• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcam bilmiyorum ruhum daraliyor

Ozaman gene benden kucuksun demekii :KK12: simdi babamin sozunu dinlemiyorum diye hava atiyosunda yarin elin adami sana dinletir emin ol:KK48:
18 yaşında çocukken çocuk yapan ben değilim, yani kişiliklerimiz ve dünyaya bakışımız sizinle tamamen farklı ve sizin yaptıklarınızı yapmaya mecbur olduğumu sanmıyorum :KK70:

Zaten en başından eşiniz gibi düşünce yapısına sahip biriyle evlenmem, kendi fikirlerime uygun biri olursa evlenirim. Ya da hiç evlenmem. Her neyse.

18 yaşında çocukken çocuk yapan ben değilim, yani kişiliklerimiz ve dünyaya bakışımız sizinle tamamen farklı ve sizin yaptıklarınızı yapmaya mecbur olduğumu sanmıyorum :KK70:

Seni ne ilgilendirir cocuk yapip yapmam sen en iyisini yapiyorsun babani dinlememkle seni yarin birda cok okuruz canim elhamdullah namusumla cocuk yaptim ( babami dinleyerek ) babami dinlemeseydim ne olurdu :skandal:

Seni ne ilgilendirir cocuk yapip yapmam sen en iyisini yapiyorsun babani dinlememkle seni yarin birda cok okuruz canim elhamdullah namusumla cocuk yaptim ( babami dinleyerek ) babami dinlemeseydim ne olurdu :skandal:
Ben babamı dinlemem demedim ki, bana yararı olacağını düşündüğüm (iş, kurs vs) konularda karıştırmam dedim.

Ah o vaktin onda biri bi bende olsa
1 yasinda bebegim uyumaya vaktim yok
Vaktim olsa kitap okurum,youtoubeden ilgilendigim videolara bakarim,penye sepet orerim,'taki kutusu yaparim kadife cesit cesit pogaca borekler,gezerim,arastirma yaparim,arada film ah ahhh suan sadece oglumu uyuturken internete takilabiliyorum
Ayy Sasiyorum evde canım sıkılıyor diyenlere
Siz en iyisi 2. Yi dogurun o zaman istesenizde bos kalmazsiniz :)

Ayy o vaktin onda biri bi bende olsa
1 yasinda bebegim uyumaya vaktim yok
Vaktim olsa kitap okurum,youtoubeden ilgilendigim videolara bakarim,penye sepet orerim,'taki kutusu yaparim kadife cesit cesit pogaca borekler,gezerim,arastirma yaparim,arada film ah ahhh suan sadece oglumu uyuturken internete takilabiliyorum
Canim bu zamanlar gecici bizde gectik o yollardan tatli telaslar bunlar tadini cikar

Sen 18 yasinda cocuk yapmisin falan yazarsan beni yargilarsan tepemi atirrsin evlilik bu bilmedigin sularda yuzme
Siz bana evlenirsem kocamın sözünden çıkmayacağımı ima ettiniz, ben de hayata bakışımız farklı, siz doğurmuşsunuz ben doğurmadım dedim. Peki öyle olsun ne diyim siz sinirlenmeyin de :deli:

Canim bu zamanlar gecici bizde gectik o yollardan tatli telaslar bunlar tadini cikar
Ins ya sanki hic gecmicek gibi bende bu durumdan bunaliyorum kafesteki kus gibiyim ogluma ben bakiyorum surekli esim 12 saat calisiyor gece 12 geliyor bebegim bana bagimli surekli agliyorrr

Ins ya sanki hic gecmicek gibi bende bu durumdan bunaliyorum kafesteki kus gibiyim ogluma ben bakiyorum surekli esim 12 saat calisiyor gece 12 geliyor bebegim bana bagimli surekli agliyorrr

Cok normal bizde cok gectik kocalarda calisiyorlar napsinlar evimizde bir cocugumuza bakamayacakmiyiz
Bazen insanin sabri gucu tukeniyor ama allah veriyor sabrini .. yarin elinden tutar bugun ne yapsak dersiniz:KK3:

Yerinde olsam eğitimime devam ederdim.Acık lise,acık öğretim neyi yapamadıysam.Bu geçen günlerine çok yanabilirsin.Kimse için değilse evladın için.Daha eğitimli bi annesi olsun diye.

Kursa gidemem kocam istemiyor(yanlis anlamadiysam)
el becerim yok
Tahammulsuzum yapamam.
havalar sogudu olmaz..
Icimde istek yok yapamam.

Dalga geciyorsunuz sanirim milletle.
Biz nasil caninizin sıkintisini gecirecegiz burdan?

Bir tane daha dogur da onla oyalan bari.

Yerinde olsam eğitimime devam ederdim.Acık lise,acık öğretim neyi yapamadıysam.Bu geçen günlerine çok yanabilirsin.Kimse için değilse evladın için.Daha eğitimli bi annesi olsun diye.

Back
X