- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.526
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
Aminn inşallah teşekkür ediyorumallah yardımcın olsun canım
inşallah en az zararla atlatırsın bu sıkıntını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallah teşekkür ediyorumallah yardımcın olsun canım
inşallah en az zararla atlatırsın bu sıkıntını
Hamileliğimi hiç kullanmadım şimdiye kadar. Bu noktada bende tereddüt ettim. Biraz kendimi iyi hissedip eve döneyim diye . Ama ben adama hastayım dedikçe arayıp sormamasi yetmiyor gibi bide suratıma telefonu kapatıp anneme hesap sorması da cabası. Bu kadar büyüsün istemezdim benim yüzümden büyüdü farkındayım. Ama şuan patlak vermeseydi ben her an yaşayacaktım bunu . Rahatsızım benim annem babam götürüyor hastaneye beni zaten . Ben kalmak istesem gel beni al diye defalarca söylemem. . Bu bunu bahane olarak görmesini engellemek içindi. Tamam gelmeyenilir almaya orada amenna ama insan hiç mi merak etmez. Yada şöyle söyleyebilir neyin var çok kötüyken annenle kal biraz ben uygun olunca gelip seni alıcam gereken neyse onu yapın demesini bekliyor insan hiç yoktan . Benim yanıma gelmeyip ailesiyle gezmesi de ağırıma gidiyor . Bunları düşününce de yine haklıyım diyorum . Ben bu kadar mı değersizim ? Bu kadar değersizsem dönmemin ne anlamı var peki ? Ben her defasında kendi ayağımla döndüm hiçbirşeyi yansıtmadım aileme gelme dedi , kavga etti , surat yaptı eve gittim aileme gidip geldim diye günlerce konuşmadı . Hep kendi ayağımla gidip geldim sizce şu noktada ben mi abartı davranıyorum?Anneni babanı da işin içine bu kadar sokman bu olayı uzatmış. Ortada büyük bisey olmasaydı bile bu kadar üzülür büyültürlerdi sen onların canısın ve iki canlısın. Bir bahane bulup eşinle olan kavganı anlatmayacaktın. Hadi annen baban bir şekilde girdi diyelim konuya; kayinvalideyi aramak ne mantık? Biraz da O huzursuz olsun dersen senin huzurun büsbütün kacar, o da önce evladını düşünūyor normal olarak. Ah kız haklı oglum eşşek gibi gitsin alsin mi diyecek. Oturup uzun uzun konuşsunlar birbirlerini doldursunlar, ailen sucsuzken suçlu olsun haketmediklerini duysunlar diye gerekli zemini itinayla hazırlamışsın. Evlilikte 2 kişi birbirine ne yaparsa yapsın, hiçbir şeyden haberi ve suçu olmayan aileler siz konusu olunca cahillik etmeyi bırakıp konuyu kapatmaya veya başbaşa konuşana kadar beklemeye bakmak lazım. Hayatım burdaki tek suçlu esin degil. O çok ters ve kaba davranmış asla tutulur bir yani yok ama sen de inat, umursamazlik ve ısrarcı tavrınla olayı uzatmış ve abartmışsın. Herkes hamilelik yaşıyor eşinizi şimdiden bıktırmayın, ilişkinizi şimdiden bu kadar yıpratmayın. Ben de hamileyim hem de öyle böyle değil sıkıntılarım ama 5 yaşındaki oğlumun peşinden park bahçe gezip duruyorum hergun en az 4 saat, evde güler yüzlü olmaya çalışıyorum, hamileliğimi kullanarak sızlanip durmuyorum, eşime şunu şöyle yapacağım degil yapmayı düşünüyorum ne dersin diye soruyorum.
Hararetli oluyor fakat ben ailemin evine gelip de hiç gitmemezlik yapmadım . Telefonda konusuluyor benim annemle , ailesi evime geliyor konuşuyor benimle gidiyor saçma bi sekilde , olayı yine biz ikimiz tatlıya bağlıyoruz onun ailesi zaten hep bitmesinden yana. Bu kez ağırlığımızı koymamız gerektiğini düşünüyorum. fake olmayı çok isterdim .Ilk defa degil adamin senin annenlere gitmesini yasaklamasi. Yani bunlar bildigin seyler. Ve her defasinda hareretli konu olup tekrar barisiyorsunuz. Simdi de aynisi olacak. Bu noktada fake olmanizi dilerim. Her iki haftada konu aciyorsunuz.
Degilseniz sagliksiz bir evlilige getirdiginiz bebege ve anne babaniza aciyorum.
Ödüllendiren ben değilim . Zaten hiç hakeetmediği kanısına vardığım için ayrılmak istiyodum. Olduktan sonra aldırmayı hiç düşünmedim. Düşer diye bekledim ama alıştım da bebeğe bilmiyorumBu kadar sorumsuz ve size değer vermeyen bir adamı baba yaparak ödüllendirmek neden ???
Bende bunu diyorum işteÖdüllendiren ben değilim . Zaten hiç hakeetmediği kanısına vardığım için ayrılmak istiyodum. Olduktan sonra aldırmayı hiç düşünmedim. Düşer diye bekledim ama alıştım da bebeğe bilmiyorum
Ailene bırakma ,onların desteğini arkana alarak restini çek ..adam seni afedersin mal gibi görüyor .aşk sevgi yok ..anasının gönlünü ,kendi gönlünü yapacaksın ,bitecek .başka vasfın yok ona göre ..öyle olsaydı sahiplenirdi ,yalnız bırakmazdı ,ailesine ezdirmezdi ,karnında bebeğinle sağa sola yollamazdi (emir vererek ) ..bence çoktan bitmiş ,bebeğin için bir umudun vardır hala ama kurut o umutları ..bebeğin ve sen ,gerisi hikaye ,gerisi çok boş ..Şimdiye kadar ses etmedim oturdum . Geçen yıl ailem rahatsızdı onları bu yüzden üzmek istemedim sabrettim . Bitti dediğim an bebek geldi. Ama hiçbir zaman susup oturucam diye düşünmedim bebek benim ayak bağım olamaz , kaldı ki onunla kendimi daha güçlü ve daha mutlu hissediyorum manevi olarak .
Geçen yıl çok kavgalar ettik konularımi bilmeyenler için aileme takik vaziyette ama annesinin laflarindan dolayı. Git kalmadan dön diyor annesi de destekçisi her zaman oğlunun. Karın gencecik git kendin al kendin bırak demiyor .hadi onu yapmıyorsun bi ara yolda gittin mi diye ama yok umrunda olmuyor geçen yıl annem bi kaç kere konuştu onunla ama bi kulağından girip bi kulağından çıktı.
Şimdi babama söyledim o gelince sen konuş baba diye . Ben siz ne derseniz tamamım dedim . Benim kizimin arkasını arayıp sormayın umursamayacaksan git de dedim benim sana verecek kızım yok de dedim . Kizim bu eve gelip gidecek senin bu konu hakinda yorum yapnak gibi bi luksun yik diye agirligini koy dedim babama simdiye kadar huzursuz olmyin diye sustuk sen tepemize ciktin de dedim Babam merak etme dedi adamın o kadar dikkatini çekmis ki babamın her geldiğimde arıyor mu o seni diye sormaya başladı.
Ona bu fırsatı ben verdim bi zamanlar vajinismus yaşadım onun ezikliği sandım o yüzden her istediğini yaptım .
Onu atlattım ailemin hastalığı girdi araya. Derken bambaşka bi insan olarak çıktı taviz tavizi doğurdu. Artık ailem ne derse başım üstüne. En mantıklısı böylesi.
Korunuyoduk zaten . Ben değil karşı taraf korunuyordu ben ilaç kullanmadım hiçBende bunu diyorum işte
Ayrılmak istediğiniz adamdan neden çocuk yapıyorsunuz ?
Korunabilirdiniz
Kuzum buna benzer oyle cok konu actin ki.. Her seferinde de ayni seyler yazildi cizildi ama sen farkli yollar denemek istedin.. Anliyorum, hic kolay bir surec degil, bosanmaya karar vermek basit bi sey degil ama duzelmeyecegi belli olan insanlarla da ne yaparsan yap boş ne yazik ki..
Cok uzun süre denedin zaten, değişen bi sey olmadi, simdi bir de hamilesin, bilmiyorum ne yapman gerek..
Ailene bırakma ,onların desteğini arkana alarak restini çek ..adam seni afedersin mal gibi görüyor .aşk sevgi yok ..anasının gönlünü ,kendi gönlünü yapacaksın ,bitecek .başka vasfın yok ona göre ..öyle olsaydı sahiplenirdi ,yalnız bırakmazdı ,ailesine ezdirmezdi ,karnında bebeğinle sağa sola yollamazdi (emir vererek ) ..bence çoktan bitmiş ,bebeğin için bir umudun vardır hala ama kurut o umutları ..bebeğin ve sen ,gerisi hikaye ,gerisi çok boş ..
O güzel babanın -annenin ellerinden öperim . Ne güzel arkanda duruyorlar . Bugüne kadar çekeceğini çekmişsin zaten ,yalnız doğurmak zor değil . Gelip yanına doğum sonrasında bile sorun çıkaracak emin ol .en basiti yanında annem kalsın senin annen kalmasın ..bir sürü surat yapacak ,laf sokacak bilmem ne ..bosanmazsan ve esin böyle yapmazsa gel bana yaz burdan ..bunlar en basiti bide ..çocuktan sonra kadinlar lohusalıkla uğraşırken erkekler de boş durmayıp lohusa gibi davranıyor (hepsi değil tabi ki ama senin esin kesinlikle ).. bence sadece doğumuna odaklan ,eşini ve sıkıntılarını kendinden uzak tut . Çocuğunla ve ailenle güzel bir hayat yasa ..esin off yeter artık der ama baban ve annen demez ..Son nokta lazım evet. Hamilelik süreci güzel gidiyordu ama ama ama yalanmış işte adam ayarlarımı bozdu .
Doğumumu düşünüyorum nasıl yanlz olur o süreçte ne hale gelirim var ve gibi düşüncelerim var annemde böyle gidersen çocuktan sonra için rahat olsun yine arkandayız ayrılmak isterseniz başımızın üstünde yerin var diyorlar.
Allah onlardan razı olsun zaten iyi ki böyle arkamdalar bu zamana kadar annem hep çok yapıcı oldu halada öyle burnunu sürtmeden vermicem seni diyor . Yuvanın yık gel diyemem sana hiçbir zaman dedi . Fırsat biz verdik iyi niyetimizden faydalandilar fırsat vermicem bundan sonra dedi . Dediğim gibi ne derler boynum kıldan ince. Hayırlısını istiyorum yüreğim çok ferah. Her halükarda kazanan ben olucm ailemin arkamda olması benim dünyama bedel .O güzel babanın -annenin ellerinden öperim . Ne güzel arkanda duruyorlar . Bugüne kadar çekeceğini çekmişsin zaten ,yalnız doğurmak zor değil . Gelip yanına doğum sonrasında bile sorun çıkaracak emin ol .en basiti yanında annem kalsın senin annen kalmasın ..bir sürü surat yapacak ,laf sokacak bilmem ne ..bosanmazsan ve esin böyle yapmazsa gel bana yaz burdan ..bunlar en basiti bide ..çocuktan sonra kadinlar lohusalıkla uğraşırken erkekler de boş durmayıp lohusa gibi davranıyor (hepsi değil tabi ki ama senin esin kesinlikle ).. bence sadece doğumuna odaklan ,eşini ve sıkıntılarını kendinden uzak tut . Çocuğunla ve ailenle güzel bir hayat yasa ..esin off yeter artık der ama baban ve annen demez ..
Aynen öyle dünden beri arıyor açmıyorum annemi arıyor sürekli. Anneme muhtaç kaldı. O bağırdığı anneme . Ben degersizlestirene yamanamicam artık herşey kendi elindehadsizmiş annene neden kaba konuşuyorsa ... o zaten senı garantılemış çocuk var karnında doner dıe bence kendı gelıp almalı... yoksa değersizleşirsin gıbıme geldı yınede sen bılırsın...