Ne yapayım sizce?

Çok mu sorumluluğu alıyorsunuz üzerinden acaba? Nasıl olsa sizin hissedeceğinizden, ona kızgın olsa da bir şeyleri yine sizin yola koyacağınızdan haberdar gibi bir hali var.

Eminim denemişsinizdir ama yapmayın bir şeyleri, o kadar ince düşünüyorsunuz ki size yazık oluyor. Onun tatili yansın, siz planınıza aynen uyun. Ya da birkaç sefer oyunbozan siz olun. Gidiyoruz deyip vazgeçin, ya da seni dahil etmemiştim deyin. Biraz kendiyle yüzleşse belki iyi gelir.

Ben nerdeyse 10 senelik evliyim. Cogu konuda iradeliyimdir kuralciyimdir.. ama karsimdaki kurallara uymuyosa benim kuralci olmam bisey ifade etmiyor. Bu adamlarin sorunsuzu var midir:) bence yok
Vardir heralde. Ama biz secmeyi bilemedik belki :) hepimizin artilari var eksileri var. Asgari musterekte birlesmek onemli . Hani klasik ama 3 gunluk dunya birbirimze hayati zehir etmeyi degil, birbirimize kolaylastirarak yola devam etmeliyiz... azerilerin kocalarina yoldas demelerine bu yuzden bayiliyorum.
Biraz da sizin elinizde diyorlar bu arada, parmaginda oynatan kadinlara da gipta ile bakiyorum.. sen de becerebiliyorsan ne mutlu.

aynen oyle, dilimde tüy biter en son yine ben yaparım sonra kizinca son cok sonorloson oskom der

ben de bi o kadar bi is varsa aninda yapalim bitsin kafasindayim

karşıdan bakinca onlar da bize ne tezcanli ne agrasif falan mi diyo acaba
Iste o dilde tuy olayi olmuyo artik bende cunku birsey demeden kendim yapiyorum:) beklenti yok kafa rahat:)) ha fiziksel zorlanirim filan yardim isterim mesela...tezcanliyim bende...moralim iyi olsun yeterki yapamiycam is yoktur. Birde bozmussa moralimi tum gun kavga bazen

Hala adamın hazırlanmasını bekliyorum mesela şu an.
Bekle Gangsta işin ne. Bekle.

Ilk başta ki konu , siz sinirlendikce bunu yapmaktan keyif alıyor.
Ne yerse yiyin. Sonuçta siz sağlıklı beslenme adına karar vermissiniz , bitmiş iş.
Takilmadiginizi görürse , yapmaz artık.
...

Söylediği saatte - keyfi olarak - gelmeyen kişiler gerçekten sinir bozucu oluyor.
Bu konuda çok haklısınız.

Sürekli programlama, düzenleme işi düzeyde çok yorucu.

Ben olsam çocukları alıp giderdim sanırım. Fakat sonrasında bunu eşiniz büyük sorun haline getirmeyecekse tabi.

Bir hafta bensiz karşında görsün diyorsunuz ya , o iş öyle olmuyor. Bir hafta rahat takılıyorlar. Ilk bir zaman tatil olarak görür erkekler. Sonra evdeki sessizlik vurur. :)
Arkanızdan gelir bence.

Haha istersen olur:)) istiyo musun o da onemli:)) bazen iliskiler eskiyo buna cok inaniyorum. Sevgi ask ayni kalmiyo. Ugrasmak bile gelmiyo icinden belki...ha mukemmel evliligim var diyenede asla inanmam:) yeterince ornek var cevremde ve bildigim...

ya ise yaramasa bile belki size biraz stres attirir diye dusunmustum

hani belki o da asilinca biraz hicap duyar, siz elinizden geleni yapmissiniz ama yazdiginiz yazilari sevgiliden mektup, kahir mektubu gibi okuyup sonra hayatına devam ettiyse...

bi kere esime sana mektup yazcam dedim ne mektubu dedi zeki muren gibi taklit yapip kahiirrr mek'tubu dedim bozulmustu ama hosuma gitti benim

bu levhalar vs de belki onun sorumluluk yasinin 6 yasina kadar indigini fark ettirir, ilk okulda her yerin uyari levhasi oldugunu hatirliyorum mesela ben, aynada bile uzerini duzelt sacini duzelt diye seyler yazardi ya

mesela durumde şöyle yaptır demem ben, bana nasil yaptiriyodun diye sorarim sanirim

hani siz bisey dedikce bocalayip iyice koyuveriyo olabilir mi, benim esim oyle demisti bana. o kadar cok soyluyosun ki unutuyorum, dikkat etmiyorum ya da yapasim gelmiyo gibi

Haha istersen olur:)) istiyo musun o da onemli:)) bazen iliskiler eskiyo buna cok inaniyorum. Sevgi ask ayni kalmiyo. Ugrasmak bile gelmiyo icinden belki...ha mukemmel evliligim var diyenede asla inanmam:) yeterince ornek var cevremde ve bildigim...
Aslina bakarsan ugrasmak da istemiyorumm.. dedigin gibi yillandik yiprandik artik.. ben huzur istiyorumm yeter bana. En guzel yillarimiz didismekle gecti.:/

Yorumlarınızı okudum. Çocuğunuza anneniz bakacakmis.

Bu eşinizle iyi hır fırsat. Orada dinlenir buzları eritirsiniz.

Yalnız gitmeyin. Ya da gidecekseniz ben gidiyorum sen arkamdan gel deyin :)

sen çok tezcanlısın, o çok rahat Gang.. sürekli yükü üzerinden alıyorsun belli ki adam sermiş kendini :) kendini yıpratma bir saatten sonra düzelme ya olmuyor ya da çok zor oluyor..

aynen ya bire bir boyle bizim de

aynen ya bire bir boyle bizim de
Mesela bak esim saglikli beslenmek istiyo son gunlerde.. ben ne yaptim? Gunduzden cocuklari parka goturmeden mis gibi taze fasulye yaptim o da yesin diye. O ne yapti? Yemedi:)) yemek yapmasam suclu hissederim kendimi..yapinca yemiyo. Delirtiyo beni boyle..

Yokuspokus kusura bakma konunu sabote ediyoruz bizde idare et bi zahmet:)) laf lafi aciyo:)

Hayatimda en nefret ettigim sey agir kanli insanlardir ve malesef esimde oyle.bi yere gidecegiz mesela son dakikaya kadar kesin bisey soylemez son anda yok bugun gitmeyelim yarin gidelim der.ben kizip bagirinca herseyi abartma her dedigin hep olmaz diyip bide beni sucluyor.neymis ben surekli hep planli yasiyormusum.esimin istedigi hayat ne zaman aklina eserse aniden yapalim herseyi.ahh bu gicik erkekler

Kac yillik evlisin? Kac yasindasin kac cocuk var? Buyuk mu cocuklar? Bi kere bosandin olmadi mi? Nesi olmadi yani?
16 yillik evliyim bir kizim var 9 yasinda, evet aynen olmadi geri donduk. O halde gorusmeye devam ettik e baktik zaten gorusuyoruz. E hadi birleselim dedik o zaman.

16 yillik evliyim bir kizim var 9 yasinda, evet aynen olmadi geri donduk. O halde gorusmeye devam ettik e baktik zaten gorusuyoruz. E hadi birleselim dedik o zaman.
Cocuk varsa tabiiki gorusulecek. Bunun aksi sacma olurdu. O zaman duygusal olarak hala birbirinize bos degilsiniz? Duygu varsa guzel.. sadece duyguylada karin doymuyo tabii:)

Birkaç gün rahat etmek için ortalığı birbirine katarak ömür tüketmek istemiyorum.
5 yıllık evliyiz adım adım delirdim.

O tatile giderseniz peşinize takılmasa umursamaz diye içinizi yiyeceksiniz(ben olsam öyle hissederdim), peşinize takılsa -ki bu daha beter- hazır tatile konacak kafa yormadan.
İki türlü de size zarar.
Allah kolaylık versin.

Bana geeell, eş kişisi de okumasın bunu bi zahmet, okuyorsa da okumasın, küreğim elimde zaten, benimkine vurasım var ama adam yok biliyon, ona vurmayayım
Ev beleş, deniz beleş, aktiviteler indirimli, gel hacı ciddiyim, hiç bu kadar ciddi olmamıştım hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…