- 7 Nisan 2017
- 756
- 337
- 53
- Konu Sahibi Esmermeleq
Surat astım hiç konuşmuyorum.fakat umrunda deil.tv izledi yemeğini çayını içti ve uzandı uyuyor.ben yokmuşum gibiO Zaman eşine biraz surat assan yeter .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Surat astım hiç konuşmuyorum.fakat umrunda deil.tv izledi yemeğini çayını içti ve uzandı uyuyor.ben yokmuşum gibiO Zaman eşine biraz surat assan yeter .
Arada böyle oluyor.yani eserekli ne zaman nolacağı belli deilKv yokken de aynı mı eşiniz?
Öneri sundum lise mezunuym kpss ye gireym çalışaym ddim kesinlkle izin vrmiyor bn çalşıyorum asla istemiyorum diyor.çalışanın gözü açılıyor muş öyle söylüyorKusura bakma ama eşin seni eş olarak değil köle gibi görüyor. Sana saygı duymasını sağla. Mesela imkanın varsa çalış bir şekilde para kazanki ona mahkum olmadığını anlasın.
Ben olsam herhalde sinir olur kavga çıkarırdımSurat astım hiç konuşmuyorum.fakat umrunda deil.tv izledi yemeğini çayını içti ve uzandı uyuyor.ben yokmuşum gibi
Biliyorum.senin görevin bunlar mecbursn yapmaya diyor bilmiyorum beni sevmiyor diye düşünmeye başladımKusura bakma ama eşin seni eş olarak değil köle gibi görüyor. Sana saygı duymasını sağla. Mesela imkanın varsa çalış bir şekilde para kazanki ona mahkum olmadığını anlasın.
6 buçuk yıldır böyle kaç yıl gerekiyor pekigüzelim buu işler hemen olmaz çoğu ye ni evlenen erkek Annesinden yana olur tamam de sonra bir kaç gün geçince sen bildiğini yap ne sen sinirlen ne de onlar yıllar geçtikçe eşin senden yana olur sabırlı ol
Valla benimde şu an içimden tepesine bişe geçirmek gelmiyor değil.Ben olsam herhalde sinir olur kavga çıkarırdım
Arkanda ailen varsa dön ailenin evine sağlam bir ders ver. Seviyorsa anlar kıymetini seni dönmeye ikna eder ve bu çirkin tutumdan vazgeçer. Aksiyse eğer hayatını harcama derim hepimizin yaşıycak 1 ömrü var değmez.Biliyorum.senin görevin bunlar mecbursn yapmaya diyor bilmiyorum beni sevmiyor diye düşünmeye başladım
Sakin ol ya . Yılda bir görüyormuşsun zaten keyfini kaçırma boşverValla benimde şu an içimden tepesine bişe geçirmek gelmiyor değil.
Malesef yok.bunu bildiği için yapıyor zaten herşeyi..babam vefat etti 5 yıl önce annem desen yaprak dökümündeki hayriye hanım gbi aman ağzınız tadı kaçmasın susun oturun modunda.birde 2 tane meleğim var biri 4 biri 2 yaşında...Arkanda ailen varsa dön ailenin evine sağlam bir ders ver. Seviyorsa anlar kıymetini seni dönmeye ikna eder ve bu çirkin tutumdan vazgeçer. Aksiyse eğer hayatını harcama derim hepimizin yaşıycak 1 ömrü var değmez.
Yok kv nin deil eşimin.annesi gtti gözümün önünde değil şükürSakin ol ya . Yılda bir görüyormuşsun zaten keyfini kaçırma boşver
Bir iki güne düzelirsinizYok kv nin deil eşimin.annesi gtti gözümün önünde değil şükür
Gene ben konuşurum.ben yutarım 3 4 gün sonra gene bişe der kırar yeni baştan..Bir iki güne düzelirsiniz
Ya çok kırıldığınızı adam akıllı belli edeceksiniz ya da Açıkça konuşacaksınız ben kırılıyorum böyle yapma diyeGene ben konuşurum.ben yutarım 3 4 gün sonra gene bişe der kırar yeni baştan..
Bunun bir çözümü yokmu..?
Her zmn diyorum onu ama nafile.Ya çok kırıldığınızı adam akıllı belli edeceksiniz ya da Açıkça konuşacaksınız ben kırılıyorum böyle yapma diye
Meden çünkü özgür olamasın diyeHer zmn diyorum onu ama nafile.
Evet çalışan istemiyorlar aile olarak