Ne yapacağını bilmeyen poğaça …

Erkek arkadaşınız silkelenir, kendine gelir de yoluna devam eder umarım.

Annenizin 3 sene önce, kuzeninizle sizin bir çift olmanıza dair mesajlarını şu an anlatmanızın nedeni nedir ?

Önceki konunuzda annenizin erkek arkadaşınızdan, sizin olduğunuz yerde ev alması vb talepleri olduğunu yazmıştınız zaten.

Su an evlenip evlenmemenden büyük sorun annenin eteginden siyrilman. Anne baba aile çok çok önemli tabi.Herkes karşı çıksın demiyorum ama bireysellik denen birsey var bu hayatta. 33 yaşında bir kadının hala annesinin kararlarıyla hareket etmesi normal degil. Dedigim gibi bu anneni dinlemeyip istediğinle evlenme meselesi değil sadece. Ki sen şimdi istediğinle evlensen bile annenden ve fikirlerinden kendini ayristiramadigin sürece düzgün bir evliliginde olmayacak.

Erkek, annesinin ağzıyla fikirleriyle hareket etse,bu kadar bağlı olsa koşarak uzaklaş deriz. Simdi sevgiline ayni şeyi demek istiyorum açıkçası.
Gerekirse destek al birseyler yap. İçindeki bu anne kız iliskisinin, sağlıksız olan bağ kısmını kendi adına koparmayı öğren.

Anne de olsa bir yere kadar ya.

Sevgilinizden eminseniz babanızla tanıştırın, işin maddi boyutu hallolunca da evlenin.Bu annenin sözü dinlenmez çünkü , sizi bu zamana kadar sindirmiş.
Nasıl sindireceğini de iyi biliyor dikdatörlüğe devam ediyor.Kimse kusura bakmasın anne baba da bir yere kadar, yıllarca sevdiğim insandan her defasında ortada doğru düzgün sebep yokken annemin gönlü yok diye vazgeçemem ben.

PASİF olmayı bırakın, bu hayata bir kez geliyorsunuz.Dik kafalı olun bakın aileniz nasıl nazınızı çekiyor.Hep öyle olur çünkü, o deli bulaşma denilir.Ben de uslu bir kızdım aileme karşı ama yeri gelince pençelerimi çıkarmasını öğrendim, kimse benden değerli değil.

Annenizin içinin ısınamaması için geçerli sebebi nedir?

Offf okurken ben bezdim annen den Allah yardımcın olsun annen de teyzen de sıkıntılılar akraba evliliği ne kadar sakıncalı yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…