Ne yapayım bilemedim, iş yerim kabus oldu

konunuz için sadece şunu diyorum işyerinde illa birleriyle dost arkadaş olmak durumunda değilsin boş vaktiniz çok değilse tabi benim takıldığım kısırlaştırılmış ve arkadaşınızn isnların baktığı köpeklerin neden saldırgan olduğu orası biraz tuhaf geldi insana alışık olmları lazım

Yanlis anlamayin burda begenmedigim, onaylamadigim durum esinizin o kadinla veya bu kadinla bulusmasi, gorusmesi degil; isyerinden biriyle gorusmesi. Insan bana gore yemek yedigi kaba pislik yapmamali. Isyerindekilerle iliski kurmak hem profesyonellikten uzak, hem potansiyel basagrilarina yol aciyor, hem de ozel hayat isyerinde agza sakiz olabiliyor...yani yanlis kere yanlis. Yoksa kiminle ne isterse yapsin, isyerinde yapmasi yanlis hem kendi basini hem sizin basinizi derde sokmus. (bence) Yani kadin da esiniz de kafasiz, kendilerini rezil etmisler.

Bana kalirsa hiiiic takmayin. Isinizin sartlari iyiymis. Esiniz ya da kadin sacmaladi diye isinizden olmayin bence. Gorusmeyin, konusmayin, muhattap olmayin, isinizi yapin cikin, gidin. Sefler yabanci demissiniz, mobbing isi yabancilarca ciddiye alinir. Mobbinge ugradiginizi belirten bir yazi yazin ve gonderin bence.

Eşim bence de haksız. Diğer bayan beni ilgilendirmiyor. Ama olan olmuş... hatasını anladı ama geç oldu, klasik erkek ne diyelim :)

Elle tutulur bir verin eşimle kızın yazışmaları ama o artık çok çok özel ben istemem o seviyelere düşmeyi, hem eşimi de zor duruma düşürürüm. Evliliğimi sarsmadan çare bulmaya çalışıyorum.

Burası bir iş yeri kafasındayım...
Zaten birbiri arkasından konuşanların şu an ki canciğer durumları pek komik geliyor :)

kimsenin arkadasligi bozulsun demiyorum ki is yerinde kankalik olmaz cok samimiyette islerin ciktigi nokta cok istisnalar haric bu oluyor sizdede bu olacak buyuk ihtimalle diyorum
Sizin o tapinanlar sevgiden degil cikardan yanindadirlar (ya islerinde yardim ediyordur,ya onlardan usttur,ya ifadesi ustlerle cok iyidir bizide over mantigi ya ilerde sorun olursa bizi korur mantigi vs vs) yada siz sivrisinizdir ki oyle birsey yok diyorsunuz ondan onun yanindadirlar

Sizinkilere gelince zaten arkadas degillermis varmis iclerinde bise en ufak sorunda ortaya cikmis daha neyin kirginligi Allah askina hayatta baba evlada kazik atar hale gelmis siz kan baginiz dahi olmayan sosyal ortamda sonradan hayatiniza girmis tanidiginiz size sirt cevirmis kisileri bu kadar takiyorsunuz ustelik hastayim diyorsunuz verin bir top ellerine sektire sektire gitsinler
Oyle olduktan sonra disarda konusacak cok arkadas var

Geçmiş olsun gergin iş ortamı çok sıkıntılı .

Fakat birincisi, kesinlikle eşim suçlu bu ilişkide demişsiniz fakat eşiniz bekarmış, evet hoş bir durum değil ama kadının sorunu bu, eşiniz direkt olarak suçlu değil. Ayrıca geçmişte olup bitmiş olay, diğer kadının da bir kızgınlığı varsa eşinize değil size tavır alması çok aşağılık. Kadınlar böyle durumlarda erkeğe değil hikayedeki diğer kadına tavır alınca çok sinirleniyorum, ha burda erkeğin de suçu yok tavır alacak bir durum yok ya neyse.

Hal böyleyken kesinlikle iş yerindeki tepkileri sallamamanızı öneririm. Bence işe gidip gelin ve herkesi bloklayın kafanızda.

Köpek konusunda ise, maalesef arkadaşınıza biraz hak verdim, bu da önce ona haber vermeniz gerektiğini düşünüyorum, belki başka bir yere götürürdü, eğer bir şey yapmıyorsa o zaman IK'ya haber verebilirdiniz, bunu da ona söylerek. Ben olsam da bozulurdum sanırım, yakın arkadaşım bana gelmeden gidip farklı bir yere şikayette bulunduğu için.

geçmiş olsun tekrar,

Köpekler kısırlaştırıldı ama gece vardiyasındaki operatör arkadaşlar huylarını biraz değiştirmiş paydoslarda...
Köpeklerimiz git gide canavara döndü, gelen geçen her şeye herkese saldırır olmuştu.
Yoksa ben ister miyim ellerimle beslediğim hayvanları göndermeyi

Off ne biçim iş yeri içim şişti kimseyle muhatap Olma gerekirse üstüne söyle. Ayrıca köpekleri o kadar beslemişsiniz sizi de tanıyor size nasıl saldırdı hiç anlamadım çok hayvan bakarım hiç başıma böyle birşey gelmedi kesin barınağa götürdüler ve barıknakların hali içler acısı

Iyi yapmis bence.. ellerini cabuk tutsalarmis..hayvan sevmeyen biri degilim ama ama cok talihsiz birsey yasamis

Eşimde hatanın çoğu olmak üzere, kız da o da hatalı... diyorum ya benden önceymiş diyecek bir şeyim yok.

Köpeklerle ilgili güvenlik benden önce IK ya haber vermişti bile ben sonradan mail attım. Dediğim gibi köpekler zaten sürekli saldırır olmuştu son 1 aydır. Bunlar 11 aylık köpeklerdi, defalarca yer bulalım diye uğraştık ama kimse kabul etmiyor. üstelik o köpeklere düşkün arkadaşım da kabul etmemişti köpeklerden birini, yani yer bulamıyorduk ne yazık ki.
Arkadaşıma da haber verdim o gün ama ık'dan sonra. Belki. Hatam buydu ama şirkette bir sorun olduğunda benim mantığım yetkiliye haber vermektir. Sonuçta köpekleri o da sahiplenmemişti.

Öyle olmuş maalesef ki

Bence işinizi değiştirme şansınız varsa değiştirin insanı çok etkiliyor çünkü ve resmi olmak en iyisi insanlarla hem kafanda rahat olur

Benimde aklima söyle bir oyun geldi kocaniz sanki sizden sogumusda kiza yöneliyor gibi bir yerden mesaj atin oda illaki yakinlascak gösterin derdi buydu esime asik olmasi beni cekemememsi yüzünden bunlari yapti görün neymis diye ..

yerinde olsam o kız gurubunun ele başını şöyle bir ele geçirir parçalarımsende pek sessizsin be bacım senin evlilik hayatın hakkında kocana kanıt götürecekmiş yok cephe almış yok tersliyormuş o sizi terslerken siz neden sessiz kalıyorsunuz şirlet olsanıza gınah geçirdim yerinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…