- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Dört yaşında çocuk için kresin erken olduğunu düşünüyorsun ?! Üç yaşından itibaren vermeliydin. .tabi sen bilirsin neyse şöyle bir güzelliği var : veriyorsun çocuğu okula ,eğitim hayatına erkenden başlıyor ,evdeki davranışlarına bile yansıyor bu ..sonra nerde akşam orda sabah ,vur patlasın , çal oynasınKizlar 4 yasina yakin kizim var. Cok sosyaliz aksamlari gezeriz,alisverise gideriz babasiyla disari cikaririz. Gunduz ev islerini yaparim erkenden ogleden sonra isim kalmaz soylemek istedigim ben cok bunaliyorum evde surekli sosyalim ama evde durasim gelmiyor esim hayatta calistirmaz,kizim icinde kresin erken oldugunu dusunuyoruz seneye vericez krese.örgü ormeyi sevmem. Tv le pek aram yok siz neler yapiyosunuz evde kizlar kurtarin beni bu sıkıntıdan
Canim ben yiyecegimi yiyiyorum gezecegimi geziyorum zaten kocam gezmeme bisey demiyor zaten siz neden bukadar milettin kocasina giydirmeye meraklisiniz? Emin ol benim yedigimi gezdigimi yapamayanlar cok dikkat etiysen ben orda evde vakit gecirecek seyler yazdim. Öyle bisiy olsaydi kocam izin vermiyor disari cikmama yazardim . Kocamin izin verdigi gibi, sadece kizimla gezmekle kalmiyoruz kocamda bir dedivimi iki etmiyorsiz yiyip içip gezmek dedikodu yapmak, alışveriş yapmak filan istiyorsunuz bence.
kocanız izin vermediği için bunalıyorsunuz.
Ne kadar anlatirsam anlatayim yetisme tarzi bir insanin yetisme tarzini degistiremiyosunuz maleef kadin her kaba uyuyor fakat erkek uymuyor. Huyuna gidip ikna etmek daha iyi huzursuzluk yasayip sorun cikmasi yerine zaten ne olursa olsun gene kadinlar dedgini yapptiriyor
Canim ben yiyecegimi yiyiyorum gezecegimi geziyorum zaten kocam gezmeme bisey demiyor zaten siz neden bukadar milettin kocasina giydirmeye meraklisiniz? Emin ol benim yedigimi gezdigimi yapamayanlar cok dikkat etiysen ben orda evde vakit gecirecek seyler yazdim. Öyle bisiy olsaydi kocam izin vermiyor disari cikmama yazardim . Kocamin izin verdigi gibi, sadece kizimla gezmekle kalmiyoruz kocamda bir dedivimi iki etmiyorallah olmayanada versin.
Konu begenmemek degilki o onun dusuncesi arkadas benim dedikodu yapmak istedigimi sıķıldıgmdan nasıl cikarmis sanirim kendi sıkılınca bunlari yapiyorCanım hani şimdi kendinle çelişiyorsun kendiniz yazıp yazıp ona ithafen beğenmediğiniz bir şey yazdığımızda hemen hiç de bile öyle değil hımmss demeyin rica ediyorum
kim ne derse hepsine bir kulp yazmışsın ee kendin de yazmışsın kıskanç elli defa arıyor evde oturuyum diye çocuk istiyor ee ona istinaden kim olsa bunları düşünür
Cokta dediginizi yaptiriyor gibi durmuyorsunuz. Erkek her kaba uymuyor, kadinlar herseye uyar? O sizin tarziniz bence. Hicte her kaba uyan bir insan degilim. Herşeyi beyime göre degil beynime göre yapabiliyorum şükür.
Eşler tabiki birbirileri için söz hakkina sahipler amaaa bu tek tarafli olmaz. Iki tarafinda uzlaşmaci olmasi lazim.
Oyle adam nazlayip duramam hiç.
Neyse konu bu degil ama en nefret ettigim düşünce ve hayat tarzina sanki butun kadinlar oyleymis gibi yorum yapinca vallahi dayanamadim.
Canim profiline baktim ayni yastayiz sıkıntı yokBen kendim evde yapacak 3492734 şey bulurum, ama hiçbiri size uymaz bence. Sizden yaşça küçük olduğuma eminim ama hayatımla ilgili kararlara ailemi bile karıştırmıyorum.
Profilimde 1 yaş fazla yazıyor :)Canim profiline baktim ayni yastayiz sıkıntı yok
Ayni zamanda evli degilsin coxugun yok evlenince goruselim bu konuyu senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?