- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.514
- 358
- Konu Sahibi Hebehubele
Hamileliğimi hiç kullanmadım şimdiye kadar. Bu noktada bende tereddüt ettim. Biraz kendimi iyi hissedip eve döneyim diye . Ama ben adama hastayım dedikçe arayıp sormamasi yetmiyor gibi bide suratıma telefonu kapatıp anneme hesap sorması da cabası. Bu kadar büyüsün istemezdim benim yüzümden büyüdü farkındayım. Ama şuan patlak vermeseydi ben her an yaşayacaktım bunu . Rahatsızım benim annem babam götürüyor hastaneye beni zaten . Ben kalmak istesem gel beni al diye defalarca söylemem. . Bu bunu bahane olarak görmesini engellemek içindi. Tamam gelmeyenilir almaya orada amenna ama insan hiç mi merak etmez. Yada şöyle söyleyebilir neyin var çok kötüyken annenle kal biraz ben uygun olunca gelip seni alıcam gereken neyse onu yapın demesini bekliyor insan hiç yoktan . Benim yanıma gelmeyip ailesiyle gezmesi de ağırıma gidiyor . Bunları düşününce de yine haklıyım diyorum . Ben bu kadar mı değersizim ? Bu kadar değersizsem dönmemin ne anlamı var peki ? Ben her defasında kendi ayağımla döndüm hiçbirşeyi yansıtmadım aileme gelme dedi , kavga etti , surat yaptı eve gittim aileme gidip geldim diye günlerce konuşmadı . Hep kendi ayağımla gidip geldim sizce şu noktada ben mi abartı davranıyorum?
Sen evden çıkmadan zitlasmissin zaten kocanla. Öncelikle onun acısını çıkarıyor. Ikinci bir nokta var. Eşler evde birlikteyken istedikleri kadar büyük bir kavga olsun bir şekilde zamanla kapatır unuturlar konuyu ( istisnalar var tabi). Ama eşlerden biri aile yanındaysa veya evde aile fertlerinden biri varsa, olay genellikle daha cok buyur, hele ki iyi niyetle orta yol bulmak için dahi olsa bir şekilde konuşuyorsa bu fert olay orda başka yerlere gider. 'Ailesi tutuyor onu, gaz veriyor, huzur bozmaya çalışıyor, bana karşı taraf oluyor' şeklinde sacma ama kini tetikleyici düşünceler cikiyor ortaya. Sen haksizsin demiyorum ama daha düşünerek davranmalıydın diyorum. Eşinle çatır çatır kavga et et et et huzur sıfır, sonra ayağınla geri git ne anlamı var ne değeri kaldı? Hep ben geri gittim diyorsun ya. Birak zitlasma. Gidebilecek durumdaysan uzatma git ki Ne ailen daha fazla yıpransın ne de böyle uzaktan uzağa kin büyüsün. Git yüz yüze et kavganı artık hesap mi soracaksın ne yapacaksın. Şimdi herkes girdi işin içine. Bunun doğumda bir araya gelmesi de var.