Ne yapacağımı şaşırdım.. Çaresizlik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye’deki tek dişçi buradaki değil arkadaşlar madem çok üzüldünüz başkasının elinden gelebilecek şeyi yapmadı diye eleştireceğinize kendi elinizden gelebilecek şeyleri yapmaya çalışınız. Ben de bu bakış açısının hastası olayım mesela.
o tü kaka bu tü kaka e sen elini taş altına koy da öyle eleştir o zaman?
Dişlerimizi fırçalarım, diş ipi kullanalım, ağız bakım suyunu da ihmal etmeyelim.
Konu sahibi hangi şehirdesin?

Devlet hastaneleri normale döndüğünde devlete goturmenizi filmi orda çektirip tedavisini yaptırdıktan sonra da ağız bakımını ihmal etmemenizi tavsiye edebilirim şu durumda. Hic bir hastalık için özele gitmemeyi tercih ediyorum çoğu ticarethane gibi .

Şurda herkese gayet nazikçe cevap verdim ama bana işimi öğretip, insanlığımı ağzına alandan üslup öğrenmeyeceğim kusura bakmayın.
Evet evet belli. Ben kendi tecrübeme dayanarak ilaç ismi dahi yazdım siz bana ukala dediniz. Bende size ne işinizi ne de başka bişeyİ öğretmeyeceğim zaten. Daha fazla uzatmaya da gerek yok bence

Hekim hanım ben kendimi bildim bileli çürüyor.Simdi dişlerimi bastan sona yaptırıom desem yeri.Konu sahibiyle ayni sehirdeyseniz cocuga bir yardımcı olsanız keske.
Salgından dolayı bu kadar küçük çocuğa işlem yapılamaz bu günlerde. Sadece yapan için değil, çocuk için de çok çok büyük korona riski alınmış olur maalesef. Yoksa niye burda laf anlatayım yönlendiririm bi arkadaşa. Antibiyotiği ve ağrı kesiciyi düzenli içirmekten başka yapabileceği bir şey yok bu kadar ilerlemiş bir durumda maalesef. Yoksa inanın çocuğun çektiği ağrıyı tahmin edemezsiniz, çocuklarda dişlerin sinirleri çok daha geniş olur, bir yetişkinin çektiğinden çok daha kötü bir ağrıyla uğraşıyor şuan, neden yardımcı olmayayım.

Evet bende tedavimi yarida kesmiş durumdayim.O zaman anne bunlari umarim okur çocuğun ilaclarini varsa düzenli verir.

Arkadaşlar konu gerçekse çok üzücü ama şunu söylemek isterim ki konu sahibi yeni üye fake olabilir.
Ve buradan birisi fake değildir çünkü cok ayrıntıya girmiş demiş, bence tam da bu yüzden ayrıntıya girmiş olabilir. Bizim yapacağımız tüm yönlendirmeleri kendisi kapatmış ki öneride bulunamayalım. Yani çok profesyonel şekilde geriye sadece buradan maddi yardım alma ihtimali kalacağını düşünerek yazmış gibi.

Ben doğru mu değil mi şüpheye düştüm açıkçası. Çünkü benzer olayı metroda yaşadım. Bir kadın metroda birisini arayıp çocuğunun hastanede rehin kaldığını hiçbiryerden para bulamadığını 200tl ihtiyacı olduğunu söylüyordu telefonda ağlaya ağlaya. Ve profesyonel şekilde iki dakika içinde neden kimseden bulamadığı sebeplerini sıraladı. İnsanlar yardım etmek için kıpırdanırken birisi kadının yalancı olduğunu söyledi ve birkaç ay sonra aynı kadını aynı tiyatroyu çevirirken tekrar gördüm.

Tabi ki bu üye böyle olmayabilir ama bilemiyorum bana fake olma ihtimali yüksek geldi. Gerçekten yardım yapacak olan varsa öncelikle emin olsun derim.

Aynı şeyleri düşündüm ama gerçekse belki kurmak istemedim yazamadım o yüzden. Internet ve telefondan varacakları bile düşünüp onları da açıklamış baştan

Benim de aklıma geldi. O sebeple trabzondaysaniz yardım edeceğim dedim. Gidip göreceğim. Cidden ihtiyaç sahibi mi diye Powerfull

Günah almak istemiyorum ama inanmadım bir çok nedeni var ama en önemlisi bugün benim yeğenimde dişçiye gitti 4 yaşında ve 4 diş tedavisi için özel muayenehanede 10.000₺,özel hastanede 3.500₺ istenmiş olması.ki çok küçük bi ilçede yaşamamıza rağmen (yani muhtemelen em uygun rakamlar)

Çürüğün dişin yapısıyla alakası yok, hiçbir diş durduk yere çürümez. Diş hekimiyim.
Herkesin bir kusuru var...sizde de üslup ...ziyadesiyle üzgün bir anne için biraz sert değil misiniz? Hastalariniza böyle olmazsiniz ümit ediyorum.

Çürüğün dişin yapısıyla alakası yok, hiçbir diş durduk yere çürümez. Diş hekimiyim.
Benim kızımın Disi iyi şükür ama yegenlerimin dışı ablamın 3 çocuğunun dışı de siyah basınında öyle genetik olabiliyor ve ağrı çekiyorlar dış hekimiyseniz bazı şeyleri genetik olduğunu bilmeniz gerekir

Insallah da faketir

Kadın ortalığı birbirine kattı gitti. Fake hesap galiba yardım çağrılarına dahi cevap vermiyor

Merhaba arkadaslar
Asla maddi bir destek istemem kimseden. Böyle bir talebim yok. ben bir yol gösteren olur diye yazdim size.
beni çocuğumu iyi beslememek ilgilenmmekle suçlayanlar olmuş buna da ayrı üzüldüm. çocuğumun diş fırçası ve diş macunu var resmini ekleyecegim buraya. sürekli fircalatirim. görünüşte inci gibi disleri var ama ağzını açınca çürük kırık çok kötü.
Ben Ankaradayim yalan söyleme ihtiyacım asla yok.
Benim tek derdim bizde bu durumu yaşadık şöyle çözdük diyen olur mu diye yazdim..
Karbonhidrat meselesine gelince, eve ne girebilirse öncelik evladimizdir. keske hep et süt yumurta yag balla beslesem ama yokken var edemem..
Teşekkürler degerli yorumlariniz icin.

Eklentiler

• 15904768528178550226076797012093.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 47
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…