nasil olsa yazmaktan vazgecmiyorsunuz
Hayatinda baskasi var bariz belli
O kisiyle sorun yasarsa size donup ailesel sorunlarim vardi kusura bakma diyecek sizde kanacaksiniz tartisilmaz
Yapmaniz gereken hicbir sey yazmadan engellemek💁‍♀️

Engelle geç nesini soruyorsunuz. Adam dalga geçiyor resmen.
Başkasi var hayatında

Kesinlikle başka biri, engelle geç.

Diger manitayla ilgileniyordur. Engelle sil.
Başkası olduğunu pek düşünmüyorum çünkü beni tüm arkadaşlarıyla tanıştırdı ortaklarıyla falan fake hesabımdan onu takip ediyorum takip ettiklerinde hiç kız yok ama bilmiyorum 🙁

Başkası olduğunu pek düşünmüyorum çünkü beni tüm arkadaşlarıyla tanıştırdı ortaklarıyla falan fake hesabımdan onu takip ediyorum takip ettiklerinde hiç kız yok ama bilmiyorum 🙁
Çok masumane gördüm sizi. Biz burada neler okuduk. Evli barklı adam sevgilisini tüm arkadaşları ve ailesiyle tanıştırmıştı.
Sevgilisi yoksa da arayışta sizinki tek siz değilsiniz. Birini tavlamaya çalışıyor olabilir.

O zaman sizi istemiyor daha neyini sorguluyorsunuz ki. Ne var adamda bu kadar peşinden kosacak

Çok masumane gördüm sizi. Biz burada neler okuduk. Evli barklı adam sevgilisini tüm arkadaşları ve ailesiyle tanıştırmıştı.
Sevgilisi yoksa da arayışta sizinki tek siz değilsiniz. Birini tavlamaya çalışıyor olabilir.
belki aradığını bulamadı sıkıldı vs düzgünce olmuyor demek yerine böyle saçma sapan davranmayı seçiyor
Çok iyi anlaşıyoduk ve bana çok yoğun hisleri olduğunu sürekli söylüyordu ayrılmak mı istiyosun diye sormuştum ona görüldü atmadan bakmamıştı mesajıma, gece de uyudun mu diye mesaj atmisti bende sabah döndüm uyumuştum diye sonra günaydın yazdı , yazdıklarımı okumuyor musun dedim okudum yazarım dedi bu saatten sonra ne yazmayı düşünüyosun ortada ilişkiye dair bişey mi kaldı dedim görüldü attı iki gün sonra napıyosun dedi cevap verdim öylesine mi yazdın dedim alakası yok dedi anladım konuşacak mıyız? Dedim tüm gün görüldü de kaldi işte dün gece de dayanamadim uzun bir ayrılık mesajı attim bu sabahta günaydın yazmış cevap vermeli miyim

Başka kızı takip etmemesi neyi değiştirir ki? Sizi de takip etmiyor.

Merhaba benim 1 aylık bir ilişkim var kendisiyle arkadaş ortamında tanıştık ve benle olmak İÇin çabaladı bende kabul ettim ilk hafta herşey çok güzeldi ilgiliydi 5 dakika olsa bile arardı fakat sonradan ilgisi azaldı whatsappa girip mesajlarıma bakmamaya başladı cevap vericek misin diyodum onlara da bakmıyodu arıyodum meşgule atıyodu bana geri dönmüyordu en önemlisi instagramda beni takip etmiyor ve sebebini bi türlü söylemiyordu neyse ben buna artık kaparsan yap ben yokum artık dedim görüldü attı sonra mesaj attı konuşmak İçin konuşacak mıyız dedim ona da görüldü attı en son dayanamadım uzun bir ayrılık mesajı attım ve ona da günaydın diye cevap atmış sizce napmalıyım
ilişki çocuk oyuncağımı yada bu çocuk ergen mi? Ayrıl tabikide başka napacaksın.

Başta ilgili olup sonradan ilgisi söndüyse ve instagramdan sizin onu takip etmenize izin vermiyorsa kesinlikle gizlediği şeyler vardır. Yüksek ihtimal başkası var hayatında o kişinin sizi öğrenmesini istemiyor onunla denicek olmassa tekrar size dönebilmek için sizide yedekte bekletiyor. Aynısını bizzat yaşadım çok sonradan anlamıştım. Seni uyarıyım kanma yol ver gitsin 1 aylık ilişkiymiş zaten bağlanmadan bırak. Sana karşı net olan insanlarla beraber ol seni yoran insanlarla değil.

1 aylık ilişki için uzun mesaj saçma değil mi? Totosunu havalandırmıştı? Üstüne düşme ilişkide hep aranan beklenen taraf olmalısın( senin için söylüyorum herkes farklı) çünkü kendini çok kaptırıyor ve belli ediyorsun. Çevrimiçi oluşunu takip etmeler , sürekli senden başka isim yok izlenimi olusturmalar olmamış.

X