Özel hayatım konusunda bilip bilmeden ahkam kesmeyin lütfen!
Artık hesap verme yasını gectik durum bildirme dönemindeyiz bildirdik ailelere hayırlı uğurlu olsun dediler...24 üm nişanlım 32..anlatabildim umarım.
Son cümle beni çok düşündürdü..
Yani demenize göre nişanlım benimle ciddi düşünmüyor beni namusu (((ki kelimeyi çok varoş buluyorum)))olarak görmüyor ki bu duruma sokmus..(buna sadece kahkaha atarım)çok yazık bana..
Burada akıl danısayım forumu takip eden arkadasların bir bildiği vardır dedim yerden yere vuruldum gibi birsey oldu..
Ne sordum ne cevaplar aldım.
Surada sunu yap bunu yap demek varken sürekli ilişkimi yargılamak neden???
Uzun süredir takip ederim forumu bir kaç ay önce üye oldum bir kaçta yorum yazdım.
Kimse kusura bakmasın da bazen cok absürd yerlere tasınıyor konular alakasız olduğu halde..
.
Simdi hani ögrenci evleri olurya, böyle kizli erkekli beraber yasarlar, bazileri cift´de olur, amerikan dizilerden biliriz zaten. Farz edelimki sizinkisi böyle birsey olmus, istemeyerekten, ama olmus. Bu adam ozaman sizin evinize katkida bulunmasi gerekiyor. Yani yemek yapmasi gerekiyor, veya yemek icin alisveris yapmasi gerekiyor.
Siz maasini verdiginiz icin, direk maasindan keseceginizi söylebilirsiniz, diyelimki sizde kaldigi icin 200 TL, bu kadar az parayada zaten hicbiryerde kalamaz.
Dahasi temizlikde yapmasi gerekiyor veya temizlik parasi ödemesi gerekiyor.
Eve temizlikci tutacagim, senin maasindanda 50 TL her ay ona kesecegim vs diyebilirsiniz. Daha dogrusu siz degil, nisanliniz söylemesi gerekiyor. Ayrica is yerinde elemaniniz gibi davranmasi gerekiyor, yoksa onu isten cikartacaginizin sinyallerini vermeye calisin.
Ama benden söylemesi, baktiniz cok rahatsiz sizlerden, fazla üstüne gitmeyin, ickide iciyormus zaten, size bir zarar vermesede evi kirip gecirebilir.
Sonucta o sizin cocugunuz degil, insan akrabasina bile okadar tahammül etmez. Madem Istanbulda bir dikis tutturamiyor, ozaman ailesinin yanina Konyaya gitmesi gerekiyor.
Ha yok, sokakta kalacaksada, buda sizin sorumlulugunuz degil, siz zaten hemen kapi disi etmiyorsunuz. Nisanliniz onla beraber ev bakmaya gitsin, yada oda bakmaya, artik neyse, neye parasi yetiyorsa. Yani bu konuda baski yapmassaniz hicbirsey degismez.
Huzurunuz bozulmamasi icin belki biraz daha para gidebilir cebinizden, ne bileyim, ev tutarken daha cok para lazim olacaktir ona. Ama bunuda "Ders" parasi sayin, hayatta ögrendiginiz birsey icin para ödüyorsunuz: Fazla iyilikten maraz dogar.