- 1 Nisan 2025
- 28
- 11
- 3
- 33
- Konu Sahibi pazar pogaca
-
böyle yaparsan sürekli bu çocuğu da senin istediğin gibi kapatırım eve, başka zaman da sosyalleşsin diye uğraşmam
Açtığınız diğer konuya da yazmıştım. Anneniz size aşırı bağımlı ve bağlanma şekli sorunlu. Onun her dediğini kabul etmeyin sınır koyun. Sevgilinize güveniyorsanız bu yolda devam edin. Anneniz bütün ilişkilerinize engel olmuş. Onun sözlerini dinlemeye devam ederseniz mutsuz olursunuz. Ama sevgilinizin ailesinin olduğu şehri kabul etmeyin bence. İki aileden ayrı farklı şehirde olsanız daha iyi olur. Annenizin yaşadığı yerde evli olsanız yine bir sorun çıkarır.Merhabalar , Ben 33 yaşında öğretmenim(atanmamış ) , erkek arkadaşım da öğretmen . Fakat ailem hem uzaklık hem erkek arkadaşımı yanıma yakıştırmadığı için istemiyor . Annem bu zamana kadar hayatıma giren hiçbir erkeği istemedi bende annedir bildiği vardır diye ayrıldım . Fakat bunda öyle yapamıyorum .( konuşuyorum annemle yaklaşık 1 yıldır asla ikna olmuyor . İnsan araya soktum benim evladım diyip kimseyi karıştırmıyor . Bu arada 2 kardeşim daha var. Fakat benimle kurduğu bağ başka o yüzden istemiyor . Diyorum sen benim evlenmemi istemiyorsun diye yok öyle bişey buradan olsun evi olsun istiyor . Erkek arkadaşıma da şart kostu buradan ev alacak ve tayini buraya alacak yoksa olmaz diye ( erkek arkadaşım Artvin de görev yapıyor zaten bittiğin de tayin isteyecek ) kendi memleketlerin de evi yeri var fakat illa ailemin olduğu şehirde olacakmış . İnanın aylardır dua ediyorum Nasip hersey fakat olmuyor . Zamanı vardır illa ki fakat annemin bu tavrı beni çok yordu gözünün önünde ağlıyorum artık sormuyor bile neyin var diye
Yok erkek arkadaşımın şehrin de olmayacağız zaten , evet bağlı bundan dolayı zatenAçtığınız diğer konuya da yazmıştım. Anneniz size aşırı bağımlı ve bağlanma şekli sorunlu. Onun her dediğini kabul etmeyin sınır koyun. Sevgilinize güveniyorsanız bu yolda devam edin. Anneniz bütün ilişkilerinize engel olmuş. Onun sözlerini dinlemeye devam ederseniz mutsuz olursunuz. Ama sevgilinizin ailesinin olduğu şehri kabul etmeyin bence. İki aileden ayrı farklı şehirde olsanız daha iyi olur. Annenizin yaşadığı yerde evli olsanız yine bir sorun çıkarır.
33 yasina gelmissin, ailen seni kart bir akrabaya yamamak derdinde, bence aile onayini falan gecin kendi dugun/nikahinizi yapin ailen de ister gelsin
Vallahi yok gönlüm fln , ki kuzenim bana da söyledi bu durumu bende upuzun mesaj yazarak tersledim sonra zaten gördüğü yerde konuşmadı benim olduğum yere bile gelmedi :)33 yaşındasınız artık kendi kararlarında dimdik durmak için belli bir yaşa gelmişsiniz. Kuzen evliliğini kesinlikle tasvip etmiyorum kesinlikle çünkü kuzeni biz kardeş bilerek büyüdük artı akraba evliliklerindeki engelli bebek oranı da malum. Bence sizin de kuzeninizde gönlünüz var yoksa bu kadar takmanın bir açıklaması olamaz.
Öğretmeniz ikimiz de .33 yas böyle şeyleri konuşmak için çok geç bir yaş değil mi sizce de? Disardan çok komik duruyor bilin istedim. Neyse sizin ve sevgilinizin mesleği ne? Maddi durumu gerçekten kötü mü?
kadin biliyor az baski yapinca kendi kararından vazgececek, manipulasyona, duygusal tehditlere gelemeyen bir insansin. biraz daha zorlasa vazgececeksin (daha oncekiler gibi) tabii ki diretecek. sonucta hep diretmis hep kazanmis.yıllardır ne derse yaptım annedir bildiği vardır diye önceki ilişkilerimden ayrıldım
Çok iyi fikirhatan burada
kadin biliyor az baski yapinca kendi kararından vazgececek, manipulasyona, duygusal tehditlere gelemeyen bir insansin. biraz daha zorlasa vazgececeksin (daha oncekiler gibi) tabii ki diretecek. sonucta hep diretmis hep kazanmis.
kendi hayatını yasamak isterse biraz da sen asi ol - gelsin koca adayin eve otursun salonda. varsin kimse yuzune bakmasın. teyzerinle halalalrinla tanistir , sosyal medyaya resimlerini at, herkese yakinda nisanlanacaginizi söyle.
bi sure sonra (kuzenle evlenmeye onay verecek zihniyetteki annen) annen zaten adin ciktigini düşünür- ayrilirsa daha iyisini bulamaz bu kiz der - ikna olur
Ben yanlış yorumladım o zaman kusura bakmayın. Kendi doğrunuzun peşinden gidin, her şey gönlünüzce olsun.Vallahi yok gönlüm fln , ki kuzenim bana da söyledi bu durumu bende upuzun mesaj yazarak tersledim sonra zaten gördüğü yerde konuşmadı benim olduğum yere bile gelmedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?