- Konu Sahibi hayata_tutun
Bosanin.
Anneniz ve 2 cocugunuzla yeni bir hayata baslayin
Kurtulus olsun diye de 3.evliligi yapmayin.
Anneniz ve 2 cocugunuzla yeni bir hayata baslayin
Kurtulus olsun diye de 3.evliligi yapmayin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende boşanma asamasına geldim diyorum ?? İllede bitmesin demiyorum. Bazen 2. Sans daha iyi gelebilşr bunu demek istiyorum.Boşanınca mi çocuklar heba olacak yoksa böyle bir adamla yaşayarak mi?Boşanmaya dünyanın sonu gibi bakmayın lütfen. Her evliliği oldurtmak zorunda değiliz. Her kahrı çekmek zorunda değiliz. İnsanız biz . Hakaret ve dayak için evlenMiyoruz bunlari normallestirmeyelim. Gidilmesi gereken yerde gidilir. Bitmesi gereken yerde biter.
İlk evliliğünizde aldatılmışsınız 2.yi yapmışsınız. Keşke 2.eşinizi biraz tanısaydnız. Bu işler tiple yakışıklılıkla olmuyor. Önünüzde ilk seçenek çocuklarınızı alıp ayrı bir hayat kurmak. Ayrılmak istemiyorsanız da kv nin yönetmesine göz yumacaksınız. Neticede öyle aileler var, kv nin dominant olduğu.Merhaba hanimlar. Gece gece uyku tutmadi. Ben 10 yillik ilk evliligimden sadakatsizlik yuzunden bosandim. 3 yil bekar kaldiktam sonra 2. Evliligimi yaptim. Ilk evliligimde esimi tip olarak pek begenmezdim, yanima yakistirmazdim, ustune aldatildigimi ogrenince hic sans vermeden evliligimi botirdim. Adam sadece ceketini aldi gitti evden. Butun mal varligimiz bana ve cocuguma kaldi. Bu arada ilk evlilogimden bir oglumvar su an 10 yasinda. Oglumun babasi hala oglumuza cok duskun. Onunla surekli gorusur, haftasonlari alir. Ihtiyaclarini karsilar vs. Bosandiktan sonra simdiki esimle tanistim, cok yakisikli gezmeyi seven, bana cok deger veren biriydi. O da esinden bosanmisti, cocugu yoktu. Bu arada ben babami kaybettim, kardesimi de bi trafik kazasinda kaybettigim icin hayata kusmus bir annem kalmisti. O donem hayat beni korkuttu, anneme de bi sey olirsa kimsem yok dedim. Ve su anki esimin yogun ilgisi karsisinda 2. Evliligimi yaptim. Bi yuvam olsun, basimi yaslayacagim bi omuz olsun istedim. Esimin cocugu olmadigi icin hemen hamile kaldim ve su an 2 yasinda fa bi kizim var. Diyorum ki cok sey istemisim. Oyle bi aileye dustum ki, ailede ki herkes kv tarafindan yonetiliyor. Annem dedigim gibi evlat acisini gordukten sonra hayata kustu. Bi de bunlar bana kotu davraninca onlara da cephe aldi. Kaynanamin, gorumcemin hakaretlerine maruz kaldim. Annem de bunlara cephe alinca kocam anneme ben onun annesine kinlendim. En son bi tartismamizda esim benden hincini alamayip annemin kapisina gitti agza alinmayacak kufurler etti. Sonra polislik olduk. Ben darp raporu aldim. Herkes birbirinden sikayetci oldu. Esim uzaklastirma aldi. Su an uzaklastirmasi bitti ve eve dondu. Oglum bu surecler yasanirken babasinda kaliyordu, hic birseyden haberi olmadi. Sikayetler savcilkta duruyor. Oyle b.ktan bi durumdayim anlayacaginiz. Esim ilk geldiginde annemden ozur dileyecegini soylemisti ama simdi ben hazir degilim vs diye gecistiriyor. Bosanma davasi acarsam tazminat da alabilirkm su sartlar altinda. Ama bosansam hayatim daha mi iyi olacak diye dusunmeden edwmiyorum. Inanin bende bi yazi okusam sen daha neyi bekliyorsun bosanmak ocin diye yorumlardim. Ben de artik kendimi taniyamiyorum. Bosanmis olmak 2. Basarisizlik, bi cocugu daha babasiz buyutmek cok korkutuyor beni. Annem cok fedakardir ama dedigim gibi hayata kusmus yasiyor onun yaninda pek biseyden zevk alamazsin. Bazen diyorum benimki sadece aliskanlik ama neden vazgecemiyorum. Allah a sukur maddi bi sikintim yok. Ama yapamiyorum. Bu durumda yasayamiyorum da. Adamin her yaptogi batiyor gozume. Allah onu da benim gibi caresiz biraksin istiyorum. Bama biraz akil verin lutfen hanimlar. Simdiden tesekkur ederim.