Ne yapıcam bilmiyorum ruhum daraliyor

Ne kadar anlatirsam anlatayim yetisme tarzi bir insanin yetisme tarzini degistiremiyosunuz maleef kadin her kaba uyuyor fakat erkek uymuyor. Huyuna gidip ikna etmek daha iyi huzursuzluk yasayip sorun cikmasi yerine zaten ne olursa olsun gene kadinlar dedgini yapptiriyor

Çok seçenek yok zaten şu devirde şu memlekette.Var olanları da bir az eşiniz bir az siz safdışı etmişsiniz.
Zor o zaman kendiniz keşf edin. Araştırın falan..
Cogu zaman söylerim, " mekan değişikliğinde şifa vardır"
Şimdi sonbahar bir köy gezintisi ne hoş olurdu. Eski püskü evler, sarı kırmızı agaclar.. sanki gecmiş asırlara seyahat gibi.

Günlük vakit öldürmek yerine, saglam ve rahatlatici seylerle kafa dagitmak gerektigini düsünüyorum ..

Mesleğin yok anladığım kadarıyla kocam izin vermezin arkasına saklananlardansınız. Çok nadir erkek kariyeri olan bi kadına çalışma der ve cevabını alır..
kursa gidebilirsin mesela kendin için bişey yapmış olursun. Ben senin yerinde olsam yabancı dile sarar her yıl bir dili anadil seviyeme getirmeye çalışırdım..

Dört yaşında çocuk için kresin erken olduğunu düşünüyorsun ?! Üç yaşından itibaren vermeliydin. .tabi sen bilirsin neyse şöyle bir güzelliği var : veriyorsun çocuğu okula ,eğitim hayatına erkenden başlıyor ,evdeki davranışlarına bile yansıyor bu ..sonra nerde akşam orda sabah ,vur patlasın , çal oynasın ne sıkıntı ne üzüntü ..kafa rahat ,tertemiz :)))

Daha tam 4 yasinda degil bende gitmesini istedim ama olan olaylar var gordugumuz evde benimle vakit gecirmesi gerektigin zamani geldiginde zaten krese gidecek biz kizimla beraber her yere gidebiliyoruz zaten hic bir zaman onla bir sıkıntı yasamadik akilidir benim kizim

siz yiyip içip gezmek dedikodu yapmak, alışveriş yapmak filan istiyorsunuz bence.
kocanız izin vermediği için bunalıyorsunuz.
Canim ben yiyecegimi yiyiyorum gezecegimi geziyorum zaten kocam gezmeme bisey demiyor zaten siz neden bukadar milettin kocasina giydirmeye meraklisiniz? Emin ol benim yedigimi gezdigimi yapamayanlar cok dikkat etiysen ben orda evde vakit gecirecek seyler yazdim. Öyle bisiy olsaydi kocam izin vermiyor disari cikmama yazardim . Kocamin izin verdigi gibi, sadece kizimla gezmekle kalmiyoruz kocamda bir dedivimi iki etmiyor allah olmayanada versin.

Cokta dediginizi yaptiriyor gibi durmuyorsunuz. Erkek her kaba uymuyor, kadinlar herseye uyar? O sizin tarziniz bence. Hicte her kaba uyan bir insan degilim. Herşeyi beyime göre degil beynime göre yapabiliyorum şükür.
Eşler tabiki birbirileri için söz hakkina sahipler amaaa bu tek tarafli olmaz. Iki tarafinda uzlaşmaci olmasi lazim.
Oyle adam nazlayip duramam hiç.
Neyse konu bu degil ama en nefret ettigim düşünce ve hayat tarzina sanki butun kadinlar oyleymis gibi yorum yapinca vallahi dayanamadim.

Canım hani şimdi kendinle çelişiyorsun kendiniz yazıp yazıp ona ithafen beğenmediğiniz bir şey yazdığımızda hemen hiç de bile öyle değil hımmss demeyin rica ediyorum
kim ne derse hepsine bir kulp yazmışsın ee kendin de yazmışsın kıskanç elli defa arıyor evde oturuyum diye çocuk istiyor ee ona istinaden kim olsa bunları düşünür

Konu begenmemek degilki o onun dusuncesi arkadas benim dedikodu yapmak istedigimi sıķıldıgmdan nasıl cikarmis sanirim kendi sıkılınca bunlari yapiyor
Kulp takmak degil ki sadece önerilere yatkin olup olmadigimi yazdim burda öneri yazicagina miletti yargilamaya bayiliyor insanlar

Bu sizin düsunceniz. Herkesin yasanti tarzi farkli .. siz beyninizi dinleyin

Birde burda dikkat ettim kocayla ilgili en ufak bisiy yazilinca insanlar hemen kötülemeye geciyor,sanki kocam ickici kumarci yazdimda yorumlar hayret edilmeyecek gibi degil

Ben kendim evde yapacak 3492734 şey bulurum, ama hiçbiri size uymaz bence. Sizden yaşça küçük olduğuma eminim ama hayatımla ilgili kararlara ailemi bile karıştırmıyorum.

Ben kendim evde yapacak 3492734 şey bulurum, ama hiçbiri size uymaz bence. Sizden yaşça küçük olduğuma eminim ama hayatımla ilgili kararlara ailemi bile karıştırmıyorum.
Canim profiline baktim ayni yastayiz sıkıntı yok
Ayni zamanda evli degilsin coxugun yok evlenince goruselim bu konuyu senle

Canim profiline baktim ayni yastayiz sıkıntı yok
Ayni zamanda evli degilsin coxugun yok evlenince goruselim bu konuyu senle
Profilimde 1 yaş fazla yazıyor :)
4 yaşında çocuk deyince 30'larında sanmıştım.
Babamı karıştırmıyorsam başka bir erkeği hiç karıştırmam diye düşünüyorum. Hele ki öz güvenimi, maddi gücümü vs ilgilendiren bir konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…