- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Konularini gordukce acaba ne yazdi diye bakiyorum:) bu adami seviyo musun? Sevmiyo musun? Bunu anlamiyorum ben konularindan: (
Sevmiyosan senin gibi bi kadin niye cekerki bu adami? Seviyosan bisey diyemem tabii..
Benimde esim abur cuburcu ama beni dolapta cips olmasi cikolata olmasi cok etkilemez. Istemedigim birseyi yediremez kimse. Ha istersemde evde olmasamda gider alir yerim. En azindan gozune sokmasa bari ama..
Haricinde eve gelmemesi vs izin gununde is yerinde olmasi filan.. sozunde durmayanlari pek sevmiyorum. Hep yapiyosa bunu, huyu boyle demekki..
Ben tipik turk erkeklerinin ozellikle cocuktan sonra nasilsa beni birakamaz dusuncesinde olduklarini dusunuyorum. Ha haksizlar mi? Bence haklilarda.. cocuk olmasa bi cok olayda belki ardina bakmadan gidersin.. bicak kemige dayanincada cocugu filanda gormez gozun o ayriSevmesem ben de çekmem. Ama "Seni bazen sevmiyorum, bazen bende nefret hissi oluşturabiliyorsun bu olmazdı, artık oluyor" diye konuştum kendisiyle vaktinde ve an an bu nefret hissini besliyor. Tükenmekteki bir sevgi diyebiliriz buna galiba.
İş konusunda böyle hep ve ben de verilen bir sözün tutulmaması, belirlenen saatin defalarca erteletilmesinden nefret ederim.
Bunun huy olduğunu zannetmiyorum çünkü çevreye karşı böyle değil bu konuda. Benim her şartta kendisini idare edebileceğimi filan mı düşünüyor acaba? Öyle bi rahatlık bu.
Ya haklısınız ama çok fazla abartıyorsunuz yani böyle çıldıracak ne var ortada. Sizi seven değer veren bir eşiniz var nice insan buna hasret. Kişilik olarak zıtsınız ama bu o kadar büyütülecek birşey değil bence çünkü adamda kötü niyet yok gibi geldi bana. Biraz rahat olmaya çalışın. Sinirlenip bağırmayın sakinliğinizi koruyun bağıran kişi genelde ciddiye alınmaz çünkü. Ve bu tam da beklediğiniz şey: ciddiye alınmak.
Bi bana etki etmedi sanirim:)) ole bi rahatlik cöktü :))Insallah iyi olur her sey.
Ayyy ne olduysa kanli aydan sonra oldu hassas insanlarr daha hassas oldu sanki...
Ha yok size değer vermesini söylemem benim bir varsayımım yani deger veriyordur elbet demek istedim. Yoksa evet verdiğiniz örneklerde öyle çok ta bir değer verdiğini belirtme gibi bir durum yok. Ama sevip sevmediği konusuna değinmediniz ben de seviyor demek ki diye düşündüm belki ben biraz fazla varsayımcılık etmiş olabilirim:) Evet anlattıklarınız sinir bozucu. Ama seviyorsanız ve değişeceğini düşünmüyorsanız takmamaya çalışın. Ha sevginiz azalıyorsa ve bu gidişle yok olacağını öngörüyorsanız evet bir müdehale gerek.Değeri lafta değil, icraatta, özenli davranılmasında, söze uyulmasında, istediğim tür gayrette hissetmek istiyorum.
Temmuzun başında dedim "Ağustos ilk hafta ayarlayacağız-şu şehir-şuraya gidelim" diye.
Bana "Tamam" dedi. Demeyecekti o zaman öyle.
Annemin tatilinden önce hatırlatıp "Ayarladın değil mi? Annemin gelişinden bir gün sonrası tarihe çıkmış olabilelim" dediğimde "Tamam hallettim say" dedi. Demeyecekti o zaman öyle.
Bundan bir hafta önce hazırlık için bir daha haber edip, onun 3 gün öncesinden izni ayarla dediğimde "Tamam" deyip, izinli olduğu halde işine gidip beni 5-6 saat bekletti.
Bekletmeyecek ve bunun üzerine sinirlendiğimde "Niye böyle yapıyosun yağğ durduk yere, günümüzü mahvetme" gibi bir cümle kurmayacaktı öyle.
Sonrasında tatile 3-4 gün kala "Hazırlanalım ya" dediğimde bana "Ya yoğunluktan olmayacak galiba, bayram zamanına-sonrasına kalacak gibi, gelince konuşuruz" dedi ve sonra hiçbir şey olmamış gibi eve gelince dizisini açtı oturdu.
Ve ben abarttım o da bana değer vermiş oldu öyle mi?
Hakikaten çıldıracak ne var ortada değil mi?
"Ama sonuçta iyi niyetli" diyemiyorum kusura bakmayın. İyi niyetiyle beraber evden kovalayasım var sadece.
Ha ama konuşacağım birazdan, hazırlanmasını bekliyorum. Baş başa konuşmaya gideceğiz, sakinlik ne kadar işe yarayacak göreceğim o zaman.
Rahatsan demek kiBi bana etki etmedi sanirim:)) ole bi rahatlik cöktü :))
off o kadar sinir oldum ki hadi diğer konuları geçtim çocuk konusunda da çok vurdumduymaz. kesinlikle bir ders verilmesi gerekiyor, artık bu çekip gitmek mi olur aynısını ona yaşatmak mı olur ama mutlaka birşey yapın fazlasıyla sabretmişsinizŞu kırmızıladığım şeyi yaşıyoruz; ben sıktıkça o yayıldı evlilik içinde, ben sırtlandıkça "Nasıl olsa yerime düşünülüyor" oldu; adamın unutma gibi çok güzel bir hakkı var, unutabiliyor, her şartta uyuklayabiliyor, sen bekleyebilirsin sorun yok önce keyfinin yerine gelmesi gerekiyor ve bu süreyi normal insan hızının altı x2 beklemen de gerekiyor. Şaka gibi ki 5 dakika aralıkla bile unutabiliyor. Dün gece en yakın örnek: Çocuk uyandı, uğraştım uyumak üzere ama bu kez de babasını tutturdu baba ister; uyandırdım adamı "Hadi bi aç uykunu, oğlan seni istiyor" diye. Paşa hazretleri kalktı, ağıır ağıır tuvaletine gitti, elini yüzünü yıkadı, çocuk "Baba" diye bağırır, adam çıktı oradan "Bi sigara içeyim" dedi, kırk saat balkona sigaraya gitti, orada uyuyakalıyor sonra, adamı toplamaya gidiyorum, çocuk tepemden inmemiş; adam geliyor "Oğluueeem" diye çocuğunu sevmelere gece gece uykusunu açmalara, "Ya çocuk uyuyacak, hoppala zıppala şenlikli oyun zamanı mı; yakma o ışığı kapa yanına yatıp uyut işte" diyorum. "Taam" diyor vatandaş, sonra "Ha, sadece beline pikeyi ört uykuya dalınca üzerindeki ince, hava da serinliyor bak" diyorum, "Taaam yaağğ anladım" diyor. Uyuyayım diyorum, yok uyuyamam yani çünkü bilirim o dediğimi yapmaz, 15 dk sonra kontrole gidiyorum, çocuğun üstü başı açık, yastık yerlerde, adam da balkona çıkmış sigaraya. Bu kadar mı zor bir pike örtmek, 12908391073287423 kere tekrar etmem mi gerekiyordu acaba? Çünkü adam da biliyor Gangsta kalkıp gtünü toplar.
Çok küçük, basit bir kesit bak.
Sinirimden konudan konuya atlıyorum ya. İyiliği görünmez oldu gözüme artık.
Yok ya kisilik olarak rahat degilimdir aslinda.. cok cabuk sinirlenirdim eskiden mesela:) ne bilimki sinirlenmem birseyi cozmuyo bende mumkun mertebe elimden geldigince herseyi halletmeye kimseden birsey beklememeye basladim. Sanirim bu yuzden takmiyorum..Rahatsan demek ki
Ben tipik turk erkeklerinin ozellikle cocuktan sonra nasilsa beni birakamaz dusuncesinde olduklarini dusunuyorum. Ha haksizlar mi? Bence haklilarda.. cocuk olmasa bi cok olayda belki ardina bakmadan gidersin.. bicak kemige dayanincada cocugu filanda gormez gozun o ayri
Yaptigin en guzeli valla, kabul etmek ne kadar az beklenti o kadar mutluluk.. bi yerden sonra alisiyorsun da zaten. Arkadas yeni galiba daha o da alisacaktir.Yok ya kisilik olarak rahat degilimdir aslinda.. cok cabuk sinirlenirdim eskiden mesela:) ne bilimki sinirlenmem birseyi cozmuyo bende mumkun mertebe elimden geldigince herseyi halletmeye kimseden birsey beklememeye basladim. Sanirim bu yuzden takmiyorum..
Haha cocuk konusunda ayni tehditi bende yapiyorum:)) sana ihtiyacim kalmadi gibisinden..o da beni kullandin demek diyor:)esime isim var cocuk da oldu artik sana gereyk yok ayagini denk al diye tehdit ediyorum ben de
evde bi kişinin isi sorumlulugu azalir böyle iki cocuklu bekar anne gibi yasamak yerine tek cocuklu bekar anne olurum diyorum esim aninda geri vites
ama ben ciddiyim tehditte sevgi falan gormez gozum ben bu dunyaya kocama annelik yapmaya kendimi her ise adamaya mi geldim yahu
Yokuspokus benim oğlanı biliyorsun az çok. Bugün artık ufak çaplı bir cinnet geçirdim. İnanılmaz yorgunum, dün sinir stres mideme vurdu geceyi acilde geçirdim. Akşam eşim geldi. Çok yorulmuş o da ış yerinde. Tamam olabilir. Çocukla bir saat vakit geçirdi "annesi oğlan artık sende ben bitik vaziyetteyim" dedi. Hak verdim ve "bak zaten çok zor uykuya dalıyor. Lütfen uyuturken odaya dalıp bir öpeyim deme. Şimdi öp ve gelme" dedim. Bu uyarıyı evvelden kırk kere de yapsam odaya geldi ve çocuğun uykusu açıldı. Az önce uyarmama rağmen odaya gelip "oğluuum" diye öpmeye başladı. Bugün benim için zaten çok berbat bir gündü. Günümün yarısı ağlayarak geçti ve bir yakınımın daha kanser haberini aldım. Başladım ağlamaya. Defol odadan dedim sadece.
Konu senin konun ve ben kendimden bahsettim. Çünkü ben artık sadece ağlıyorum. Değiştirmeye çalışmıyorum, söylenmiyorum. Bağırmıyorum.
Uğraşma gangsta. Bak çok samimi söylüyorum yorma kendini. Asla değişmeyecek. Sen planlı, dakik olmaya devam edeceksin o da ağır ve rahat olacak. Çocuğunu büyütür büyütmez iş hayatına geri dön ve ilgilenme kendisiyle. Benim planım bu en azından. Bırak kendi sefil hayatında sıkıntıdan patlasın
Bir de en önemlisi, karakter farklılığı falan değil mesele. Ben artık bunu anladım. Bu adamlar bizi önemsemiyor. Ne hissettiğimizi, ne düşündüğümüzü, ne kadar yıprandığımızı önemsemiyorlar. Evet başarabilirsen boşanma tadında uzun bir ayrı kalış onu bir nebze kendine getirebilir. Ben yapamıyorum, yapabilseydim eminim işe yarardı. Dene bunu olur mu.
Ben nerdeyse 10 senelik evliyim. Cogu konuda iradeliyimdir kuralciyimdir.. ama karsimdaki kurallara uymuyosa benim kuralci olmam bisey ifade etmiyor. Bu adamlarin sorunsuzu var midir:) bence yokYaptigin en guzeli valla, kabul etmek ne kadar az beklenti o kadar mutluluk.. bi yerden sonra alisiyorsun da zaten. Arkadas yeni galiba daha o da alisacaktir.
Haha cocuk konusunda ayni tehditi bende yapiyorum:)) sana ihtiyacim kalmadi gibisinden..o da beni kullandin demek diyor:)
Evet ama bazen sartelleri attiriyolar yapacak birsey kalmiyo
ben sizin yerinizde olsam tatile gitsem de gitmesem de tabela afis falan bastirir her yere asarim sanirim
mesela balkona "sandalye balkonda unutulmaz cocuk icin tehlikeli" diye, bide dusen cocuk levhasi
kapiyi kilitlemeyi unutuyosa kapiya "kilitlemek hayat kurtarir" kapidan kacan cocuk resmi ya da eve giren hirsiz resmi gibi
yaraticilik konusunda sıkıntı yasamazsiniz yazdiklarinizi okumak cok zevkli cok akici ve zekice bi diliniz var bence
bu arada yakin tipte bi esim var benim de, herseyi gectim cocuk olunca olmuyo yani aman yapsin aman birakiyim da gorsun diye bi dunya yok maalesef
hamileyken esime pasta al dedim neli aliyim dedi kestaneli alma da neli alirsan al dedim, eve geldi kestaneli pasta almis
bu ne dedim kestaneli pasta dedi, kestaneli olmasin deyince kestaneli pasta mi aliniyo dedim. ben de samdan dedi ama kestaneli al mi dedi alma mi dedi hatirlayamadim dedi, pastane de evden yuruyerek iki dk, dinlemiyo ki adam anlasin da alsin gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?