• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcam bilmiyorum ruhum daraliyor

Canim ben yiyecegimi yiyiyorum gezecegimi geziyorum zaten kocam gezmeme bisey demiyor zaten siz neden bukadar milettin kocasina giydirmeye meraklisiniz? Emin ol benim yedigimi gezdigimi yapamayanlar cok dikkat etiysen ben orda evde vakit gecirecek seyler yazdim. Öyle bisiy olsaydi kocam izin vermiyor disari cikmama yazardim . Kocamin izin verdigi gibi, sadece kizimla gezmekle kalmiyoruz kocamda bir dedivimi iki etmiyor:KK71: allah olmayanada versin.
ben kocana bir şey demedim. hayatta çalıştırmaz, sürekli arar diyen sizsiniz.
herkes öneride bulunuyor. bahaneler üretiyorsunuz. o zaman buraya niye yazdınız?
olabilir, teşekkürler diye değerlendirin. siz herkese istediğinizi söyleyebiliyorsunuz ama, biz bir şey söyleyince, kocanıza giydiriyor mu oluyoruz?
Allah selamet versin, mutluluğunuz daim olsun. ne diyelim..

Kizlar 4 yasina yakin kizim var. Cok sosyaliz aksamlari gezeriz,alisverise gideriz babasiyla disari cikaririz. Gunduz ev islerini yaparim erkenden ogleden sonra isim kalmaz soylemek istedigim ben cok bunaliyorum evde surekli sosyalim ama evde durasim gelmiyor esim hayatta calistirmaz,kizim icinde kresin erken oldugunu dusunuyoruz seneye vericez krese.örgü ormeyi sevmem. Tv le pek aram yok siz neler yapiyosunuz evde kizlar kurtarin beni bu sıkıntıdan:işsiz:
Bir ara kitap yazıyordum şuan kokulu taşlar hazırlamayı düşünüyorum çok hoşuma gidiyor hepsi sizede öneririm

Back
X