- Konu Sahibi Miray12_34
-
Bulamadı canım malesefYengen ailesine yollamasın kart borcunu ödesin. Ayrıca 1 yıldır neden başka iş bulmadı abiniz?
Abim yengemin para gönderdiğini biliyor, yengemin ailesi ise durumları biraz kötü ama başka çocukları da var onlar bir kaç ay yardım edebilir ama yok yaniBide bu durumları. Yengenin ailesine para vermasini ve abinin borcu olduğunu biliyorlar mı?
İsterse fakir olsun evlenmeseydi niye evlendi anasına babasına baksaydi bizim kocalar olsaydı bence boşardı bizi yaniAbim yengemin para gönderdiğini biliyor, yengemin ailesi ise durumları biraz kötü ama başka çocukları da var onlar bir kaç ay yardım edebilir ama yok yani
hayır tabiki gitsin çalışşsın bir yıldır işsizlik neya inşaat çalışır erkk adam yine evine para getirir rahata hazıra alışmış ailenize diyin para vermesinler kötü alışmış yok diceksinizKızlar bi konuda fikir almak istiyorum sizden.
Konu abim, geçen yıl işten çıkarıldı 1 yıldır işsiz, annem ve babam 2 evimiz var kirada onların kiralarını abime veriyorlar biz diğer kardeşler çalıştığımız için bişey demedik hepimiz böyle olmasını istedik. yengem çalışıyor ama o'da evine hiçbişey harcamıyormuş daha doğrusu ufak tefek harcamalar yapıyormuş ama anne babasına her ay 800 _900 TL gönderiyormuş. Ramazan ayı boyunca yenge çalıştığı için yemek için ya bize geldiler ya kv'sine gittiler yada dışarıda yediler yemeklerini ama tabi hesaplar hep abimden yengenin eli cebine gitmiyor borcu varmış, abim şimdi beni aradı ve kredi kartı borcu yüksek gelmiş 1000 TL istiyor benden borç olarak değil yalnız bu kısma dikkat. Allah aşkına siz böyle bir durumda abinize para verir misiniz?
Vermem kusura bakmasın 1-2 ay işsiz kalınır da 1 sene nedir rahata alışmış borç istese de vermem kendi borcunu ödeyemeyen bana hiç ödemez yenge hanım her ay bine yakın para ailesine göndermesin o nasıl işKızlar bi konuda fikir almak istiyorum sizden.
Konu abim, geçen yıl işten çıkarıldı 1 yıldır işsiz, annem ve babam 2 evimiz var kirada onların kiralarını abime veriyorlar biz diğer kardeşler çalıştığımız için bişey demedik hepimiz böyle olmasını istedik. yengem çalışıyor ama o'da evine hiçbişey harcamıyormuş daha doğrusu ufak tefek harcamalar yapıyormuş ama anne babasına her ay 800 _900 TL gönderiyormuş. Ramazan ayı boyunca yenge çalıştığı için yemek için ya bize geldiler ya kv'sine gittiler yada dışarıda yediler yemeklerini ama tabi hesaplar hep abimden yengenin eli cebine gitmiyor borcu varmış, abim şimdi beni aradı ve kredi kartı borcu yüksek gelmiş 1000 TL istiyor benden borç olarak değil yalnız bu kısma dikkat. Allah aşkına siz böyle bir durumda abinize para verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?