• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca bir Boşluk

Hamileliğimi hiç kullanmadım şimdiye kadar. Bu noktada bende tereddüt ettim. Biraz kendimi iyi hissedip eve döneyim diye . Ama ben adama hastayım dedikçe arayıp sormamasi yetmiyor gibi bide suratıma telefonu kapatıp anneme hesap sorması da cabası. Bu kadar büyüsün istemezdim benim yüzümden büyüdü farkındayım. Ama şuan patlak vermeseydi ben her an yaşayacaktım bunu . Rahatsızım benim annem babam götürüyor hastaneye beni zaten . Ben kalmak istesem gel beni al diye defalarca söylemem. . Bu bunu bahane olarak görmesini engellemek içindi. Tamam gelmeyenilir almaya orada amenna ama insan hiç mi merak etmez. Yada şöyle söyleyebilir neyin var çok kötüyken annenle kal biraz ben uygun olunca gelip seni alıcam gereken neyse onu yapın demesini bekliyor insan hiç yoktan . Benim yanıma gelmeyip ailesiyle gezmesi de ağırıma gidiyor . Bunları düşününce de yine haklıyım diyorum . Ben bu kadar mı değersizim ? Bu kadar değersizsem dönmemin ne anlamı var peki ? Ben her defasında kendi ayağımla döndüm hiçbirşeyi yansıtmadım aileme gelme dedi , kavga etti , surat yaptı eve gittim aileme gidip geldim diye günlerce konuşmadı . Hep kendi ayağımla gidip geldim sizce şu noktada ben mi abartı davranıyorum?

Sen evden çıkmadan zitlasmissin zaten kocanla. Öncelikle onun acısını çıkarıyor. Ikinci bir nokta var. Eşler evde birlikteyken istedikleri kadar büyük bir kavga olsun bir şekilde zamanla kapatır unuturlar konuyu ( istisnalar var tabi). Ama eşlerden biri aile yanındaysa veya evde aile fertlerinden biri varsa, olay genellikle daha cok buyur, hele ki iyi niyetle orta yol bulmak için dahi olsa bir şekilde konuşuyorsa bu fert olay orda başka yerlere gider. 'Ailesi tutuyor onu, gaz veriyor, huzur bozmaya çalışıyor, bana karşı taraf oluyor' şeklinde sacma ama kini tetikleyici düşünceler cikiyor ortaya. Sen haksizsin demiyorum ama daha düşünerek davranmalıydın diyorum. Eşinle çatır çatır kavga et et et et huzur sıfır, sonra ayağınla geri git ne anlamı var ne değeri kaldı? Hep ben geri gittim diyorsun ya. Birak zitlasma. Gidebilecek durumdaysan uzatma git ki Ne ailen daha fazla yıpransın ne de böyle uzaktan uzağa kin büyüsün. Git yüz yüze et kavganı artık hesap mi soracaksın ne yapacaksın. Şimdi herkes girdi işin içine. Bunun doğumda bir araya gelmesi de var.

Arkadaşım bir seninkine bir de benimkine acayip uyuzum.
Bildiğin gibi değil..
Ne mutlu sana baban var.
Bırak ağzına s.sın afedersin.
Haketti.
S.csin onlar tetikte duruyorlardi konuşmak için zaten hep ben durun bişey olunca konuşursunuz dedim . Buda bahane oldu . Bankada bahane oldu kafamı dağıttım anneme babama doydum

Sen evden çıkmadan zitlasmissin zaten kocanla. Öncelikle onun acısını çıkarıyor. Ikinci bir nokta var. Eşler evde birlikteyken istedikleri kadar büyük bir kavga olsun bir şekilde zamanla kapatır unuturlar konuyu ( istisnalar var tabi). Ama eşlerden biri aile yanındaysa veya evde aile fertlerinden biri varsa, olay genellikle daha cok buyur, hele ki iyi niyetle orta yol bulmak için dahi olsa bir şekilde konuşuyorsa bu fert olay orda başka yerlere gider. 'Ailesi tutuyor onu, gaz veriyor, huzur bozmaya çalışıyor, bana karşı taraf oluyor' şeklinde sacma ama kini tetikleyici düşünceler cikiyor ortaya. Sen haksizsin demiyorum ama daha düşünerek davranmalıydın diyorum. Eşinle çatır çatır kavga et et et et huzur sıfır, sonra ayağınla geri git ne anlamı var ne değeri kaldı? Hep ben geri gittim diyorsun ya. Birak zitlasma. Gidebilecek durumdaysan uzatma git ki Ne ailen daha fazla yıpransın ne de böyle uzaktan uzağa kin büyüsün. Git yüz yüze et kavganı artık hesap mi soracaksın ne yapacaksın. Şimdi herkes girdi işin içine. Bunun doğumda bir araya gelmesi de var.
Kavga etsinler demiyorum eşime ayar çekecekler durum bu .

Ödüllendiren ben değilim . Zaten hiç hakeetmediği kanısına vardığım için ayrılmak istiyodum. Olduktan sonra aldırmayı hiç düşünmedim. Düşer diye bekledim ama alıştım da bebeğe bilmiyorum
Bende bunu diyorum işte
Ayrılmak istediğiniz adamdan neden çocuk yapıyorsunuz ?
Korunabilirdiniz :KK66:
Hebehubele çok dikkatimi çekiyor bir kaç yerde daha ben bebeği istemedim yorumu yapmıştın. Sıkıştıkça ya ben istemedim diyosun ama bebeğin olsun diye dua topiği açtın doğum sayfalarında hamile kalmak istiyorum diye araştırmalar yaptın. Bu konuda yalan söylüyorsun.
Eşine gelince Allah vicdan versin ne diyeyim.

Hebehubele çok dikkatimi çekiyor bir kaç yerde daha ben bebeği istemedim yorumu yapmıştın. Sıkıştıkça ya ben istemedim diyosun ama bebeğin olsun diye dua topiği açtın doğum sayfalarında hamile kalmak istiyorum diye araştırmalar yaptın. Bu konuda yalan söylüyorsun.
Bu kadar kötü giden bir evlilikte korunmamak akıl tutulması zaten ;)

@nemavear
Ben size ne diye yalan söyleme gereği duyuyayım ki kaldığı yüz yüze tanıdığım insana bu konuda neden yalan söyliyim kimi ne ilgilendirir benim çocuk yapıp yapmamam . ? Eşimle iyi giderken istedik ikimizde doktorlara gittik ilaç aldık ama kullanmadık 2 ay sadece korunmdik. Sonra sıkıntılar çıkınca bıraktık. Ne benim ne eşimin aklına gelecek bi durum olmadı keyfe çocuk yapmak . Anlattım anlatıyorum bi kaç yerde araştırdım yalan söylüyorsun diyeceğinize insanlara yaptığım açıklamaları da okuma gereği duysaydn keşke. Dua topiginde başlangıçta ta hayırlı zamanda ver allahım diye okumaya başladım o an duaya sarılmaya ihtiyacım vardı . Bi önceki konumu oku zahmet olacak . Kv hanım sende musallat var senin çocuğun olmayacakmis dedi bana . Bu eşle yada değil bi kere evlat sevgisi tatmak istediğim için Actim o topigi. Hemen istiyorum hemen çocuk yapcm diye açmadım. Kaldı ki ilişki için düzenli ilişki öneriyor doktorlar benim korunmak dışında düzenli ilişki yaşadığım bi eşim yoktu . Psikolojim yoktu . Ayda 1 bazen 2 3 olan şeyin yumurtlama gününe ve gelmesi imkansıza yakın bir durum . Eşimin kardeşim kaybolduğu anda ve ayda sadece 1 kere birlikte olarak nasıl kaldım hamile öyleyse? İstediğim 2 ay boyunca düzenli olmasına rağmen olmadı yok ayağı havaya dik yok pozisyon değiştir yok altına minder köy yok bilmem ne jel kullan diye diye . Şimdi işim yoktu boşamak istediğim adamın prezervatif ini yırtıp kendimi hamile bırakmışım dır. Sizlere de yalan söylüyorum ! Siz beni yermeyin diye. Burası bi site altı üstü. Hayatım buradan ibaret değilken hangi mantıkla yalan konusucam? Demek ki siz burada kendinizi kandırmaktan zevk alan bir tiplersiniz.
Böyle konuşanlar yanımda miydi o an da benim bilmediğim birşey biliyorlar acaba merak ediyorum

Son düzenleme:
Korunmana rağmen mi oldu bebek Canım :KK43:
Ben de bir ara hap ile korunuyordum, hapı bıraktım eşim korunuyor şuan ve henüz çocuk düşünmüyorum tırstım şuan :KK17:
Evet canım benim de eşim korunuyor benim için büyük bi şok oldu . Aklında bulunsun ben yapmadım salaklar gibi sen yap bi arkadaş ilişkiden sonra pre.... eşi su doldurup deniyormuş patlarsa ertesi gün hapi alıyormuş . Patlak olanlar bana efsane geliyordu başıma gelince anladım değilmiş dikkatli ol.

@nemavear
Ben size ne diye yalan söyleme gereği duyuyayım ki kaldığı yüz yüze tanıdığım insana bu konuda neden yalan söyliyim kimi ne ilgilendirir benim çocuk yapıp yapmamam . ? Eşimle iyi giderken istedik ikimizde doktorlara gittik ilaç aldık ama kullanmadık 2 ay sadece korunmdik. Sonra sıkıntılar çıkınca bıraktık. Ne benim ne eşimin aklına gelecek bi durum olmadı keyfe çocuk yapmak . Anlattım anlatıyorum bi kaç yerde araştırdım yalan söylüyorsun diyeceğinize insanlara yaptığım açıklamaları da okuma gereği duysaydn keşke. Dua topiginde başlangıçta ta hayırlı zamanda ver allahım diye okumaya başladım o an duaya sarılmaya ihtiyacım vardı . Bi önceki konumu oku zahmet olacak . Kv hanım sende musallat var senin çocuğun olmayacakmis dedi bana . Bu eşle yada değil bi kere evlat sevgisi tatmak istediğim için Actim o topigi. Hemen istiyorum hemen çocuk yapcm diye açmadım. Kaldı ki ilişki için düzenli ilişki öneriyor doktorlar benim korunmak dışında düzenli ilişki yaşadığım bi eşim yoktu . Psikolojim yoktu . Ayda 1 bazen 2 3 olan şeyin yumurtlama gününe ve gelmesi imkansıza yakın bir durum . Eşimin kardeşim kaybolduğu anda ve ayda sadece 1 kere birlikte olarak nasıl kaldım hamile öyleyse? İstediğim 2 ay boyunca düzenli olmasına rağmen olmadı yok ayağı havaya dik yok pozisyon değiştir yok altına minder köy yok bilmem ne jel kullan diye diye . Şimdi işim yoktu boşamak istediğim adamın prezervatif ini yırtıp kendimi hamile bırakmışım dır. Sizlere de yalan söylüyorum ! Siz beni yermeyin diye. Burası bi site altı üstü. Hayatım buradan ibaret değilken hangi mantıkla yalan konusucam? Demek ki siz burada kendinizi kandırmaktan zevk alan bir tiplersiniz.
Böyle konuşanlar yanımda miydi o an da benim bilmediğim birşey biliyorlar acaba merak ediyorum
Sizi eşinize komplo kurdunuz hamile kaldınızla itham etmedim. Sadece sürekli Bebek istemedim vs diyince, Bebek istediğinizi bu konuda hevesli olduğunuza rastladım dedim ki sizde kabul ediyorsunuz. Keşke Bebek yokken eşinize rest çekseydiniz. İp kopacaksa da o zaman kopsaydı.
Psikolojik sorunları var eşinizin bariz belli, çok kişi dedi burda size. İnşallah Bi mucize olur eşiniz düzelir. Ne diyeyim

Sizi eşinize komplo kurdunuz hamile kaldınızla itham etmedim. Sadece sürekli Bebek istemedim vs diyince, Bebek istediğinizi bu konuda hevesli olduğunuza rastladım dedim ki sizde kabul ediyorsunuz. Keşke Bebek yokken eşinize rest çekseydiniz. İp kopacaksa da o zaman kopsaydı.
Psikolojik sorunları var eşinizin bariz belli, çok kişi dedi burda size. İnşallah Bi mucize olur eşiniz düzelir. Ne diyeyim
Eşime değil sizin itham ettiğiniz durum kendimi komplo kurmam gibi birşey. Geçen yıl psikolojim çok bozuktu ayrılsam bile bi çocuğum olsun istedim bundan yaklaşık 1 buçuk yıl önceydi sonra anladımki böyle birşey salaklıktan kendime eziyet etmekten başka bişey değil. Kasım ayları gibiydi yanlış hatırlamadığımi düşünüyorum eylül Ekim Kasım gibiydi eşim çok iyiydi bana karşı oda çok istedi tamam artık düzeldi dedim o sırada gittik doktora falan sonra olmayınca olmadı. Keşke koparıp atsaydım ama şuan bile zor gelmiyor inanın ipleri koparıp atmak için çocuk bana engel değil. Kendime güvenim var hala allaha şükür . Bu konuda ne kendimi ne de sizi kandırmaya ihtiyacım var. Her insan.yuvasında mutlu hissettiği zaman çocuk hayallerine dalar bakar araştırır. Ama çoğuna Allah vazgeçtiği zaman verir .
Neyse yoruldum bu konuda açıklama yapmaktan bundan sonra ki her açtığım konu ya bu yazılacak sanıyorum

Evet canım benim de eşim korunuyor benim için büyük bi şok oldu . Aklında bulunsun ben yapmadım salaklar gibi sen yap bi arkadaş ilişkiden sonra pre.... eşi su doldurup deniyormuş patlarsa ertesi gün hapi alıyormuş . Patlak olanlar bana efsane geliyordu başıma gelince anladım değilmiş dikkatli ol.

Kontrol ediyor muydun Canım birliktelik sonrası patlak olup olmadığını, ben hep ediyorum ama cidden korktum şuan

Kontrol ediyor muydun Canım birliktelik sonrası patlak olup olmadığını, ben hep ediyorum ama cidden korktum şuan
Hiç etmedim aklıma gelmiyordu çünkü patlak olabilecegi arkadaşa öyle hamile kaldığımı söyledikten sonra söyledi kontrol ediyorduk.

"Her karari aileme biraktim" demek de hic saglikli bi yaklasim degil, bana biraz yükü üstünden atıyorsun gibi geldi.. Ailenin destegini al elbette ama kararini kendin ver, gerekirse resti kendin çek..
Sen yine döneceksin gibi hissediyorum.. Hem de esin adam gibi bi toparlama hamlesi yapmadan..
Surekli ayar cekmekten ve burnunu surtmekten bahsediyorsun zira..

Son düzenleme:
Allah kiymet bilenlerle karsilastirsin herkesi insallah. Ben olsam gitmezdim o gelip alana kadar. Ailesiyle gezmeye gidebildigine gore esini ve yavrusunu da almaya gelebilir pekala.

Ailemden iki üç saat uzakta okuyorum sadece haftasonu kalabileceksem bile gelmek istemiyorum zor oluyor git-gel yoruluyorum diye. Siz hem hamilesiniz hem rahatsızsınız hem de günü birlik gidip dönmenizi mi bekliyor? Bence de babanızın sözünden çıkmayın, eşiniz çok istiyorsa gelir, konuşur ne yapmak gerekiyorsa yaparsınız. Ama bu adamdan beklentiyi kesin. Beklenti yükseldikçe önce hayal kırıklığı, ardından stres ve üzüntü geliyor çünkü.

Anne adaylarının ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun öncelikle.
Burada bazı yorumlar sinirimi bozsa bir daha konu açmayacağım desem de yine kendimi burada konu açarken buluyorum .
Konu şöyle.
Eşimle birlikte geçen hafta kayinvalidelerdeyedik anneler günü hediyesi almıştık annelere verdik annesinin hediyesini.
Çarşamba günü akşam yarın annelere gideceğim hediyeyi vermeye dedim tamam dedi . Perşembe sabahı 7 de kalkmıs kalk git şimdi akşam geri dönersin dedi . Bende zaten zor bir hamilelik geçiriyorum diye bilirim . Ailemle otobüslerle aramda 2 buçuk 3 saatlik mesafe var . Bende gelemem akşam hem şuan uykum var uyandıktan sonra giderim yarın sabah dönerim dedim . Bi ton laf etti çıktı gitti .
Neyse takmadım ben kalkıp geldim aileme ama otobuste rüzgar çarptı sanırım ve ben annemlere kendimi zor attım . Her dakika kusma baş ağrısından mahvoldum . O gün bitti eşim hiç aramadı. Ertesi gün oldu işten dönüş vakti benim evde olmadığımı görünce aradı. Açtım telefonu iyi değilim ben gelemiyorum hastaneden yeni geldik dedim . Bağırmaya başladı neden haber vermiyorsun diye bende arayıp merak etseydin eğer 2 gündür öğrenirdin beni merak etmeyene ne bilgisi vercem dedim. Ben gelemitorum gel al beni arabayla o zaman dedim .Sen benim lafımı dinlemedin şimdi ne gelip alicam npiyosan yap orda dedi.
Birşey demedim. Belli etmedim
annemlere .

Dün aradı yine akşam dönüş saatini evde olacağımı düşündü yine çünkü salaklar gibi ben alıştırdım onu böyle. Dün aradı bağırdı yine ve suratıma telefonu kapatti

Ben ağlarken annem içeri girdi . Babam sordu . Bende anlattım çok sinirlendiler. Hamilesin ne demek ne halin varsa gör dedi . Annem aradı eşimi konuştu eşim anneme laf yetiştirdi baya baya sesini yükselterek . Babamda gelsin konuşp haddini bildirip vermicem senı adam olana kadar dedi sen nasıl istersen baba dedim .

Annesini aradım birazda onun annesi huzursuz olsun istedim . Anne böyleyken böyle ben onun neyiyim arayıp sormuyor rahatsızlandım diyorum gelmiyor yanıma dedim . Ay ben onunla konuşurum da o evde yanlız kalmayı sevmiyor . O yüzden sinirlenmistir dedi . Ağlama sen torunuma iyi bak dedi kapattı bende bu sefer ilkkez oğlunun kulağını çeker sandım.

Dün ve bugün eşim izinli ayrıca.
Dün gelmedi. Bugün kv aradı ne zaman geliyorsun diye rahatsızım x den de ses çıkmadı dedim. .annesi ay biz hep beraber halasindaydik da benim işim vardı ben çıktım şimdi o yardım ediyordu dedi . İyice sinirlerim tepeme geldi . Akşam 9 dan sonda aramaya başladı açmadım. Ailesiyle ablasına gitmişler gezmelere gitmişler . Ve gelip beni almadı. Az önce annemi aradı x niye açmıyor diye annem uyuyor dedi . Hala anneme laf dinlemiyor soğuk yiyip içiyor , noluyor falan dedi. Annemde rahatsız oğlum gelip alsaydın ben onu otobüsle nasıl gönderirim dedi . Hem şu halde göndersem içim kalır onda dedi bende gelirdim diye . Oda ben bakıyorum zaten annemde bakardi diyor telefonda . Sinirden kudurdum annem alttan almaya yavrum kuzum kurban olurum diye konuştukça karşısondaki. Köpek gibi konuştu . Annem şuan hamile olmasan onu sana kurban ederdim ama o strese ben sebep olmak istemiyorum dedi . Streslisin iyice psikolojin bozulmuş dedi. Babam açma tlf gelsin sakın gitmiyorsun dedi . Tamam çok güzel Allah razı olsun arkamdalar ama evdeyken hiçbir sorun yoktu . Ne olduda böyle umursamaz oldu?

Gitmek istemiyorum ailem arkamda ama çocuğu doğururken falan düşünüyorum kafam karma karışık oldu .yoksa bırakayım ailem boyunun ölçüsünü alsın mi ? Ben haklıyken lafını dinlememisim diye bu hale soktu benı.
Annemde babamda düşünceler içinde.

İçimi dökmek istedim sadece teşekkür ederim
Eşiniz geldi mi ?

Back