Canım öncelikle hayırlı olsun, gözün aydın, bebeğini sağlıkla büyüt inşallah..
Anlattıklarına göre, eşin çok sabırlı bir bey.
Benim eşim olsa çoktan cıngar çıkardı, kaldı ki benim eşimde epeyce sabırlıdır ortalamaya göre.
Madem eşin "annen nasıl olsa bugün yarın gidecek, idare edelim" mantığında, sen de öyle olmalısın. Eşin çok mantıklı düşünüyor çünkü.
Anın tadını çıkar, bebeğini kokla, al kendin ver bebeği babasının kucağına, "sev babası" de. Yani böyle böyle bastır annenin hatalarını, direkt annenle konuşarak değilde.
Gene şanslısın, annen gelmiş yanına, lohusalığında destek oluyor. İdare ediver, kaç gün kalacak. Toparlandığın an ayaklan, o zaten anlar gider diye düşünüyorum.
Ben de yazın doğrucam kısmetse, bakacak kimse yok valla, kara kara düşünüyorum
K.valide var, başka şehirde. anca sesi geliyor, görüntü yok. Kendi oğlunu 1 yaşında bebeyken bırakan, gelip bana destek olur mu. Eşim ameliyat oldu, kalkıp gelmedi bile, telefonla geçmiş olsun dedi. Oysa diğer evlatlarına bir şahin gibi korumacı.
Burada üvey k.valide var, 6 aylık hamileyim, böbrek yüzünden 3 defa hastanede yattım birer hafta, aramadı bile. 6 aydır yüzünü görmüyorum. 3 ay yemek bile yapamadım, o arada kocam yemek yapmayı öğrendi çaresizlikten. Bir kap çorba getiren olmadı yani.
Anne desen yok zaten.
Mecbur parama geçecek sözüm..
Parayı bastırıp, bakıcı tutucam kendime, napiyim başka..