Merhaba arkadaslar,
Öyle bir durum ki ne ben ne nişanlım, işin içinden çıkamadık birde sizlere sorayım dedim belki bir çözüm bulursunuz.
Nişanlımla aynı işi yapıyoruz birlikte çalışıyoruz..ve birlikte yaşıyoruz.Bizimle birlikte çalışan ve nişanlımın eskiden tanıdığı bir adam var.Aslında pek işimize yaramasada işi olmadığı ve bizim işimize ihtiyacı olduğunu söylediğinden yanımıza aldık.Ama daha ilk günden stüdyoda insanlarla kavga etti..Agresif bir yapıya sahip.Elinde değil biliyoruz kötü niyetli de değil bundan da eminiz ama ne lafını biliyor ne sözünü..
Bu adam kalacak yerim yok, sizde kalabilir miyim demiş,bana sordu nişanlım bir kaç gün kalacaksa sakıncası yok dedim.
Demez olaydım...
Daha eve girdiği ilk andan itibaren korkunç bir koku..aynı elbiseyle yatıp kalkıyor kot pantolonla uyuyor ve çoraplarını hiç değiştirmiyor.Aynı kazak 1 aydır üzerinde..
Abartmıyorum eve girdiği andan itibaren ne yemek yiyebildim ne de elim ayağım tuttu..Üstü başı kokar mı insanın eve sokaktaki şarapcıyı alsam daha temiz kokar eminim.
Buna rağmen gidecek yeri yok diye sesimi çıkarmadım.Bende nişanlımda zayıfız.Elıbiseleride uymuyor ki bizimkilerden verelim....
Gittim bir kaç parca sey aldım.Aksam eve gelir gelmez banyoya girmesini sağladım..Hadi imkanı yok banyo yapamıyordu e imkan varken de bir naz..sanki banyo yapmak istemeyen cocuklar gibi aklım almıyor.
En sonunda acık acık söyledim yine faydası olmadı..Bu arada resmen de yerleşti evimize.Elbiselerini yıkatıyor yemek az olmussa surat yapıyor ben bunla doymam vs..
Gecen persembe program esnasında kızdırdı beni,haklı olarak laf söyledim .Orada nişanlım ve ben işveren konumundayız sen tut yapımcının içinde bana bağır..Hakaret et!!!!
Deli oldum acık acık yüzüne karsı istemiyorum seni dedim,prestijimi nasıl sarsarsın dedim (ki olayın akabininde yapımcı bana senin elemanlar fazla tepene cıkmıs dedi gayet alaylı))bir dolu saydım döktüm!!!!
Yarabbi şükür diyor..Evimde istemiyorum dedim yüzüne karsı aksam davetsizce geldi.
Nişanlım istemiyor Jansine demiş olsun diyerek peşine takılmıs.
Gecen nisanlıma bu gelirse gideceğim dedim yine gelmiş adam,, ne yapayım diyor çaresiz diyor..yoksa kim yüzüne karsı istemiyorum dediğin halde gelir ki diyor..kavga ettik bir dolu.
Parasını alıyor o gece gelmiyor sabaha kadar içiyor sabah bir geliyor para yok..Yemek bizden yatak bizden sigara bizden.!Home ofis bizimkisi tam sabah calısacağımız yerde öğlene kadar uyuyor!
Görümcem geldi kız açık açık :gelme sen ben rahat edemem home ofis zaten ben salonda yatacağım dedi yine geldi..
Açık açık git diyorum istemiyorum diyorum ama sanırım gercekten cok caresiz yüzüne git demenin faydası da yok.biz ne yapacağımızı bilemedik ne yapsam fikirlerinizi bekliyorum!