• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden soguyan kocaya bir çare ?

Hep biz emek veriyoruz caba gosteriyoruz onlarda tik yok gercekten cocuklarim olmasa tirnagimi oynatmam ama onlar olunca daha sabrediyorum . Bakalim ne olacak bundan sonra birkac yontem daha deneyeyim. Yumusak olayim duygu omurusu yapayim bir de yumusak konusmaya calisayim bakalim fayda verecek mi.
Verir verir erkekler saf olur. Sadece biraz bunalmış.

Verir verir erkekler saf olur. Sadece biraz bunalmış.
Benimki saf değil saf gorunumlu sinsirellalardan . Beyninden neler geciyor asla anlayamazsin ki benim hislerim cok kuvvetlidir anlarim şip diye karsimdakinin niyetini ama kocaminkini tam anlamiyla çözemiyorum. Bazen anliyorum ama bazen kendini cok iyi sakliyor.

Benimki saf değil saf gorunumlu sinsirellalardan . Beyninden neler geciyor asla anlayamazsin ki benim hislerim cok kuvvetlidir anlarim şip diye karsimdakinin niyetini ama kocaminkini tam anlamiyla çözemiyorum. Bazen anliyorum ama bazen kendini cok iyi sakliyor.
Kac yıllık evlisin ?
Anlayamadığın hissedemediğin biriyle nasıl evlendin ?

Merhaba hanimlar. Ben 5 yillik evliyim 2 cocugum var . 9 ay once ikinci cocugumuz dunyaya geldi. Esim cocuklardan önce ilgili biriydi evine bagli, yanimdan ayrilmayan surekli benimle vakit geciren. Ozellikle ikinci cocuktan sonra cok degisti evden kaciyor resmen . Isten cikista kardesleriyle disarda takilmalar, haftasonlarini ailesiyle gecirmeler, hatta hic kahve nedir bilmeyen adam kahveye bile gidiyor. Hayatinda baska birisi yok cunku telefonunda takip programi var izliyorum. Cocuklar beni bunaltiyor eve gelmek istemiyorum yoruluyorum vs birsuru bahane uydurup her haftasonu evden kendini disari atiyor kaçar gibi. Ben aksama kadar evde cocuk bakicisi hizmetci modunda takiliyorum.
Bir de şu var ben evlendigimden beri esimin ailesi benden haz etmiyorlar. Sebebi ise kendi karilarinin kiskancliklari. Karilari onlari doldurur onlar da esimi doldurur bana karsi. Surekli dedikodu yaparlar benimle ilgili. Annesi , erkek kardesleri , kiz kardesleri, eltiler vs.
Eltilerimin bana dusman olma nedeni onlar benden cok buyukler onlar evlenirken onlara az bilezik takilmis bana cok takilmis. Ben ozellikle bilezik yada altin vs istemedim hatta esime ben altindi bilezikti gerdanlikti sevmem senin icinden ne geciyorsa onu tak dedim. Aiesinden ve kendisinden hicbirsey talep etmedim esyalarimizi bile kendimiz aldik. Eltiler bana bu sebepten kinlenmisler, kocalarini bana karsi hep kiskirtiyorlar onlar da esimi. Kv desen o hepsinden beter esimle beni yanyana gorunce bile çıldırıyor oglunu benden kiskaniyor. Elele tutariz olay cikarir esim bana sarilir kavga cikarir, terbiyesizligimizden tutunda gevsekligimize kadar sayar doker. Gezmeye gideriz olay cikarir niye karini gezdiriyorsun beni gezdirmiyorsun diye. Esim bana cicek alir kiskanir siz sevgili misiniz niye karina cicek aliyorsun diye. Abileri desen zaten karina yuz verme bizimle gez toz takil diye basinin etini yiyorlar , kendileri evlerine eslerine duskun degiller hatta esleriyle ask sevgi yok aralarinda, biz birbirimizi gercekten cok seviyorduk onu cekemiyorlar. En son kv ile tartismamiz oldu ben patlama noktasına ulastim icimdekileri saydim doktum. O ileri gidince bende ileri gityim ikimiz de biraz sinirlari astik tabi onun amaci buydu zaten ki kocami bana karsi nasil doldurdugunu tahmin edersiniz . Su an kendisiyle hicbir iletisimimiz yok.
Simdi bu olaylardan yola cikarak esim sizce ailesinin doldurusuna geldigi icin mi benden ve evden uzaklasti yoksa gercekten cocuklar yüzünden mi evden uzaklasti ? Sizce ne yapmaliyim kizlar bana akil verin cok uzuluyorum her haftasonu evde tek basima cocuklarla cok bunaliyorum . Esim birdenbire disariya merak sardi ne yapacagim ben böyle?
Erkekler ne kadar rahat yaa isten bunaldim para sikintisi karinin cenesi yok cocugun cenesi.nedir bu ya cocugu isterken istiyolar sonra tahammul edemiyolar.eee sen de kac o zaman iki cocuktan 7 24 yanlarindasin.bna gore cocuk bahane.senin kv gille küs olman esini onlara itmis.sonucta ailesi.sen gercegi göruyosun ama esin gormez.onun icin anasi kardesleri.allh yardmcn olsun zor bi durum.insalah düzelir esin

En guzelini yapiyorsunn firsat bulsam bende yaparim onu cok da guzel olur. Bazen yapiyorum on dakika sonra tepemde bitiyor . Cocuklari anneme birakip bi yere cikiyorum ayda yilda bir gez canim senin de ihtiyacin var diyor. Goruntulu arayip da suslenmis halde görünce de yuzu dusuyor ama guya caktirmiyor ben anliyorum. Durtmeden kendi akillariyla hareket edemiyorlar. Aslinda bunun guzellikle bakimla alakasi oldugunu da dusunmuyorum etrafimda sacini bile taramadan disari cikan o kadar kadin varki kocalari peslerinde pervane. Erkekte bitiyor hersey biz istersek Madonna olalim faydasiz.
Tabi canım eşi melek melek gibi taş gibi hanımefendi oluyor mesela adamlar aldatiyorlar bı de bunları . Yani ben kendi kosullarim içinde ufak tefek heyecanlanlarla bazı şeyleri degistirebiliyorum asla cinsellikle asla yağ çekerek değil , bazı kadınlar şanslı doguyorlar. Bu arada yine süslendim puslendim dışarı çıktım eve geldim yilismaya başladı falan dudaklar konuşmak için var öpüşmek için değil dedim ben senin takildigin alalade bı kız değilim dikkat et dedim hak verdi bı saat göz göze bakistik Allah'ım ya noldu bu oduna dedim galiba gündüz attım mesaj ise yaradi bugün de bir konuyu halletmiş oldum darısı diğer sorunlara . Kalkıyorum yanından ya dur otur bebeğimiz ikimize de sarılsin falan dio haha ne bilim denemekte fayda var baya konuştuk belki faydası olur .

Haklisin canim dogru soyluyorsun ama sorunum asil adamin evden kacmasi. Yani evde durmamasi sanki eve gelince adama biseyler oluyor. Disari cikip gezip tozmaktan ziyade evinden benden ve cocuklardan uzaklasmasina uzuluyorum
Oturup konuşmaktan başka çaresi yok gibi benim evliliğimin iki yılı öyle geçti hep kendi gezerdi çocuktan sonra çocuğum bir yaşına gelmşti artk ne gezdirirsi ne parka görürürdü hep konuştm hiç yılmadım çocuğun başkalarının babalarına bakıp iç geçirecek aklı erdiğinde yazık derdim kendini benmle kıyasla kelimelesini çok kullanırdm şükür düzeldi

Bende böyle ılımlı soft bir insan olmak istiyorum aslında
Yargılamada ve suçlamada o kadar uzmanlaştım ki
Konu ne olursa olsun parlamadan,patlamadan durmak istiyorum ama bu nokta da da müvetevaziliği gerçek sanmak diye bir olay var ya
Başıma gelir biliyorum
Hani diyoruz ya taviz tavizi doğurur diye
Ya öyle olursa
Aman Sinem'in de sesi çıkmıyor demek ki o da hayatından memnun diye düşünülürse ben kendi kendimi yediğimle kalmaz mıyım
Iki ucu b.klu degnek.ayni beni anlatmussin.konusmak istemiyorum artk susayim kendi gorsun hatasini diyorum bu seferde herseyi kabullenmis olurum.ne yapilacagini bilmiyorum valla

Eşim bilmiyordu ogrendi 3 ay sonra gordu. Sonra bilgisayardan whatsap webi actim telefonu okuttum ve watsabina gelen tum mesajlari okuyorum evden. Sonra fatura dokumunu kontrol ediyorum gizlice. Birde sabahlari evden cikmadan onun telinden kendime konum gonderip aksama kadar takip ediyorm vs bir suru yontem iste .
Şu bilgisayara tlf okutup whatsap msj larini nasl okuyosun cnm.anlat lutfen.sende masallh bu konuda profesör olmussun ;)

Şu bilgisayara tlf okutup whatsap msj larini nasl okuyosun cnm.anlat lutfen.sende masallh bu konuda profesör olmussun :KK66:
Bilgisayardan whatsap web yaziyorsun senden kod istiyr. Telefonundan whatsap ayarlarindan da whatsap webi aciyorsun bilgisayari okutuncaa aksama kadar tum mesajlarini evden takip ediyorsun. Yedigim kaziklar beni profesir yapti canim :)

Tabi canım eşi melek melek gibi taş gibi hanımefendi oluyor mesela adamlar aldatiyorlar bı de bunları . Yani ben kendi kosullarim içinde ufak tefek heyecanlanlarla bazı şeyleri degistirebiliyorum asla cinsellikle asla yağ çekerek değil , bazı kadınlar şanslı doguyorlar. Bu arada yine süslendim puslendim dışarı çıktım eve geldim yilismaya başladı falan dudaklar konuşmak için var öpüşmek için değil dedim ben senin takildigin alalade bı kız değilim dikkat et dedim hak verdi bı saat göz göze bakistik Allah'ım ya noldu bu oduna dedim galiba gündüz attım mesaj ise yaradi bugün de bir konuyu halletmiş oldum darısı diğer sorunlara . Kalkıyorum yanından ya dur otur bebeğimiz ikimize de sarılsin falan dio haha ne bilim denemekte fayda var baya konuştuk belki faydası olur .
Sevindim canim senin adina darisi benim basima. Insallah iki gun sonra eskiye donmez esin. Benimkine boyle seyler fayda etmiyor maalesef .

Erkekler ne kadar rahat yaa isten bunaldim para sikintisi karinin cenesi yok cocugun cenesi.nedir bu ya cocugu isterken istiyolar sonra tahammul edemiyolar.eee sen de kac o zaman iki cocuktan 7 24 yanlarindasin.bna gore cocuk bahane.senin kv gille küs olman esini onlara itmis.sonucta ailesi.sen gercegi göruyosun ama esin gormez.onun icin anasi kardesleri.allh yardmcn olsun zor bi durum.insalah düzelir esin
Valla annesigille asla gorusmeyecegim esim de bunu kabullenmek zorunda. Ister kacar ister gocer bunu kabullenecek bir sekilde. Bu sekilde yasamayi ogrenecegiz ikimiz de. Ben o insanlarla daha yuz yuze bakamam.

Back
X