Ne yapacağımı şaşırdım:SsS

Alkol alıyormuş bir de adam ,pess diyorum başka da birşey demiyorum nişanlına..
Bu adamle evlenme konusunda da uzun uzun düşün bence.
Nişanlıyız diyorsun ama öyle kafanıza göre mi nişanlınız aileler falan biliyor mu ?
Yani aileler biliyorsa bu evdeki yabancıyı kabul edecek bir aile de tanımıyorum ben.
Bu adam komşum olsa rahatsız olurum ben,siz birlikte mutlu mesut yaşıyorsunuz.

Canım senin evinde içmesine gerek yokki, disarda'da icer gelir. En kötüsü şişesini saklar yine kafayı bulur. Buna ben eh hadi diyorum, ama inşallah ot vallan icmiyordur!

dikatli ol derim ve inşallah yarın gercekden konuşursun!

Son düzenleyen: Moderatör:

Abartmayalım lütfen sonucta 2 yıldır tanıdığı adam madur olmus gözüyle bakıyor.Kötü niyetli değil.

Ne kadar konu dısı bir soru olmus aileler biliyor mu falan:)))
Hayır bilmiyorlar beni hala lise de okuyor sanıyorlar..
Birlikte yasadığımızı biliyorlar evet ama evimizde bir misafir olduğundan sadece görümcemin haberi var onun dısında ne benimkiler ne onunkiler kabul etmez böyle birseyi.
Konu farklı yerlere gitsin istemiyorum.Mutlu mesut olduğumuzda yok.

Ot falan derken

??????

Neyse bakalım artık cevap veremeyeceğim cok gec oldu.
Yarın birebir şekilde durumu anlatıp artık misafir edemeyeceğimi söyleme konusunda hala kararlıyım ..
Hepinize yorumlar için teşekkür ederim.
İyi geceler.

yani öyle tipler marijuana kulana bilir, sakın itras etmeyin, çünkü ruhun bile duymaz. İki senedir tanıyorsunuz, sadece ailesi konyadaymiş, peki başka ne biliyorsun canım,?

Mesella, neden evi yok?
Neden o durumda?
nedem iciyor?

falan filan

Neden rahatsız oldunuz ki ?
Aileler biliyor mu dedim.. Kızının nişanlısıyla veya erkek arkadaşıyla yaşadığını bilen bir sürü aile var.
Ama aynı kızının ne idüğü belirsiz adamla yaşadığını bilmiyor aynı aile.
Bunu belirtmek istemiştim bam telinize bastım galiba.
Mevzu benim için bu cevabınızdan sonra aydınlandı.
O ev sizin değil erkek arkadaşınızın evi..
İstediğini getirir istediğini götürür belli ki sizin güvenliğiniz,duygularınız vs gibi durumlar onun için mesele değil.
Sorun yapmıyor idare et diyor,idare ediverin.
Yemeğe,çamaşıra devam.. Bekr evinde evi çekip çevirecek birine her zaman ihtiyaç vardır ne kadar trip atsada sizden kopamaz merak etmeyin.
Hiçbir erkek evlendiği,evleneceği,evlenmeyi düşündüğü,birlikte yaşadığı özetle emek verdiği namusu kabul ettiği kadını bu kadar zor durumda bırakmaz.
Bu cümlemde kültürel tüm farklılıkarı yok sayar.

Özel hayatım konusunda bilip bilmeden ahkam kesmeyin lütfen!
Artık hesap verme yasını gectik durum bildirme dönemindeyiz bildirdik ailelere hayırlı uğurlu olsun dediler...24 üm nişanlım 32..anlatabildim umarım.
Son cümle beni çok düşündürdü..
Yani demenize göre nişanlım benimle ciddi düşünmüyor beni namusu (((ki kelimeyi çok varoş buluyorum)))olarak görmüyor ki bu duruma sokmus..(buna sadece kahkaha atarım)çok yazık bana..
Burada akıl danısayım forumu takip eden arkadasların bir bildiği vardır dedim yerden yere vuruldum gibi birsey oldu..
Ne sordum ne cevaplar aldım.
Surada sunu yap bunu yap demek varken sürekli ilişkimi yargılamak neden???
Uzun süredir takip ederim forumu bir kaç ay önce üye oldum bir kaçta yorum yazdım.
Kimse kusura bakmasın da bazen cok absürd yerlere tasınıyor konular alakasız olduğu halde..

.

Kimseye gereginden fazla Merhamet GÖSTERME bir gün bosa harcadigim o merhamete Muhtac OLURSUN...tam BÖLE dgl dide bunun gibi biseydi bu söz:111:

K.Sultan Süleyman

Simdi hani ögrenci evleri olurya, böyle kizli erkekli beraber yasarlar, bazileri cift´de olur, amerikan dizilerden biliriz zaten. Farz edelimki sizinkisi böyle birsey olmus, istemeyerekten, ama olmus. Bu adam ozaman sizin evinize katkida bulunmasi gerekiyor. Yani yemek yapmasi gerekiyor, veya yemek icin alisveris yapmasi gerekiyor.
Siz maasini verdiginiz icin, direk maasindan keseceginizi söylebilirsiniz, diyelimki sizde kaldigi icin 200 TL, bu kadar az parayada zaten hicbiryerde kalamaz.
Dahasi temizlikde yapmasi gerekiyor veya temizlik parasi ödemesi gerekiyor.
Eve temizlikci tutacagim, senin maasindanda 50 TL her ay ona kesecegim vs diyebilirsiniz. Daha dogrusu siz degil, nisanliniz söylemesi gerekiyor. Ayrica is yerinde elemaniniz gibi davranmasi gerekiyor, yoksa onu isten cikartacaginizin sinyallerini vermeye calisin.

Ama benden söylemesi, baktiniz cok rahatsiz sizlerden, fazla üstüne gitmeyin, ickide iciyormus zaten, size bir zarar vermesede evi kirip gecirebilir.

Sonucta o sizin cocugunuz degil, insan akrabasina bile okadar tahammül etmez. Madem Istanbulda bir dikis tutturamiyor, ozaman ailesinin yanina Konyaya gitmesi gerekiyor.
Ha yok, sokakta kalacaksada, buda sizin sorumlulugunuz degil, siz zaten hemen kapi disi etmiyorsunuz. Nisanliniz onla beraber ev bakmaya gitsin, yada oda bakmaya, artik neyse, neye parasi yetiyorsa. Yani bu konuda baski yapmassaniz hicbirsey degismez.
Huzurunuz bozulmamasi icin belki biraz daha para gidebilir cebinizden, ne bileyim, ev tutarken daha cok para lazim olacaktir ona. Ama bunuda "Ders" parasi sayin, hayatta ögrendiginiz birsey icin para ödüyorsunuz: Fazla iyilikten maraz dogar.

adam normal değil bence ya da nişanlınız ile oldukça samimiler. başka türlü kimse tabir i caizse kovulduğu yere geri dönmez. demek ki arada çok samimiyet var ki adam gülüp geçiyor ... ama yine de garip. gerçi nişanlınız da çok sert tepki vermemiş, acıyor adama.
ama hani özel bi durum olur, ev taşıyordur kalacak yeri o anlık yoktur falan insan arkadaşını evinde misafir edebilir, ancak sizin durum çok farklı bir hal almış.

nişanlını karşına al ciddi ciddi konuş, acıyorum adama yazık falan dese bile uygun lafları bul ve anlat iyice. ayrıca adama ev arkadaşı falan bulmaya çalışma bence, olaya dahil olmayın, bırakın kendi naparsa yapsın elinizi çekin üstünden. eve misafir gelecek deyin, görümcem arkadaşıyla gelecek deyin, bir şeyler uydurun. aslında bunlar zor değil, biraz kararlı olursanız halledilir

en basta evinnize almakla hata etmişssiniz ama olan olmuş.. Adam yapışmış resmen git dediğiniz halde bile gitmemesi imkansız senin deil nişanlının sesini yükseltmesi lazım ki gitsin. O halde bile gitmezse zaten polisi çağırırsınız olur biter

iyilik yaptınız borçlu çıktınız yani, ilk baştan kabul etmemek lazımdı ama olan olmuş, insanlık yapmışsınız ama karşınızda insan yok,
dikkat edin evden birşeylerde çalabilir, herşey beklenir yüzsüz adam.

Öğrenci evi gibi olmuş ama sizin eviniz :) Misafirinizde sorumsuz ergen triplerinde belli ki. Bence evden çıkarmaya odaklanmak yerine direk işten çıkarmaya odaklansanız, pek işe yaramıyor ve iş hayatında profesyonel davranışlar sergilemiyormuş belli ki, bahane bulmakta zorlanmazsınız. İşten çıkarılınca sizin onun nazını çeken tatlı-sert kankalarınız olmadığınızı anlar kendiliğinden gider diye düşünüyorum.

Kırılacak bir mevzu yok arkadaşım.
Şuan kırılman gereken kişi ben değilm nişanlın.

Ailemin haberi yok diyorsun.
Ailene söyle icabına baksınlar o vakit bu işin madem sen bakamıyorsun.

Artı şu namus kelimesi sana varoşça geldi ya bana da nişanlının davranışları varoşça geldi .
Seni ciddi anlamda koruyup sahipleniyorsa senin olduğun eve başka bir erkeği uzun vadeli almaz.

Hadi yakınen akraban olur ananın babanın tanıdığı biri olur alırsın üç beş gün ağırlarsın.
Adam yerleşmiş ki sizin eve.
Gitmek bilmiyor.

Eksik anlatılanlar var.Çünkü taşlar yerine oturmuyor birtürlü.
Nişanlın asla hayır diyemezmiş.
Senin başına bir iş geldiğinde o zaman görürüm ben onu.

Nişanlın bu kadar yardımseverse (!) açsın bir darülacize felan bari.
Vatana millete bir hayrı olur hiç değilse.
Yoksa sizin evi evsizler derneğine çevirecek iyice

Ben kargo, posta, fatura yazanlar olsun onlara bile kapıyı açamıyorum normalde aşırı merhametliyim ama kötü şeyler aklıma geliyor birden, korgocu kılığına girenler, ya da başka bir kılığa? Benim annem gecenin bir yarısı kapımıza dayanıp aşağı katta oturan bir adamı soruşturma için gelen polislere balkondan, nerden bileyim sizin polis olduğunuzu demişti. Saatte 12' ye geliyordu, size soru soracağız aşağı gelin diyorlardı annem inmedi, babam da yoktu zaten o sırada. Polis baya sinirlenmişti hatta annemi inandıramayınca, sonra bir baktık babam geliyor, babamı görünce annem indi aşağı bir fotoğraf gösterdiler, alt kattaki komşuyu gerçekten arıyorlarmış meğer, yeni taşınmışlardı tanımayız, etmeyiz bir ton soru sordular sonrada gittiler.

Adam oldukça yüzsüz, yani insanın kalacak yeri olmasa yemeği az bulup konuşmaya cesareti olamazdı muhtaç olduğundan, kaldı ki adam 34 yaşında ve bir işi var gayette kendi başının çaresine bakabilir. Nasıl yüzsüz anlamadım gitti, kovuyorsun yine geliyor hasta mı ne? Böyle giderse evlenince de evlatlığınız olarak kalacak yanınızda.

böylesi yüzsüz adam döner iki gün sonra iftira da atar, ayy durum feci kurtulun bi an evvel

Abartmayalım lütfen sonucta 2 yıldır tanıdığı adam madur olmus gözüyle bakıyor.Kötü niyetli değil.

Ortada ''abartılmayacak'' bir durum yok madem, zavallı adamcık madur , ne diye burada yana yakıla konu actınız yaka silkerekten..

Çok merak ediyorum eyy forum ahalisi burada bir kişi çıksın da ;
''Evet benim eşimde bunları yapardı, eve elin 7 kat yabancı adamını ''acıdığı'' için getirirdi.''

Desin..

Bir arkadaşım cok ta haklı bir laf etmiş acıkcası.. Orası sizin değil bekar nişanlınızın evi..

Ben olsam ne yapardımmm.. Başta adamı eve almazdım ama aldım varsayalım..

Tüm eşyalarını toplardım, akşam geldğinde eline verirdim kusura bakmayın bu şekilde ciddi anlamda rahatsızım, böyle olması gerek derdim gayet sinirli şekilde ama.. Zora koşarsa son çare polisi arayacağım diye tehdit ederdim. yani adamn yaptığına az bile.

arkadaslar hepinize öncelikle tesekkür ederim yorumlar için..
az önce konuyu sonuca bağladım 20 dk kadar oluyor hala gerginim ama olması gereken oldu..

Bu sabah nişanlıma bu işi halledemeyeceğini bana bırakması gerektiğini söyledim.
Adamla cafe de oturuyorduk nişanlım arkadasını karsılaması gerektiğini söyleyerek çekti gitti.
ben konuya girdim ve dün aksam nerede kaldığını sordum.
akrabası varmıs amcamın evi,karısı yoktu ondan kaldım dedi.karısı olsa kalmazdım dedi.
bana da gün doğdu tabi bak .. dedim amcan akraban olduğu halde evinde kalmıyorsun da yengen var diye ben ne oluyorum burada bende kadın değil miyim??benim evimde kalıyorsun?
benim düzenim bozuldu rahat edemiyorum mutlu da huzurlu da değilim seni ne evimde ne işimde istemiyorum dedim.
hala nereden cıktı bu diyor basta öyle demediniz diyor.
bende bir kaç gün misafir edebileceğimi ama onun cok fazla kalıp huzurumu bozduğunu ayrıca işte de beni küçük düşürdüğü için ondan nefret ettiğimi nişanlıma bir tercih yapması gerektiğini söyledim.onunla hukukun eski olduğu için sana söylemeye cekiniyor ama o da seni istemiyor dedim..ve daha bir çok şey söyledim..gayet umursamaz bir şekilde yaaa tamam yaaaaa diyerek masamdan kalktı ve giderken bana gerizekalı dedi...gerizekalı da olduk yani olsun cünkü sanırım kurtuldum.
çıkarken nişanlımla rastlaşmışlar bana böyle böyle dedi demiş.o da doğru söylüyor biz öğrenci ya da bekar hayatı yasamıyoruz ki misafirlik 3 gün arkadasım demiş...bizde kalan bir kaç eşyasını istemiş ve gitmiş.
biraz içim burkuldu acıdım ama ne yapayım olması gereken buydu.

Son düzenleme:
yuh bir de giderken gerizekalı diyor bari şimdiye kadar kaldığı için teşekkür edip basıp gitseydi en azından... ayy ne insanlar var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…