Ne yapayim ben bi akıl lütfen?

Konu sahibi ben anlatis tarzindan ne kadar üzgün caresiz oldugunu anladim.gercekten uzuldum durumuna.
Allah yardimcin olsun.
Ama madem koyde oldugunuz halde para yok borc cok gidin istanbula. Esin de bir is bulsun calissin. Hem ev kirasi derdinde yokmuş.

Ya kusura. Bakma ama daha üçüncü çocuğu neden yaptın güzel kardeşim benim bence çekip gitmek çözüm olamaz başlı başına bir sorun olur senin icin

Esim gelmez istanbula eger ben gidersem donusude yok zaten biter hersey bunun bilincindeyim

Kusura bakma da eşinde hiç çAba gostermiyosa sonuçlarına katlansin artık bi takım seylerin ailenin sana karşı destegi tamsa evde varsa bence hayatını daha fazla zindan etme

herkes yazmış ama dayanamayacağım, neden bu ortamda bir çocuk daha?
bari ailenizin yanına götürün de kurtarın, o da sefalet içinde büyümesin.
Oglum 10 yasinda kizim 6 bitane daha olsun istedim esimle aramiz iyiydi bi sekilde yasayip gidiyorduk iste sorunlarda olsa

Simdi ben bu adamin yuzunu gormek istemiyorum. istanbulda evim var. Cocuklarimi alip gideyim diyorum hic birsey soylemeden orda dogumumu yaparim ablam var annem var bakariz beraber diyorum yanlismi dusunuyorum?

çok doğru düşünüyorsunuz
bence de gidin

Seni biliyorum
Sizi kullanan yiyip içip ne maddi ne manevi hiçbir şeye karışmayan misafirleri yüzlerine hosgorup burada baya gommustunuz
Zaten bütün problem değil burada
Tepki vermeden düzelmesini bekliyorsun
Bir aç ağzını yumdu gözünü
Ne kasiyorsun kendini
Hamile olan sensin
UNUTMA...

Onlar 2 sene boyunca her hafta evimden cikmadilar tepkimi gosterince 6/7aydir evime gelmiyorlar.
B3n onlarin yediklerini ictiklerini saymadim ama onlardan ben o hurmeti gormeyince mecbur tepkimi koydum

Onlar 2 sene boyunca her hafta evimden cikmadilar tepkimi gosterince 6/7aydir evime gelmiyorlar.
B3n onlarin yediklerini ictiklerini saymadim ama onlardan ben o hurmeti gormeyince mecbur tepkimi koydum
Mesele yemek içmek değil zaten
Sen çok fedakarlık yapıyorsun
Ama bilmen lazım
Seni düşünmeyeni düşünmek sana Zarar veriyor
Seni görünüşe göre bir annen düşünüyor
Oda yerine ulaşmıyor
Tepki ver biraz
AMA BANA DEĞİL...

Estagfurullah anlattim sadece olanlari size tepki vermedim yanlis anlamayin lütfen. .
Normalde cok asiri icine kapanik insanim duygularimi dusunvelerimi soyleyemem neden bilmiyorum bi turlu yenemedim bu halimi cocukkende ayniydim birisi bisey yaptimi oturur saatlerce aglardim hala ayniyim bende biktim bu durumumdan ama yenemiyorum iste

Estagfurullah anlattim sadece olanlari size tepki vermedim yanlis anlamayin lütfen. .
Normalde cok asiri icine kapanik insanim duygularimi dusunvelerimi soyleyemem neden bilmiyorum bi turlu yenemedim bu halimi cocukkende ayniydim birisi bisey yaptimi oturur saatlerce aglardim hala ayniyim bende biktim bu durumumdan ama yenemiyorum iste

Kv'nin son yemegi cevizli dondurma olur umarim. 70 yasinda kadin kucucuk cocuklarin yedigi seye mi goz dikmis? Yok mu onun sekeri kolesterolu falan? Gelin esyalarina da çökmüs anladigim kadariyla. Sen kocani sevdigin icin 2 odali yere gelmissin. Kocan da seviyorsa gelir gonlunu alir daha dikkatli olur diye dusunuyorum.

Oglum 10 yasinda kizim 6 bitane daha olsun istedim esimle aramiz iyiydi bi sekilde yasayip gidiyorduk iste sorunlarda olsa

ama bakın uzun zamandır maddi sorun yaşadığınızdan, kötü bir evde yaşadığınızdan sözediyorsunuz,
neyse olan olmuş artık,
götürün çocuğu ailenizin yanında daha düzgün bir ortamda büyütün.

Valla 3 çocuklu adam sırf seviyorum bu işi diye düşünemez yani.
Başlarım onun sevmesine ailemi nasıl daha rahat ettirebilirim diye düşüneceğine daha çok sefil etme peşinde adam.
Başka hiçbir sorun olmasa bile sırf bu yüzden terk edilir bu adam.
Ben sana hak verdim konu sahibi çek git kendi kendine sefil olsun kocan.

Rahat yaşama imkanı varken neden zorluk içinde yaşamayı tercih ediyorsunuz ? Tek taraflı fedakarlığın adı fedakarlık olmaz, zorundalık olur, görev olur. Üçüncü çocuk doğduğunda bari refah içinde yaşasın, imkanınız varken kullanın lütfen.

Evinde kucuk bos bi odalari vardi oraya istif yaptik sadece salon takimini serdik salonuna

Yapabilirmiyim ondan emin deyilim iyice dusunup karar vermem lazim kuyrugumu sikistirip geri donmek istemiyorum.

Cocuklar babalarina cok duskun ya babalarini isterlerse diye cok korkuyorum

Ne bicim insanlarmis
Koca koca nene dede dondurma derdine mi duser? Dusundum de maddi durum kotu, oglun yeterince kazanmiyor,gelinin hamile, iki de cocuk var. o dondurmayi ikram da etseler kaynana olarak yiyemem bogazima dizilir. Al kizim gotur cocuklar yesin derim ac bile otururum yahu. Bogazlarina tukureyim ben onlarin
Ama iste hep diyorum neden bu sefalete 3 cocuk aaah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…