• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı şaşırdım:SsS

bence nisanlinizla beraber adami karsiniza alin ve acik acik söyleyin rahatsizliklarinizi. Laftan anlamadigini ve bu seferde anlamazsa eger mecburen polise gidip sikayette bulnacaginizi dile getirin... ve arastirin kimsesizse eger bu adam kimsesizler yurdu gibi birsey vardir yetiskinler icin sanirim oraya gitsin!! Ver gercektende gitmemekte israrciysa hemen Polise gidin... manyakmidir nedir bu.

bana bu olay komedi filmi gibi geldi.
eğer konu doğruysa gerçekten yaşanmışsa,kişileri mekanı filan kafamda kuramadım ben :)böyle bir çift düşünemedim.
sanırım konu yabancı bir ülkede geçiyor.Türkiye de böyle bir olayda erkek kişisi o misafirin gözünün ortasına çakmalıydı.

arkadaslar hepinize öncelikle tesekkür ederim yorumlar için..
az önce konuyu sonuca bağladım 20 dk kadar oluyor hala gerginim ama olması gereken oldu..

Bu sabah nişanlıma bu işi halledemeyeceğini bana bırakması gerektiğini söyledim.
Adamla cafe de oturuyorduk nişanlım arkadasını karsılaması gerektiğini söyleyerek çekti gitti.
ben konuya girdim ve dün aksam nerede kaldığını sordum.
akrabası varmıs amcamın evi,karısı yoktu ondan kaldım dedi.karısı olsa kalmazdım dedi.
bana da gün doğdu tabi bak .. dedim amcan akraban olduğu halde evinde kalmıyorsun da yengen var diye ben ne oluyorum burada bende kadın değil miyim??benim evimde kalıyorsun?
benim düzenim bozuldu rahat edemiyorum mutlu da huzurlu da değilim seni ne evimde ne işimde istemiyorum dedim.
hala nereden cıktı bu diyor basta öyle demediniz diyor.
bende bir kaç gün misafir edebileceğimi ama onun cok fazla kalıp huzurumu bozduğunu ayrıca işte de beni küçük düşürdüğü için ondan nefret ettiğimi nişanlıma bir tercih yapması gerektiğini söyledim.onunla hukukun eski olduğu için sana söylemeye cekiniyor ama o da seni istemiyor dedim..ve daha bir çok şey söyledim..gayet umursamaz bir şekilde yaaa tamam yaaaaa diyerek masamdan kalktı ve giderken bana gerizekalı dedi...gerizekalı da olduk yani olsun cünkü sanırım kurtuldum.
çıkarken nişanlımla rastlaşmışlar bana böyle böyle dedi demiş.o da doğru söylüyor biz öğrenci ya da bekar hayatı yasamıyoruz ki misafirlik 3 gün arkadasım demiş...bizde kalan bir kaç eşyasını istemiş ve gitmiş.
biraz içim burkuldu acıdım ama ne yapayım olması gereken buydu.

Nişanlını yola getirmene sevindim :13:
Helallik istemesi gerekirken bir de gerizekalı demiş :57:
Utanmaz serseri :19:

Şaka gibi ya açmayın kapıyı gelme deyin.Biz sana elimizden geleni yaptık artık istemiyoruz deyin. Tabi ben bunları diyorum ama sizden aşağı kalır yanım yok :1: Ama yüzüne böyle söylemeden tavır koymadan anlamıyor bu tipler çünkü yüzsüz adam işte daha ne olsun.:31: Yapacağınız tek şey bu almamak eve..

Pardon zaten halletmişsiniz mevzuyu ..Hiç üzülmeyin siz zaten elinizden geleni yapmışsınız o tepenize çıkmış hiç üzülmenize gerek yok

Son düzenleme:
Back