Sen kendi kendini ne kadar ezikliyosun gercekten , değerlerle ilgili sorunun var. Burada kim seni taniyor sen kimi taniyorsun? Kimseyi dimi herkes objektif bu kadar tarafsiz yorum baska birinden zor alirsin. Aile apartmanindan taşin eşime kirilir uzulurler safsatasina inanma eşim üzülür kismina hele hiç, sakin cocuk dusunme herseyi duzene koyana kadar cocuk olunca sana daha beter yapisirlar cocukla ilgili her seye karismak isterler, babaneyiz halayiz ayagina cok bunalirsin insanin cocugu soz konusu olunca kendine sineye cektigin seyleri cekemezsin daha beter olur bak forumla kucaginda cocukla bosanan dolu insan var. Cocuk olunca suan olan her sey ×10 gelecek sana katlanamazsin. Cocugun olmuyor dediler ondan korunmadim olmaz dedim diye cahillikte yapma korun guzelce. Önce kapi kilidini degistirmekle basla evime izinsiz bensiz girmeyin de bunu sert bi dille soyle, birak evini kopyalasin bosver orasi onemli degil, birak yapmadiklarini yaptim diye anlatsin he he de gec onemli olan hayatina mudahale edemesin, yorum yapamasin, senden çekinsin eşinde o kadar iyi biriyse arkanda durur.
Şirinlik yaparken eşinin yaninda durmasina guvenme az bi kotu ol kavgalar et hakkin icin bakalim ne kadar arkanda olacak