Ne yapayim ben bi akıl lütfen?

çocuğun için en sağlıklı ve iyi olan neyse onu yap adam hala ana babacı sen hamilesin ve o birtek senin çocuğun değil ne bu umursamazlık

Yemelerine icmelerine çok duskunler asiri derecede seviyorlar yemeyi bende elimden geldigi kadar ikramdada bulundum kaldiki evde olan ne varsa pastasinida kekinide tatlisinida eksik etmedim severim zaten yapmayi cocuklarla birlikte yapariz onlar icinde iyi oluyo seviyorlar o zamanda eksik etmedim birazda ona guvendim aanirim dondurma aklima gelmedi.
Benim babam da oyleydi bu yastan sonra yiyipde napiyim derdi hep bende yaslilarin oyle oldugunu dusunurdum ama bunlarin dedigi bende yerim cocukta yesin mantigi var dusunun cocuklara aldigim cikolatadan isterler degisik yaslilar yani

Bebegınızın cınsıyetı nedır

Konu sahıbı bana ulasın lutfen...
Arkadaslar konu sahıbının bebısı ıcın yardım edelım cocuklarımızın kuculenlerını paylasabılırız....

Ya bir de su var, dolapta var olan her seyden ikram etme zorunlulugumuz yok ki? Olur butun dolabi yesinler madem oyle sacma sey mi olur? 35 gun zikkimlanmasalar oturmazlardu zaten ben sizi anladim ve size hak verdim. Sanirim colugu cocugu toplayip annenize siginma vaktiniz gelmis artik malesef

çocuğun için en sağlıklı ve iyi olan neyse onu yap adam hala ana babacı sen hamilesin ve o birtek senin çocuğun değil ne bu umursamazlık
Ya bilmiyorum niye bu kadar umursamaz bu kadar deyildi. En azindan neler yapacagimi konusurduk simdi oda yok agzimi actirmiyo

Bence cocuklarınızı alıp ıstanbula gıdın ablanızı cagirın dogumunuzu yapın kendınızı toparlayın derım

Konu sahıbı bana ulasın lutfen...
Arkadaslar konu sahıbının bebısı ıcın yardım edelım cocuklarımızın kuculenlerını paylasabılırız....
Hayir lutfen ben boyle bisey istemedim sadece aklimdakini size danismak istedim dertlesmek bir nevi gidersem neler olur diye malum boyle seyler aceleyle karar verilince olacaklar pek hos olmaya biliniyo

Hayir lutfen ben boyle bisey istemedim sadece aklimdakini size danismak istedim dertlesmek bir nevi gidersem neler olur diye malum boyle seyler aceleyle karar verilince olacaklar pek hos olmaya biliniyo
Ben bebeklere cocuklara dayanamam
Kendınızı kurtarmanız ıcın sızı desteklemeye hazırım
Son haftalarınızı boyle uzgun gecırnenuze cok uzuldum
Hala bebege birsey alamadık dedınız cok uzuldum

Hıc korkmayın cesur olun bu evlıligın sonu yok alın cocuklarınızı ıstanbula gıdın doguma ablanız gelır bende bebıse dogum hedıyesı gondermek ıstıyorum :)

Ablamda gonderiyim dedi annemde ayni sekilde istemedim kendisi yapsin istiyorum.
Diger cocuklarda yaptida ama bunda ayri bi umursamazligi var yada beni sinir etmek icin yapiyor iyice iddalastik cunku

Ablamda gonderiyim dedi annemde ayni sekilde istemedim kendisi yapsin istiyorum.
Diger cocuklarda yaptida ama bunda ayri bi umursamazligi var yada beni sinir etmek icin yapiyor iyice iddalastik cunku
İnşallah hersey düzelir
Nisa sizin isminizse adaşız :)

Yapabilirmiyim ondan emin deyilim iyice dusunup karar vermem lazim kuyrugumu sikistirip geri donmek istemiyorum.

Cocuklar babalarina cok duskun ya babalarini isterlerse diye cok korkuyorum
E babalarıyla tabi ki görüşecekler normali bu yani.Haftada bir falan mesela plan yapabilirsiniz ona göre.

Bence senin planın gayet güzel. Annenle mis gibi bakarsiniz çocuklara. Hem sen de işe girersin. Çocuğuna bakamiyosa baba sıfatını haketmesine gerek yok adamın. Önce çocuklarını koruyacakti o

kızmayın bana ama 3. cü çocuğu yapacak yerine girip bir işte çalışıp eşine destek olsaydın ne borç kalırdı nede huzursuzluk. .
Kadınlar neden kendi ayakları üstünde duramaz.. anlamıyorum gerçekten. .

Doğumu annenizin yanında yapın okullar tatil oluyor nasılsa alın çocukları ve gidin
Eşinize de söyleyin aileniz gelse nerede kalacak nasıl yatacak bebekle birlikte bu sorunları yaşamak istemiyorum diyebilirsiniz
Hissettiklerinizde sonuna kadar haklısınız

Bunu kolay kolay demem ama gercekten bu sartlarda niye 3.cocuk.
Eşinizin başka yapabilecegi bi iş yokmu ?
Diger çocuklar okula falan gitmiyor mu ?
Şartlarınız zor kaynanada dondurma için bile ortalık karıstırıosa yani bişey diyemicem.

Eski konularini biliyorum. Kendi kendime demistim ki sehirdisinda kadar izole halde komsu yok cevre yok cekilecek sey degil. Ama kazanc iyi ki kaliyorlar demistim. Ama bunlara ragmen maddiyatiniz kotu ise cekmeyin yani. Kac senedir de boyleyse bu iste inat etmesin bence. Satsin hayvanlari borclari odesin kendine dogru duzgun is baksin. Boyle nereye kadar...

Bence doğuma yakın istanbula gidip orada doğurun. Bir ay sonra falan da geri dönün boşanmaya gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…