- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
hmm anladim, kendiniz yürüyüse ciksaniz? ben genelde vakit buldukca kosuyorum cok iyi geliyoHerkes kendi derdinde zor bela bulusak bile ayda yilda bir. . Onun haricinde bir arkadasim vardi ayni apartmanda yedigimiz icitigimiz ayri gitmezdi.hergun bisiy yapardik ama esim yasam tarzini sevmedigi icin , gorusturmuyor artik oda hakli bende itiraz edemedim acikcasi
yetiskinler icin boyama kitaplari var peki bu sizin icin bi alternativ olabilirmi?Havalar sogudu buralarda . Kizimla cok zor o ihtimal.cadoloz yürumez ayagim agriyor der
tahamülsüzlükle bi alakasi yokki onun yani puzzle degil bisey degil boyamaya baslayinca insan rahatliyo yani tahmul eedemicek bisey yokki ondan bi deneyin derim ben... rahatlarsinizGormustum o boyama kitaplarini, ben tahammulsuz biriyim ..boyuyabilecegimi hic sanmam
Havalar sogudu buralarda .
tahammulsuz biriyim
El becerim yoktur ama denemek isterim genede
Kimseye begenmedim demedim öneri istedim elestiri degilOnu sevmem, bunu yapamam biz sizin keyfinizi mi getireceğiz canınız ne yapmak istiyorsa onu yapın
Bence taki yapabilirsiniz hem satarsınız da çok eğlenceli bir iş benceKizlar 4 yasina yakin kizim var. Cok sosyaliz aksamlari gezeriz,alisverise gideriz babasiyla disari cikaririz. Gunduz ev islerini yaparim erkenden ogleden sonra isim kalmaz soylemek istedigim ben cok bunaliyorum evde surekli sosyalim ama evde durasim gelmiyor esim hayatta calistirmaz,kizim icinde kresin erken oldugunu dusunuyoruz seneye vericez krese.örgü ormeyi sevmem. Tv le pek aram yok siz neler yapiyosunuz evde kizlar kurtarin beni bu sıkıntıdan
Aynen öyle olacak gibi. Yani anlamıyorum kusura bakmayın. Kitap okuyormuşsunuz ya eşinizin de ufkunu genişletin bi zahmet. Ona izin vermez, elli kere arar nedir ya. Siz de onu eve kapayın görsün bakalım.Cocugunu yap otur evde olacak bu gidisle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?