• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı odada nefes bile almak istemiyorum!

Kusura bakma ama eşin seni eş olarak değil köle gibi görüyor. Sana saygı duymasını sağla. Mesela imkanın varsa çalış bir şekilde para kazanki ona mahkum olmadığını anlasın.
Öneri sundum lise mezunuym kpss ye gireym çalışaym ddim kesinlkle izin vrmiyor bn çalşıyorum asla istemiyorum diyor.çalışanın gözü açılıyor muş öyle söylüyor

Kusura bakma ama eşin seni eş olarak değil köle gibi görüyor. Sana saygı duymasını sağla. Mesela imkanın varsa çalış bir şekilde para kazanki ona mahkum olmadığını anlasın.
Biliyorum.senin görevin bunlar mecbursn yapmaya diyor bilmiyorum beni sevmiyor diye düşünmeye başladım

güzelim buu işler hemen olmaz çoğu ye ni evlenen erkek Annesinden yana olur tamam de sonra bir kaç gün geçince sen bildiğini yap ne sen sinirlen ne de onlar yıllar geçtikçe eşin senden yana olur sabırlı ol
6 buçuk yıldır böyle kaç yıl gerekiyor peki

Biliyorum.senin görevin bunlar mecbursn yapmaya diyor bilmiyorum beni sevmiyor diye düşünmeye başladım
Arkanda ailen varsa dön ailenin evine sağlam bir ders ver. Seviyorsa anlar kıymetini seni dönmeye ikna eder ve bu çirkin tutumdan vazgeçer. Aksiyse eğer hayatını harcama derim hepimizin yaşıycak 1 ömrü var değmez.

Arkanda ailen varsa dön ailenin evine sağlam bir ders ver. Seviyorsa anlar kıymetini seni dönmeye ikna eder ve bu çirkin tutumdan vazgeçer. Aksiyse eğer hayatını harcama derim hepimizin yaşıycak 1 ömrü var değmez.
Malesef yok.bunu bildiği için yapıyor zaten herşeyi..babam vefat etti 5 yıl önce annem desen yaprak dökümündeki hayriye hanım gbi aman ağzınız tadı kaçmasın susun oturun modunda.birde 2 tane meleğim var biri 4 biri 2 yaşında...
4 yaşındaki bazen çok konuşuyor babası tahammül etmeyip ben gidip daha gelmeyecem diyor kızım hüngür hüngür ağlıyor ben babasız ne yaparım diye

Seninle aynı odada nefes almak istemeyen ,hiçbir lafını takmayan adamı atacaksın kv yanına takacaksin totosuna bez koyacaksın kv dizine pispislamaya kaldığı yerden devam edecek,böyle adamciklara deli oluyorum karısına kaplan anasına kuzucuk

Ya ben anlamıyorum bu erkekleri vallahi ya... biz eve bişey alıcaksak veya atıcaksak eşim asla karışmaz burası benim evim derim ben 24 saat geçiriyorum o eşyalarla.kaldı ki yok onu yıka bunu yıka yok cnm ben canımı sokakta bulmadım.kv dem halı yıkar benimde sürekli ben yıkayamam der çekilirim kendiminkinide yıkamaya veririm sizde canınızın kıymetini bilin eş olacak kişiye de bi kıyamet yeticektir bi daha aynı yerde nefes alamıyorum derse buyur kapı orda dersin.densiz...

Back