• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı odada nefes bile almak istemiyorum!

Kocanın sana olan hakaretleri karşısında çok sessiz kalmışsın. yemiş yutmuşsun adeta.

adam besbelli seni sevmiyor. daha ne tür hakaretler etmeli bazı şeyleri anlaman için ?

O gelip maydanoz oluyor diye bir şey yok, siz müsaade ediyorsunuz buna. Evlendiğim zaman kayınvalidem yün yatak vermişti 1-2 ay durdu bende sonra "anne sağol yün yatağı verdin ama ben kullanmıyorum kullanmamda ayrıca yün yıkamaktan filan da hiç anlamam tekrar sana getireyim sen kullanıyorsun nasılsa" dedim. Yok ben ne yapacağım o yatağı ben hiç uğraşamam zaten bendeydi sana getirdim dedi (yani evinden atmak için sözde bana hediye etmiş) peki dedim ve eşime döndüm o yün yatağı yarın çöpün yanına bırakalım dedim ve dediğimi de yaptım.
Helal olsun ne diyeyim.benim eşte hayır yok demekki o olsa beni terslerdi annesinin yanında.eşşek gbi yka kullan vs derdi

Insan bir kere kitlenir 2 kere kitlenir. Siz 5-6 yıldan bahsediyorsunuz. Kölelik mi yaşıyorsunuz, evlilik mi ? Annesinin ne alakası var sizin evinizle hala anlamadım
Diğer gelinede öyle ama eşi yanında onun.sadece biri kurtarmış o da çok fena ağzına geleni der ve eşi el üstnde tutar.aslında eşim arkamda olsa sesim çkar ama annesine çok düşkün.ve annesi çok fena zora geldimi ağlıyıp haklı çıkıyor.

Kocanın sana olan hakaretleri karşısında çok sessiz kalmışsın. yemiş yutmuşsun adeta.

adam besbelli seni sevmiyor. daha ne tür hakaretler etmeli bazı şeyleri anlaman için ?
Bilmiyorum eğer sevmiyorsa neden çocuk istiyor,neden iyiyken kavgalı değilken onlar tuz biber bn swviyoeum seni diyorki

Akşam bu söylediklerinin üstüne gideyimmi acaba.yada normal konuşup yutup döşek konuşunu açayımmı söktüm fakat öle havayla gidecek gbi değil.verdiği yorganı yıkadm afedersiniz hep koyun kakası.buda öyledir.napacam bilmiyorum elinde kaldım döşeğinin

Normal davranma bence. O lafı yedirmeden davranma.

Yanına gttim konuştum.daha neden böyle söylediğini bile bilmiyor.sebep sordum dediki anneler gününde ısrar ettin şunu şunu alalım annelere diye.oysaki beni 1 kez anene şunu anneme bunu alalm ddim yok ddi ok dedim.
Dedim o lafı nevresim mevzusunu diyip dedin ama başladı senin çenen susmaz biz küs kalalım vs vs bende ne dedim ben ne dedim o sende beni sevme ya sevme dedi.film bende koptu bni sevmeyeni ben hiç sevmem ddim kalktm ağlıyorum şmdi.
Ne kdar dengesiz bi insanla evlenmişim o da yetmemiş salak gbi çocuk yapmışm napacagım bilmiyorum çok kötüyüm

Back