• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı şaşırdım:SsS

Geçen aksam metrobüste ıslanmıs bir köpek görmüştüm nişanlım yanımdaydı ...
Ayy canım ıslandın mı sen?diyerek sevmiştim hayvanı..
Siz yazdıkca cesaret alarak nişanlımın üstüne gittim epeyce..Birseyler yap gelmesin diye..

*Ne yapayım sokakta ki köpeğe acıyorsun ona nasıl acımazsın halini görüyorsun ben ona git dedim defalarca caresiz olmasa gelir mi sen gider misin kovulduğun yere bu adam caresiz anlamıyorsun!Git dedim diyorum yarın yine diyeceğim yine gelecek biliyorum dedi ve kızıp yatmaya gitti!!
Biz kavga eden insanlar değiliz çok üzüldüm simdi..

nişanlınız halinden gayet memnun belli ki =)=) vicdan yapayım iyilik yapayım derken hayatınızı değiştiriyo düzeninizi bozuyo ve sevdiği insanı kırıyo..kaş yaparken göz çıkarıyo..

Haneye tecavüz sayılmaz arkadasım tıpış tıpış açıyorum kapıyı.Polislik bir durum olduğunu da sanmıyorum.
Sadece yüzümüz yumusak sanırım yeterli gelmiyor söylenilenler.
Ama son söylediğin mantıklı geldi.

Kovulduğu halde evinize geliyorsa.
Evinizi kendi eviymiş gibi kullanıyorsa yemek az yapıldı diye surat asıyor,size hakaret ediyorsa bence polislik vakit gelmiş de geçmiştir bile..
Özür dilerim sizi kırmak istemem ama nişanlınız standart erkek çizgisinde değil.
Eşim bana değil ne idüğü bir adamın pantalonu kendi kardeşinin çamaşırını bile yıkatmaz.
O adam size eve gelen misafire bir zarar verse?
Ya da zarar vermesini mi bekliyorsunuz ,anlayamadım.
Yazdıklarınıza inanamıyorum.

Açmayın kapıyı ?
Ne yapacak çilingir mi çağıracak kapıyı mı kıracak ne yapacak ?
Çok aciz bulduysanız çocuk esirgeme kurumuna gidin nişanlınızla ilginize muhtaç binlerce çocuk var.
Nişanlını sıkıştır kavga et,küfür et,hatta herkesi evden kov ama adamdan kurtul.

Geçen aksam metrobüste ıslanmıs bir köpek görmüştüm nişanlım yanımdaydı ...
Ayy canım ıslandın mı sen?diyerek sevmiştim hayvanı..
Siz yazdıkca cesaret alarak nişanlımın üstüne gittim epeyce..Birseyler yap gelmesin diye..

*Ne yapayım sokakta ki köpeğe acıyorsun ona nasıl acımazsın halini görüyorsun ben ona git dedim defalarca caresiz olmasa gelir mi sen gider misin kovulduğun yere bu adam caresiz anlamıyorsun!Git dedim diyorum yarın yine diyeceğim yine gelecek biliyorum dedi ve kızıp yatmaya gitti!!
Biz kavga eden insanlar değiliz çok üzüldüm simdi..

Madem acınacak halde ne hakla hakaret eder?
Nişanlın nasıl bunu görmezden gelir ...
Nişanlında var bir sorun senin.
Bide üste çıkmış pes valla.
Sen git evden o adam gidene dek de gelme
O zaman paşa paşa yollar adamı.

Ev arkadası bulsak ona????
Arıyorlar ya internetten falan?
Olur mu ki?
Nişanlıma hakaret ettiğinde söyledim.Özür diletti benden ama yumusamadım tabi.
Yok karar verdim kesin ve net olacağım tavrımı koymam gerek.
Hatta kalpsizleşip tüm acıtasyonlarına rağmen evime de almayacağım yeter!!!34 yasında adam bir evi ailesi olamamıssa kendi hatasıdır bana neee?Ben doğursam bu kadar düşünmezdim belki de anası babası düşünsün ???Değil mi ama??(((lütfen öyle falan yazın!)))
Kararım kesin .

nişanlınız halinden gayet memnun belli ki =)=) vicdan yapayım iyilik yapayım derken hayatınızı değiştiriyo düzeninizi bozuyo ve sevdiği insanı kırıyo..kaş yaparken göz çıkarıyo..

Katılıyorum.:13:
Bu kadar eyvallah etmesine ne gerek var.
Ya nişanlısı resmen.kanatsız bir melek (!)
Yada ciddi anlamda davranışsal problemli

Merhaba arkadaslar,
Öyle bir durum ki ne ben ne nişanlım, işin içinden çıkamadık birde sizlere sorayım dedim belki bir çözüm bulursunuz.

Nişanlımla aynı işi yapıyoruz birlikte çalışıyoruz..ve birlikte yaşıyoruz.Bizimle birlikte çalışan ve nişanlımın eskiden tanıdığı bir adam var.Aslında pek işimize yaramasada işi olmadığı ve bizim işimize ihtiyacı olduğunu söylediğinden yanımıza aldık.Ama daha ilk günden stüdyoda insanlarla kavga etti..Agresif bir yapıya sahip.Elinde değil biliyoruz kötü niyetli de değil bundan da eminiz ama ne lafını biliyor ne sözünü..
Bu adam kalacak yerim yok, sizde kalabilir miyim demiş,bana sordu nişanlım bir kaç gün kalacaksa sakıncası yok dedim.
Demez olaydım...
Daha eve girdiği ilk andan itibaren korkunç bir koku..aynı elbiseyle yatıp kalkıyor kot pantolonla uyuyor ve çoraplarını hiç değiştirmiyor.Aynı kazak 1 aydır üzerinde..
Abartmıyorum eve girdiği andan itibaren ne yemek yiyebildim ne de elim ayağım tuttu..Üstü başı kokar mı insanın eve sokaktaki şarapcıyı alsam daha temiz kokar eminim.
Buna rağmen gidecek yeri yok diye sesimi çıkarmadım.Bende nişanlımda zayıfız.Elıbiseleride uymuyor ki bizimkilerden verelim....
Gittim bir kaç parca sey aldım.Aksam eve gelir gelmez banyoya girmesini sağladım..Hadi imkanı yok banyo yapamıyordu e imkan varken de bir naz..sanki banyo yapmak istemeyen cocuklar gibi aklım almıyor.

En sonunda acık acık söyledim yine faydası olmadı..Bu arada resmen de yerleşti evimize.Elbiselerini yıkatıyor yemek az olmussa surat yapıyor ben bunla doymam vs..
Gecen persembe program esnasında kızdırdı beni,haklı olarak laf söyledim .Orada nişanlım ve ben işveren konumundayız sen tut yapımcının içinde bana bağır..Hakaret et!!!!
Deli oldum acık acık yüzüne karsı istemiyorum seni dedim,prestijimi nasıl sarsarsın dedim (ki olayın akabininde yapımcı bana senin elemanlar fazla tepene cıkmıs dedi gayet alaylı))bir dolu saydım döktüm!!!!
Yarabbi şükür diyor..Evimde istemiyorum dedim yüzüne karsı aksam davetsizce geldi.
Nişanlım istemiyor Jansine demiş olsun diyerek peşine takılmıs.
Gecen nisanlıma bu gelirse gideceğim dedim yine gelmiş adam,, ne yapayım diyor çaresiz diyor..yoksa kim yüzüne karsı istemiyorum dediğin halde gelir ki diyor..kavga ettik bir dolu.
Parasını alıyor o gece gelmiyor sabaha kadar içiyor sabah bir geliyor para yok..Yemek bizden yatak bizden sigara bizden.!Home ofis bizimkisi tam sabah calısacağımız yerde öğlene kadar uyuyor!
Görümcem geldi kız açık açık :gelme sen ben rahat edemem home ofis zaten ben salonda yatacağım dedi yine geldi..
Açık açık git diyorum istemiyorum diyorum ama sanırım gercekten cok caresiz yüzüne git demenin faydası da yok.biz ne yapacağımızı bilemedik ne yapsam fikirlerinizi bekliyorum!

eşşek kadar adamın ne işi var sizin evinizde:19: atın gitsin ya çocuk mu bu birde evde bakıyorsunuz gitsin otelde motellerde bir yer bulsun kendine böyle
yaşanmazki neticede sizde evli bir çiftsiniz

Allah aşkına elin adamının sizin evinizde,mahrem bölgenizde ne işi var?
Hadi evsiz barksız çulsuz diyelim siz belediye misiniz?
Babanız değil,oğlunuz değil ne diye çekiyorsunuz.

Vallahi tuttuğum gibi eşyalarını camdan atardım
Üstüne polis çağırırdım.

Hayır yani konuştum olmadı, kovdum gitmedi demişsiniz.
Size verebilecegim fikirler (kendi yöntemlerim) bunlar.

:20: :20:

Siz yumuşak başlı olursanız yarın birgün ''nişanlınız'' daha kaç evsiz barksız adam mı artık bilemedim kaç kişi getirir.

Önceden sormuştum gene sorayım.
Bu adamın ailesi akrabası arkadaşı yok mu yani
Tek tanıdığı siz misiniz de size yerleşiyor böyle.
Ailesi uzaktaysa uzakta bu onun problemi.
Gitsin o zaman ailesnin yanına.
Ne diye sizin eve daldı böyle.
Kapıcılık felan yapsın.
Kapıcılara kalacak yer veriyorlar.

Katılıyorum.:13:
Bu kadar eyvallah etmesine ne gerek var.
Ya nişanlısı resmen.kanatsız bir melek (!)
Yada ciddi anlamda davranışsal problemli

Güzel güzel akıl danısıyorum yol gösterin istiyorum.
Açık açıkta yüzümüz yumusak diyorum.Söylediklerimizi şakaya vuruyor geliyor üstesinden.Nişanlım gercekten kimseye hayır diyemeyen biri buna rağmen istemediğini o da söylüyor .Davranıssal problemli kırdı beni biraz onun adına..

Gerekirse ben gideceğim evet.
Bu mantıklı geldi bana..

Birdaha kabul ederse nişanlın sen git.
Nişanlının idrak etmesi gerek bazı şeyleri mahremiyeti özeli...
Sen o adama bakmaya felan mecbur değilsin.
Nişanlın çok istiyorsa otursun kendi baksın.

Önceden sormuştum gene sorayım.
Bu adamın ailesi akrabası arkadaşı yok mu yani
Tek tanıdığı siz misiniz de size yerleşiyor böyle.
Ailesi uzaktaysa uzakta bu onun problemi.
Gitsin o zaman ailesnin yanına.
Ne diye sizin eve daldı böyle.
Kapıcılık felan yapsın.
Kapıcılara kalacak yer veriyorlar.

Ailesi Konya 'daymıs gitmek istemiyor.
Yarın bu olayı cözeceğim istemedeğimi nişanlım yokken bir kenara cekip birebir söyleyeceğim.
Ya da o gelirse ben giderim diyerek geldiği taktirde gercekten gideceğim.

Ev arkadası bulsak ona????
Arıyorlar ya internetten falan?
Olur mu ki?
Nişanlıma hakaret ettiğinde söyledim.Özür diletti benden ama yumusamadım tabi.
Yok karar verdim kesin ve net olacağım tavrımı koymam gerek.
Hatta kalpsizleşip tüm acıtasyonlarına rağmen evime de almayacağım yeter!!!34 yasında adam bir evi ailesi olamamıssa kendi hatasıdır bana neee?Ben doğursam bu kadar düşünmezdim belki de anası babası düşünsün ???Değil mi ama??(((lütfen öyle falan yazın!)))
Kararım kesin .

bu adama sizin nişanlınız kişiliğinde bi ev arkadaşı gerekir başkası dayanamaz kaçar gider valla... kusura bakmayın ama sorunun çoğu adamda değil bence bu yardım isteme sayfasını açmanıza sebep olan nişanlınız olmuş.hem bu adam sizle çalışıyor değilmi.yani belli bi maaşı var iyi ya da kötü kendini idare etmeli.34 yaşına kadar siz mi vardınız yanında?şimdide olmayıverin.illa yardımda bulunmak istiyorsa nişanlı bey para versin adama ev tutsun yemesini içmesini karşılasın..yoksa huzurunuzdan belki de ilişkinizden olacaksınız

Ne yapacagını şaşırmıştın, iste arkadaşlar ne yapmanız gerildiğini anlatmışlar.
dünya çanağınız varsa ID yada tlc bir acın bakın.
Ozaman nişanlın eminim korkacakdir yabancı birisini evinize almamanız gerektiğini.

Ayrica sen bir bayansin, adam sanirim içip içip duruyormuş,
kendisini düşünmüyorsa seni düşünsün!

bir, iki gün misafir ettiyseniz ne güzel, ama ondan sonra eyvallah diyeceksiniz!
Bundan çekiniyor demeyi, bu yüzden o köpek yavrusunu size ornek vermiş.
bu kadar pisiriksa, ozaman siz söyleyin, artık evimize gelmenizi dogru bulmuyor ve istemiyoruz diye. Mahişinida alıyor, gitsin bir oda kıralasin!

kapiya gelirsede acmayın!

Aa bir de içki var demi işin içinde..
Çok tehlikeli bu adam çook.
Yarın birgün sizin evde içmeyeceği ne malum.

Güzel güzel akıl danısıyorum yol gösterin istiyorum.
Açık açıkta yüzümüz yumusak diyorum.Söylediklerimizi şakaya vuruyor geliyor üstesinden.Nişanlım gercekten kimseye hayır diyemeyen biri buna rağmen istemediğini o da söylüyor .Davranıssal problemli kırdı beni biraz onun adına..

İyi o zaman artık üçlü olarak yaşayın madem nişanlını bu kadar savunuyorsun.
Nişanlının davranışında da sorun yoksa problem ne.
Adamı gelecekteki çocuğunuz olarak kabul edin kaprislerini de yalnızlığına verin.
Sen çamaşırlarını yıka yemeğini yap tövbe tövbe birşey daha diyeceğim de demeyeyim banlanacağım.
Başından beri adamı ve nişanlını savunuyorsun.
Bu adam yarın sana saldırsa taciz etse tecavüz etse ne olacak.
Nişanlın iki yıldır sen bilmem kaç gündür tanıyorsun ,ne rahat insanlarınız yahu.
Yok saldırmaz diyorsun ,zararsız? Nereden biliyorsunuz zararsız olduğunu ananız mı babanız mı ?

bu adama sizin nişanlınız kişiliğinde bi ev arkadaşı gerekir başkası dayanamaz kaçar gider valla... kusura bakmayın ama sorunun çoğu adamda değil bence bu yardım isteme sayfasını açmanıza sebep olan nişanlınız olmuş.hem bu adam sizle çalışıyor değilmi.yani belli bi maaşı var iyi ya da kötü kendini idare etmeli.34 yaşına kadar siz mi vardınız yanında?şimdide olmayıverin.illa yardımda bulunmak istiyorsa nişanlı bey para versin adama ev tutsun yemesini içmesini karşılasın..yoksa huzurunuzdan belki de ilişkinizden olacaksınız

Ne yapacagını şaşırmıştın, iste arkadaşlar ne yapmanız gerildiğini anlatmışlar.
dünya çanağınız varsa ID yada tlc bir acın bakın.
Ozaman nişanlın eminim korkacakdir yabancı birisini evinize almamanız gerektiğini.

Ayrica sen bir bayansin, adam sanirim içip içip duruyormuş,
kendisini düşünmüyorsa seni düşünsün!

bir, iki gün misafir ettiyseniz ne güzel, ama ondan sonra eyvallah diyeceksiniz!
Bundan çekiniyor demeyi, bu yüzden o köpek yavrusunu size ornek vermiş.
bu kadar pisiriksa, ozaman siz söyleyin, artık evimize gelmenizi dogru bulmuyor ve istemiyoruz diye. Mahişinida alıyor, gitsin bir oda kıralasin!

kapiya gelirsede acmayın!

benim evimde içki içemez o kadarına da eyvallah demem.Hem Allah var bana karsı hiç bir yanlıs hareketini görmedim.
kesin kararımı verdim kesin ve sert dille yarın kenara cekip gelme diyeceğim.
basının caresine baksın parasını düzenli alıyor.

hepinize tesekkür ederim epeyce gec oldu.
iyi geceler.

Son düzenleme:
Ev arkadaşı demişsiniz çok mantıklı geldi :52:
Bu adam maymun gibi tutunacak başka bir dal bulmadan diğerinden ayrılmaz :19:
Adama iş vermişsiniz belli bir geliri olmalı artık bir ev arkadaşı ve uygun kiralı bir evle sorun hallolabilir, hem siz kurtulursunuz hem adam ortada kalmaz :ssz:
Bu arada merakımı mazur görün, ne iş yaptığınızı öğrenebilir miyim?:ssz:

Arkadaşım beni sakın yanlış anlama..
Art niyetle değil asla söylediklerim ama tutamayacagım kendimi..

Hangi erkek eşi evdeyken x bir bey'i ''acıdığı'' için vs ne gerekçesi olursa olsun evine kadının mahremine alır.
Hangi erkek buna göz yumar?
Hadi 1 - 2 gün ki o bile cok abes bir durumken.
Zaman geçmesine ragmen ''hayır'' diyemeyen bir eş...

Oturun ve ciddi ciddi düşünün derim.
Bugün bunu yapan
Yarın eve kimleri getirir...

Back