Ne yapacağımı şaşırdım:SsS

bence nisanlinizla beraber adami karsiniza alin ve acik acik söyleyin rahatsizliklarinizi. Laftan anlamadigini ve bu seferde anlamazsa eger mecburen polise gidip sikayette bulnacaginizi dile getirin... ve arastirin kimsesizse eger bu adam kimsesizler yurdu gibi birsey vardir yetiskinler icin sanirim oraya gitsin!! Ver gercektende gitmemekte israrciysa hemen Polise gidin... manyakmidir nedir bu.

bana bu olay komedi filmi gibi geldi.
eğer konu doğruysa gerçekten yaşanmışsa,kişileri mekanı filan kafamda kuramadım ben :)böyle bir çift düşünemedim.
sanırım konu yabancı bir ülkede geçiyor.Türkiye de böyle bir olayda erkek kişisi o misafirin gözünün ortasına çakmalıydı.

Nişanlını yola getirmene sevindim :13:
Helallik istemesi gerekirken bir de gerizekalı demiş
Utanmaz serseri

Şaka gibi ya açmayın kapıyı gelme deyin.Biz sana elimizden geleni yaptık artık istemiyoruz deyin. Tabi ben bunları diyorum ama sizden aşağı kalır yanım yok Ama yüzüne böyle söylemeden tavır koymadan anlamıyor bu tipler çünkü yüzsüz adam işte daha ne olsun. Yapacağınız tek şey bu almamak eve..

Pardon zaten halletmişsiniz mevzuyu ..Hiç üzülmeyin siz zaten elinizden geleni yapmışsınız o tepenize çıkmış hiç üzülmenize gerek yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…