Ne yapıcam bilmiyorum ruhum daraliyor

hmm anladim, kendiniz yürüyüse ciksaniz? ben genelde vakit buldukca kosuyorum cok iyi geliyo

Kizim saat 9 da kalkiyor esim ise gidiyor .. mecbur kalkiyorum enerjim tukenmedende islerimi yapip bitiriyorum ..

El işlerinden hoşlanır mısınız?
Ben bir ara rengarenk keçeler alıp taç, toka yapmıştım kızıma değişik değişik. Sonra kreşte arkadaşlarının anneleri de görüp sipariş vermişlerdi hatta. Harçlık gibi olmuştu bana. Sen de satmasan bile kızın için yapabilirsin.

Gormustum o boyama kitaplarini, ben tahammulsuz biriyim ..boyuyabilecegimi hic sanmam
tahamülsüzlükle bi alakasi yokki onun yani puzzle degil bisey degil boyamaya baslayinca insan rahatliyo yani tahmul eedemicek bisey yokki ondan bi deneyin derim ben... rahatlarsiniz

Mezuniyet durumunuzu bilmiyorum ama ben ders videoları izliyorum, yine ders kitapları okuyorum. Mezun olduğum bölümle ilgili. Unuttuğum şeyleri hetırlamış oluyorum, yeniden öğreniyorum. Mesela tarih çok sürükleyici.

Bende roman cok seviyorum surekli elimde kitabim olur hic eksim olmaz kitap okumaya baskadigim zaman su gibi akiyor ..

Bence taki yapabilirsiniz hem satarsınız da çok eğlenceli bir iş bence

Cocugunu yap otur evde olacak bu gidisle..
Aynen öyle olacak gibi. Yani anlamıyorum kusura bakmayın. Kitap okuyormuşsunuz ya eşinizin de ufkunu genişletin bi zahmet. Ona izin vermez, elli kere arar nedir ya. Siz de onu eve kapayın görsün bakalım.
Sıkıntıdan kurtulmak için pek seçeneğiniz yok yani kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…