• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca bir Boşluk

Böyle sanki her şey mükemmelmis de ne oldu da bozuldu diyen üyelerin eski konularına bakıyorum ve şaşırmiyorum. Aranız zaten hep bozukmuş. Annen ve baban kanser tedavisi görürken gitmene izin vermeyen, 8 ay senle kus kalan adam, aynı adam. Degismemis. Değişmez de. Her seferinde gelip konu açarsın

Bi de balayından döner dönmez bozulmuş evliliğiniz. Ama siz üstüne çocuk yapmayı ihmal etmemissiniz. Şimdi de hwmileyin diye bahane yaratıyorsunuz. Doğumda yanınızda annenizi isteyeceksiniz, eşiniz yine izin vermeyecek, biz de burada açtığınız konuları okumaya devam edeceğiz

Ben hastayım gel beni al diyeceğim de eşim gelmeyecek.... bu nasıl bi kocaymış ya
Hamile olsan da olmasan da, haklı olsan da olmasan da rahatsızım gelir misin dediğinde kapıda bitmeyen adamla nasıl bi hayat sürebilir ki insan?

Git boşanma davası aç da kurtul Allah aşkına şu adamdan. Bebeği de kurtar çünkü böyle bir baba o bebeğe babalık yapamaz. Lohusalığının içine ederler mahvederler seni. Git boşan direk.
Bak ben şu an lohusayım el bebek gül bebek bakılıyorum ama şu lohusa psikolojisi berbat bir şey. Eşinin davranışlarını kaldıramazsın.
Bırak ya artık ne düşünüyorsun? Boşanmak günah değil bir şey değil. Hayatını mahvettin bari o bebeğinkini mahvetme, yazık.

babanızı dinleyin, annenizle böyle konuşmaya hakkı yok. aileniz sizin hatırınız için sakin duruyor, o da meydanı boş bulup terbiyesizleşiyor. üstelik defalarca da yapmış.
siz kv.yle böyle konuşsanız nolurdu, kendisi napardı?

Ne güzel baban var ..kıymetini bil ve sözünü dinle .. eşin için ne söylesem olmayacak ..bana kalsa dönme o eve bir daha derim .yalnız sen dönecek gibisin ..bırak ne hali varsa görsün ..ben hamile degilim ama yine de eşim bana kalk git diyemez .istediğim yere istediğim zaman giderim .uzaksa ve çocuklarla gideceksem kendi bırakır .aksi söz konusu bile olamaz .neden yüz verdin bu kadar eşine?

Anne adaylarının ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun öncelikle.
Burada bazı yorumlar sinirimi bozsa bir daha konu açmayacağım desem de yine kendimi burada konu açarken buluyorum .
Konu şöyle.
Eşimle birlikte geçen hafta kayinvalidelerdeyedik anneler günü hediyesi almıştık annelere verdik annesinin hediyesini.
Çarşamba günü akşam yarın annelere gideceğim hediyeyi vermeye dedim tamam dedi . Perşembe sabahı 7 de kalkmıs kalk git şimdi akşam geri dönersin dedi . Bende zaten zor bir hamilelik geçiriyorum diye bilirim . Ailemle otobüslerle aramda 2 buçuk 3 saatlik mesafe var . Bende gelemem akşam hem şuan uykum var uyandıktan sonra giderim yarın sabah dönerim dedim . Bi ton laf etti çıktı gitti .
Neyse takmadım ben kalkıp geldim aileme ama otobuste rüzgar çarptı sanırım ve ben annemlere kendimi zor attım . Her dakika kusma baş ağrısından mahvoldum . O gün bitti eşim hiç aramadı. Ertesi gün oldu işten dönüş vakti benim evde olmadığımı görünce aradı. Açtım telefonu iyi değilim ben gelemiyorum hastaneden yeni geldik dedim . Bağırmaya başladı neden haber vermiyorsun diye bende arayıp merak etseydin eğer 2 gündür öğrenirdin beni merak etmeyene ne bilgisi vercem dedim. Ben gelemitorum gel al beni arabayla o zaman dedim .Sen benim lafımı dinlemedin şimdi ne gelip alicam npiyosan yap orda dedi.
Birşey demedim. Belli etmedim
annemlere .

Dün aradı yine akşam dönüş saatini evde olacağımı düşündü yine çünkü salaklar gibi ben alıştırdım onu böyle. Dün aradı bağırdı yine ve suratıma telefonu kapattım.

Ben ağlarken annem içeri girdi . Babam sordu . Bende anlattım çok sinirlendiler. Hamilesin ne demek ne halin varsa gör dedi . Annem aradı eşimi konuştu eşim anneme laf yetiştirdi baya baya sesini yükselterek . Babamda gelsin konuşp haddini bildirip vermicem senı adam olana kadar dedi sen nasıl istersen baba dedim .

Annesini aradım birazda onun annesi huzursuz olsun istedim . Anne böyleyken böyle ben onun neyiyim arayıp sormuyor rahatsızlandım diyorum gelmiyor yanıma dedim . Ay ben onunla konuşurum da o evde yanlız kalmayı sevmiyor . O yüzden sinirlenmistir dedi . Ağlama sen torunuma iyi bak dedi kapattı bende bu sefer ilkkez oğlunun kulağını çeker sandım.

Dün ve bugün eşim izinli ayrıca.
Dün gelmedi. Bugün kv aradı ne zaman geliyorsun diye rahatsızım x den de ses çıkmadı dedim. .annesi ay biz hep beraber halasindaydik da benim işim vardı ben çıktım şimdi o yardım ediyordu dedi . İyice sinirlerim tepeme geldi . Akşam 9 dan sonda aramaya başladı açmadım. Ailesiyle ablasına gitmişler gezmelere gitmişler . Ve gelip beni almadı. Az önce annemi aradı x niye açmıyor diye annem uyuyor dedi . Hala anneme laf dinlemiyor soğuk yiyip içiyor , noluyor falan dedi. Annemde rahatsız oğlum gelip alsaydın ben onu otobüsle nasıl gönderirim dedi . Hem şu halde göndersem içim kalır onda dedi bende gelirdim diye . Oda ben bakıyorum zaten annemde bakardi diyor telefonda . Sinirden kudurdum annem alttan almaya yavrum kuzum kurban olurum diye konuştukça karşısondaki. Köpek gibi konuştu . Annem şuan hamile olmasan onu sana kurban ederdim ama o strese ben sebep olmak istemiyorum dedi . Streslisin iyice psikolojin bozulmuş dedi. Babam açma tlf gelsin sakın gitmiyorsun dedi . Tamam çok güzel Allah razı olsun arkamdalar ama evdeyken hiçbir sorun yoktu . Ne olduda böyle umursamaz oldu?

Gitmek istemiyorum ailem arkamda ama çocuğu doğururken falan düşünüyorum kafam karma karışık oldu .yoksa bırakayım ailem boyunun ölçüsünü alsın mi ? Ben haklıyken lafını dinlememisim diye bu hale soktu benı.
Annemde babamda düşünceler içinde.

İçimi dökmek istedim sadece teşekkür ederim
Kendisi gelip yalvarmadıkca gitme sakın. Telefon da açma, telefonuna da çıkma. Kolay lokma olduğunu düşünmesin. Savaşıyorsa sende savaş. Ortada bir bebek var ama o bebek senin karnında. Tribinde ısrar ederse o kaybeder. Gerek yok zaten öyle babaya. Ailen senin yanındaysa boş ver onları.

Geçmiş olsun öncelikle,Saglıkla kucagınıza alın yalnız çocuk yokken 1 se şimdi 1000 yapar bu normal.Sanırım eskiden de düşünceli bir insan degildi.

Sizin de hatanız çok kv ye söylemekle hata etmişsiniz,meydan sizin buyrun der gibi olmuş.Onlar da planlarını yapmış sizsiz.Hiç el kızına acırlar mı?

Aileniz de artık ne dese boş.Nasıl olsa geri döneceksiniz.Eşiniz ve aileniz arasında daha büyük sorunlar olmasın bence,tekrar ısınamıyor insan çünkü.

Hiç kimseyle muhatap olmayıp iyileşmeye bakmanız daha uygun.Aileniz de torunları hatrına hiç araya girmemeli bence.

Son düzenleme:
Böyle durumlara yoktan yere kv , kp karıştırılınca ne oluyor ki ?
Hadi anne babada karışmamaşı dedim ama olacak olan belli çünkü ailendesin .
Neyse dönme biraz burnu sürtsün
Ararsada açma
Eşşek gibi gelecek

baban ne diyorsa onu yap. eşinle aralarına da girme sakın.
sana bağırıyor annene efeleniyor edepsiz.
bırak baban bildiği yoldan halletsin, burnu düşsün azıcık.
paşaya bak sabahın körü kalk şimdi git diye hamile kadını uyandırmış neymiş evde tek kalmayı sevmiyormuş. bencil.

Ailenizle 2-3 saatlik mesafe varken aranızda, nasıl olurda sabah git akşam geri dön diyebiliyor hayret:deli::deli::deli:

YanlıZ kalmayı sevmiyorsa gitsin sevgili anacığında kalsın siz yokken...

Hamile eşi rahatsız ve istiyor ki otobüsle dönsün...

Bu nasıl rahatlık,
bu nasıl bir ego savaşı!

Ders vermek istediği için almaya gelmiyor ama hamile olduğunu da unutuyor galiba

Bence hemen gitmeyin biraz burnu surtsun. Gezmelere gidebiliyor ama onun evladini tasiyan rahatsiz olan esini ziyarete gelemiyor terbiyesiz. ben olsam tavrimi net koyardim.

Yaa gerçekten allah sabir versin sana bacim ya. Ne kadar guzel hamilesin bir bebegin olacak allah nasip ederse onun sana prensesler gibi bakmasi gerekirken yaptigina bak bence hiccc karisma ailen konussun halletsin. Insallah kv esini doldurmuyordur.

Senin sinirini bozan bir yorum yapacağım ama senin kocan adam olmaz bir hanzo
Ona göre sen bir ailenin kızı değil kendi ailesinin gelinisin
Senin ailen olamaz ziyarete gidersen orada bir nefes alıp geri gelmeli ama kaynana evinden çıkmamalisin
Babanin dediğini yap gelip yalvarana anneneden özür dileyene kadar geri gitme derim
Ama büyük ihtimal öyle olmayacak

Kıyamadım size üzülmeyin o gelmez ise gitmeyin aklı sıra hamile olan eşine ders vermeye çalışıyor..Sen şimdi babanı dinle bakın kesinlikle yuvanızı bozun demiyorum ama gerçekten onun seni kaybetme korkusunu yaşaması gerek !Bırak kurduğu plak ters dönsün .Böyle egolu insanlardan nefret ediyorum.

gitsin yatsın işte anasında madem. fırsat bu fırsat.
ne gıcık adam yahu..

Annenize diklenmesi, sizi almaya gelmesi gerekirken kv ile gezmelere gitmesi cok ayip... Sizi kiymetdiz gostermis. Donmeyin kopek cekin bence. Babaniz anneniz size gercekten deger verenler, onlarla kalin bence. Hatasini anlar hem sizden hem de ailenizden ozur dilerse duruma bakarsiniz bence.

Ailenizin araya girmesi ne kadar doğru, önceki konularınızı bilmiyorum ama sorunları kendi aranızda halletseydiniz keşke.
Bu her yönden artı bir durum. Hem aileniz böyle bir insan karşısında ezilmez, yüz göz olma durumu olmazdı.
Eşiniz durumu inada bindirmiş, hastalığınıza da sanırım inanmamış.
O yüzden gelip sizi almak istemiyor. Bir evlilikte ki en sağlıksız durumlardan biri galiba bu.
İki tarafta inatçı anladığım kadarıyla, süreç uzarsa yıpranan da siz olacaksınız gibi gözüküyor.

Ne olursa olsun bu konuda hatalı olan taraf eşiniz tabi ki. Size değer vermiyor gibi buradan bakınca:/

Baban ona haddini bildirsin. Normalde bile yaptığı terbiyesizlik ama hamile olduğun için iki kat terbiyesizlik. Üstelik annenle konuşma şekline sinir oldum hadsizin. Gelsün bakalım gelebiliyorsa.

Mesela asla babanız eşinizi karşına alıp konuşmadan, eşiniz sizden ve ailenizden özür dilemeden o eve dönmeyin, daha önceki gibi ben konuşmaya gideceğim, bitirip döneceğim gibi bir hataya düşmeyin.
Sizi ve bebeğinizi geri istiyorsa gerekirse babanızın kapısını 100 kere aşındıracak, babanızın sözünden dışarı çıkmayın pişman olmazsınız.

Babanı dinle kocan olacak hduk de anasını kaldığı yerden emmeye devam etsin kvalideye de acma teli sadece ailen muhatap olsun onlarla hamile psikolojisiyle neden açmıyor diye idda etmesinler bi zahmet.

Diğer konularınızı bilmiyorum, ama bu konuyu okuyunca eşiniz sizi sevmiyor gibi hissettim..
İnsan nasıl kıyabilir, o kadar mesafeye hamile eşini yollamaya.
Hadi gittiniz , arayınca rahatsızdım, hastsnedeydim diyorsunuz insan kıyamaz,yumuşar.. İki eli kanda da olsa gelir..
Ona rağmen kılını kıpırdatmıyor..
Merhametsiz insan ile yaşamak zor. Allah yardımcınız olsun..

Bugüne kadar hep üstünü örttün ..
Bırak bu sefer ailen halletsin.
Bu kadar terbiyesizlik bir yere kadar.
Şimdi dur demezsen , hiç diyemezsin !

Evet bir yerde göz dağı vermek, rest çekmek gerekiyor..

Ben hastayım gel beni al diyeceğim de eşim gelmeyecek.... bu nasıl bi kocaymış ya
Hamile olsan da olmasan da, haklı olsan da olmasan da rahatsızım gelir misin dediğinde kapıda bitmeyen adamla nasıl bi hayat sürebilir ki insan?

Sizin eşiniz hep böyleydi, hep aynı sorunları yaşıyordunuz. Niye şaşırıyorsunuz ki şimdi niye böyle oldu diye?
Babanızı ezip gitmeniz hata olur bence. Geri adım atarsanız eşiniz haklı olduğunu düşünür.

Git boşanma davası aç da kurtul Allah aşkına şu adamdan. Bebeği de kurtar çünkü böyle bir baba o bebeğe babalık yapamaz. Lohusalığının içine ederler mahvederler seni. Git boşan direk.
Bak ben şu an lohusayım el bebek gül bebek bakılıyorum ama şu lohusa psikolojisi berbat bir şey. Eşinin davranışlarını kaldıramazsın.
Bırak ya artık ne düşünüyorsun? Boşanmak günah değil bir şey değil. Hayatını mahvettin bari o bebeğinkini mahvetme, yazık.

babanızı dinleyin, annenizle böyle konuşmaya hakkı yok. aileniz sizin hatırınız için sakin duruyor, o da meydanı boş bulup terbiyesizleşiyor. üstelik defalarca da yapmış.
siz kv.yle böyle konuşsanız nolurdu, kendisi napardı?

Ne güzel baban var ..kıymetini bil ve sözünü dinle .. eşin için ne söylesem olmayacak ..bana kalsa dönme o eve bir daha derim .yalnız sen dönecek gibisin ..bırak ne hali varsa görsün ..ben hamile degilim ama yine de eşim bana kalk git diyemez .istediğim yere istediğim zaman giderim .uzaksa ve çocuklarla gideceksem kendi bırakır .aksi söz konusu bile olamaz .neden yüz verdin bu kadar eşine?

Kendisi gelip yalvarmadıkca gitme sakın. Telefon da açma, telefonuna da çıkma. Kolay lokma olduğunu düşünmesin. Savaşıyorsa sende savaş. Ortada bir bebek var ama o bebek senin karnında. Tribinde ısrar ederse o kaybeder. Gerek yok zaten öyle babaya. Ailen senin yanındaysa boş ver onları.

Şimdiye kadar ses etmedim oturdum . Geçen yıl ailem rahatsızdı onları bu yüzden üzmek istemedim sabrettim . Bitti dediğim an bebek geldi. Ama hiçbir zaman susup oturucam diye düşünmedim bebek benim ayak bağım olamaz , kaldı ki onunla kendimi daha güçlü ve daha mutlu hissediyorum manevi olarak .
Geçen yıl çok kavgalar ettik konularımi bilmeyenler için aileme takik vaziyette ama annesinin laflarindan dolayı. Git kalmadan dön diyor annesi de destekçisi her zaman oğlunun. Karın gencecik git kendin al kendin bırak demiyor .hadi onu yapmıyorsun bi ara yolda gittin mi diye ama yok umrunda olmuyor geçen yıl annem bi kaç kere konuştu onunla ama bi kulağından girip bi kulağından çıktı.
Şimdi babama söyledim o gelince sen konuş baba diye . Ben siz ne derseniz tamamım dedim . Benim kizimin arkasını arayıp sormayın umursamayacaksan git de dedim benim sana verecek kızım yok de dedim . Kizim bu eve gelip gidecek senin bu konu hakinda yorum yapnak gibi bi luksun yik diye agirligini koy dedim babama simdiye kadar huzursuz olmyin diye sustuk sen tepemize ciktin de dedim Babam merak etme dedi adamın o kadar dikkatini çekmis ki babamın her geldiğimde arıyor mu o seni diye sormaya başladı.
Ona bu fırsatı ben verdim bi zamanlar vajinismus yaşadım onun ezikliği sandım o yüzden her istediğini yaptım .
Onu atlattım ailemin hastalığı girdi araya. Derken bambaşka bi insan olarak çıktı taviz tavizi doğurdu. Artık ailem ne derse başım üstüne. En mantıklısı böylesi.

bence sakın siz adım atmayın asla gitmeyin.
aileniz de oğlum da damadım da deyip poposunu kaldırmasın.
direkt çatır çatır terbiyesizliklerini söylesinler, siz de söyleyin.
özrünü dilesin kapınızı aşındırsın öyle gidin.

Geçmiş olsun öncelikle,Saglıkla kucagınıza alın yalnız çocuk yokken 1 se şimdi 1000 yapar bu normal.Sanırım eskiden de düşünceli bir insan degildi.

Sizin de hatanız çok kv ye söylemekle hata etmişsiniz,meydan sizin buyrun der gibi olmuş.Onlar da planlarını yapmış sizsiz.Hiç el kızına acırlar mı?

Aileniz de artık ne dese boş.Nasıl olsa geri döneceksiniz.Eşiniz ve aileniz arasında daha büyük sorunlar olmasın bence,tekrar ısınamıyor insan çünkü.

Hiç kimseyle muhatap olmayıp iyileşmeye bakmanız daha uygun.Aileniz de torunları hatrına hiç araya girmemeli bence.

Böyle durumlara yoktan yere kv , kp karıştırılınca ne oluyor ki ?
Hadi anne babada karışmamaşı dedim ama olacak olan belli çünkü ailendesin .
Neyse dönme biraz burnu sürtsün
Ararsada açma
Eşşek gibi gelecek
Ailesini aslında karıştırmadm hiç bir zaman . Annesi hep derdi bi sorun olunca bana anlatmıyorsun diye bende anneme yansıtmadan seni arıyorum dedim ilk defa birşeyı söyledim ona her zamanki gibi şaşırtmadi beni . He eğer ben aramasaydim aileme gelip kalmak için bahane ürettim sanacaklardi . Nedensen beni hiç aramayan kv anneme gelince ararım ne zaman geliyorsun diye geldiğim ilk gün söyledim ben rahatsızım yatıyorum diye sonra öyle olunca annesini o yüzden aradım. Hem hep benim ailem mi huzursuz olacak insanların içi içini kemiriyor bu kizin sonu ne olacak böyle diye.
Ailemi devreye soktum sebebi çok fazla ortalığı boş buldu benim ailem ona degmedikce dediğim gibi yavrum kuzum dedikçe o tekmeledi geri tepti . Sahipsiz sandı beni ben kendim ne kadar kavga etsemde bu konuda eve geri döndüm hiç karışmadı ailem . Ama insan dolar taşar ya bi haddini bildirsinler istiyorum .
Peşime çocuğunun peşine düşerse ne ala . Ama düşmezse biter. Yapabileceğim birşey yok

Birileri dolduruşa getirmiş gibi. Veya senin ailene gitmek seninde kalmanı istemiyor cok uzun sure. Kucuk seyler büyüyüp tatsızlığa neden olmus keske eve erken dönebilseydin.

Şimdiye kadar ses etmedim oturdum . Geçen yıl ailem rahatsızdı onları bu yüzden üzmek istemedim sabrettim . Bitti dediğim an bebek geldi. Ama hiçbir zaman susup oturucam diye düşünmedim bebek benim ayak bağım olamaz , kaldı ki onunla kendimi daha güçlü ve daha mutlu hissediyorum manevi olarak .
Geçen yıl çok kavgalar ettik konularımi bilmeyenler için aileme takik vaziyette ama annesinin laflarindan dolayı. Git kalmadan dön diyor annesi de destekçisi her zaman oğlunun. Karın gencecik git kendin al kendin bırak demiyor .hadi onu yapmıyorsun bi ara yolda gittin mi diye ama yok umrunda olmuyor geçen yıl annem bi kaç kere konuştu onunla ama bi kulağından girip bi kulağından çıktı.
Şimdi babama söyledim o gelince sen konuş baba diye . Ben siz ne derseniz tamamım dedim . Benim kizimin arkasını arayıp sormayın umursamayacaksan git de dedim benim sana verecek kızım yok de dedim . Kizim bu eve gelip gidecek senin bu konu hakinda yorum yapnak gibi bi luksun yik diye agirligini koy dedim babama simdiye kadar huzursuz olmyin diye sustuk sen tepemize ciktin de dedim Babam merak etme dedi adamın o kadar dikkatini çekmis ki babamın her geldiğimde arıyor mu o seni diye sormaya başladı.
Ona bu fırsatı ben verdim bi zamanlar vajinismus yaşadım onun ezikliği sandım o yüzden her istediğini yaptım .
Onu atlattım ailemin hastalığı girdi araya. Derken bambaşka bi insan olarak çıktı taviz tavizi doğurdu. Artık ailem ne derse başım üstüne. En mantıklısı böylesi.
Doğru kararı vermişsiniz

bence sakın siz adım atmayın asla gitmeyin.
aileniz de oğlum da damadım da deyip poposunu kaldırmasın.
direkt çatır çatır terbiyesizliklerini söylesinler, siz de söyleyin.
özrünü dilesin kapınızı aşındırsın öyle gidin.
Öyle düşünüyorum aşındırırsa tabi . Aşındırmazsa kendisi bilir Rabbim güç versin bana diye dua edeceğim

Birileri dolduruşa getirmiş gibi. Veya senin ailene gitmek seninde kalmanı istemiyor cok uzun sure. Kucuk seyler büyüyüp tatsızlığa neden olmus keske eve erken dönebilseydin.
Evet gerçekten küçüktü ama beni umursamayasi gel al dememe rağmen gelip almaması annemle öyle konuşması beni çıldırttı artık.

Back