Ne yapıcam bilmiyorum ruhum daraliyor

- Pudra Pembe -

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
2.977
17.162
408
30
Kizlar 4 yasina yakin kizim var. Cok sosyaliz aksamlari gezeriz,alisverise gideriz babasiyla disari cikaririz. Gunduz ev islerini yaparim erkenden ogleden sonra isim kalmaz soylemek istedigim ben cok bunaliyorum evde surekli sosyalim ama evde durasim gelmiyor esim hayatta calistirmaz,kizim icinde kresin erken oldugunu dusunuyoruz seneye vericez krese.örgü ormeyi sevmem. Tv le pek aram yok siz neler yapiyosunuz evde kizlar kurtarin beni bu sıkıntıdan

Kitap aksamlari mutlaka okuyorum. Filim desen günde iki tane izliyorum (sinema kanali var bizde) sarmiyor pek artik.

Komsuluk yok apartmanda iyi aksamlar bile denmiyor.
Kursuda soyle bi ustu kapali dedim ama orali olmadi

Evde spor veya zumba videoları izleyerek yapabilirsiniz. Benim 16 aylık oğlum var beraber yapıyoruz çok eğleniyor :) benim resim hobim var bazen oğlum uyurken yağlı boya tablo yapıyorum. Yeteneğin varsa sen de sanata yönelebilirsin.
Yeni yemek tarifleri deneyebilirsin. Kadınlar kulübünün yemek yarışmalarına katıl mesela çok eglenceli :)

Hem hobi olabilecek hem de para kazandırabilecek bir iş yapsanız evde? Çalışmadıktan sonra oyalanmanız zor gibi

İmkanınız varsa sosyal yardımlaşma derneklerine üye olabilirsiniz, hem sıkılmazsınız hem vaktinizi faydalı bir ile değerlendirirsiniz. Eşiniz kurs fikrinize destek vermiyorsa ilgilinizi çekecek bir hobiye yönlenebilir evde videolar yardımıyla hobinizi geliştirebilirsiniz..

Allah yardımcın olsun. ben 1 ay yıllık izin kullandım ilk defa şimdi antidepresan kullanıyorum, depresyona girmişim. ben evde durmaya alışık değilmişim onu anladım. seneye kadar idare et. çocuk okula başlayınca kursa falan gidebilirsin

Amin.. evet spor salonu sıkıntılı belediyenin spor salonu var cokta uygun gideyim yuzmeye diyorum ama 5 yasindan asagi kiz cocugunu almiyorlar esim biraz kıskanc simdi cıkiyorum geziyorum falan ama eli defa ariyor kızlar bide esim bunun farkında duramiyorum evde hep is is aksam o gelince cikiyoruz disari sadece .. yada kizimla cikarsak .. o simdi cocuk istiyor .. sanirim evde oturmam icin bi yandan bende istiyorum kizima kardes ama bilmiyorum .. napmaliyim

Ben çok eğleniyorum ya,
Bir gün bir dolabı,öbür gün diğer dolabı temizliyorum
Çok atraksiyonlu
Pıff

Herkes kendi derdinde zor bela bulusak bile ayda yilda bir. . Onun haricinde bir arkadasim vardi ayni apartmanda yedigimiz icitigimiz ayri gitmezdi.hergun bisiy yapardik ama esim yasam tarzini sevmedigi icin , gorusturmuyor artik oda hakli bende itiraz edemedim acikcasi

Internetten okuyorum.. kendi kitaplarim var.. dergi gazete ne bulursam okuyorum artik sıkıntıdan aldigim herseyin ustunu okuyorum.. ilkokul cocuvu okur ya herseyi ha aynen oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…